Jump to content

AGP and WINDOWS SEVEN

rezi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ψαχνω για παλιο pcακι

μια καρτα με διεπαφη agp που αποδεδειγμενα παιζει με 7

ξερει κανεις κατι?

καποιες οπως

ati σειρα 3650

ναι μεν εχουν βγει drivers αλλα σε ολα τα forum αναφερουν προβληματα ειτε στο shadow του aero

ειτε απο nvidia σειρα 6000

με τα ιδια προβληματα

Ολα αυτα

σε μια λογικη τιμη μεχρι 50~60 ευρω

ευχαριστω

Απο ati η powercolor 3850 512mb που εχω παιζει τελεια με τους 9.10 agp hotfix απο το επισημο site της ati, απλα μετα την εγκατασταση του CCC φαινεται πως δεν την αναγνωριζει καθολου και την βλεπει σαν generic vga adapter.

Αυτο που κανεις ειναι να πας απο τη διαχειριση συστηματος και κανεις ενημερωση των οδηγων, δειχνοντας σαν προελευση τον default φακελο που γινεται η εγκατασταση των οδηγων (C:\ATI\support\9-10_vista64_win7_64_dd_ccc κλπ).Μετα την επανεκκινηση τα windows και ο CCC την βλεπουν κανονικα και δουλευουν τα παντα.

Απο ati η powercolor 3850 512mb που εχω παιζει τελεια με τους 9.10 agp hotfix απο το επισημο site της ati, απλα μετα την εγκατασταση του CCC φαινεται πως δεν την αναγνωριζει καθολου και την βλεπει σαν generic vga adapter.

Αυτο που κανεις ειναι να πας απο τη διαχειριση συστηματος και κανεις ενημερωση των οδηγων, δειχνοντας σαν προελευση τον default φακελο που γινεται η εγκατασταση των οδηγων (C:\ATI\support\9-10_vista64_win7_64_dd_ccc κλπ).Μετα την επανεκκινηση τα windows και ο CCC την βλεπουν κανονικα και δουλευουν τα παντα.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την 4650 agp + Catalyst 9.11 (και μάλλον για όλες τις agp ati που υποστηρίζονται από το 9.11 hotfix)

εχω βαλει τα 7 σε ati 9600pro και ειτε το πιστευεται ειτε οχι δουλευει και το aero μια χαρα παρολο που δν εχει directx 10 η καρτα.κανενα προβλημα απολυτως.

Διαβαζοντας ξανα το post του topic starter, διαπιστωσα πως δεν ψαχνει αποκλειστικα για ati, οποτε να προσθεσω πως και μια nvdia 6800gt 256mb της gainward που εχω παιζει αριστα στα 7 με τους τελευταιους της nvidia και μαλιστα δουλευουν και τα OC settings της.

Θα προτεινα ομως δαγκωτο ati σειρα 3000 η 4000 και λογω θερμοκρασιων αλλα και επιδοσεων (πχ με την 3850 δε θα φανταζομουν ποτε οτι θα μπορουσα να παιξω παιχνιδια οπως το bioshock πχ στα 1920χ1200 με full settings στα 40fps με εναν P4@3.0!)

οι τελευταίοι drivers που υποστήριζαν αυτή τη σειρά καρτών είναι 2ετών παλιοί.....93.81

κάτι μου λέει οτι δεν θα παίξει:(

Έχω ένα παλιό HTPC με μια Radeon 9200 η οποία τα έφτυσε και θέλω να την αλλάξω.

Ποια από τις δύο να προτιμήσω;

- MSI 6200AX-TD256H 256MB AGP

- POWERCOLOR RADEON HD3650 512MD2-V3 512MB AGP

Το λειτουργικό είναι windows 7 pro 32bit και το τροφοδοτικό 200watt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.