tyxeros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2009 Εχω το Office 2003 το οποιο ομως δεν ρωταει να βαλω καποιο κλειδι με αποτελεσμα να το βγαζει στο WGA μετα σαν πειρατικο. Αυτο που θελω να κανω ειναι να αλλαξω το ενσωματομενο κλειδι που εχει ( το οποιο ειναι μπλοκαρισμενο) στο installation με ενα αυθεντικο που εχω. Ξερετε καποιο προγραμμα που μπορω να το κανω αυτο? Δεν θελω να το αλλαζω μετα την εγκατασταση. Θελω απλα να αλλαξω αυτο που εχει ενσωματομενο αυτη τη στιγμη. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Για δες αν σου κάνει...Τρόπος αλλαγής του αριθμού-κλειδιού προϊόντος για το Office XP, το Office 2003 και το 2007 Office system Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Αυτο κανει την αλλαγη μετα την εγκατασταση. Εγω θελω να κανω την αλλαγη μεσα στο installation file , υποθετω στο .msi file. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.