dpolal Νοέμβριος 24, 2009 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Για να μην ανοίγω νέο θέμα να ρωτήσω το εξής...Για ένα Acer AspireOne D150X netbook με Atom N280 μπορώ να βάλω τα 64άρια 7 ή καλύτερα τα 32 ;;;;Aπό ότι είδα διαθέτει drivers και για τα δύο λειτουργικά, απλά με ενδιαφέρει ποιό θα είναι καλύτερο.Υπάρχουν διαθέσιμες 2 εκδόσεις των 7, η x32 και x64 win7 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Νοέμβριος 25, 2009 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Σύμφωνα με την Wikipedia, το μοντέλο επεξεργαστή που έχει το netbook σου δεν είναι 64 bit. Όποτε νομίζω ότι μόνο τα 32 bit μπορείς να βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzibit Νοέμβριος 25, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Δεν χρειάζεται κανένα hardware να πάρεις για την DSP έκδοση.Πωλείται μόνη της κανονικά έχω ρωτήσει στο πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 26, 2009 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Στο aspire 32bi, ακόμη και να τα σήκωνε ο επεξεργαστής τα 64, δύσκολα την πάλευε η μνήμη. Επίσης, όσοι είστε φοιτητές %99 δικαιούστε μέσω MSDNAA/Dreamspark δωρεάν τα λειτουργικά. Εγώ έτσι έβαλα τα 7 x64 και είμαι πανευτυχής. Επίσης, να σημειώσω πως, αν και τα pro είναι που έχουν τον καλύτερο λόγο τιμής/απόδοσης, δεν υποστηρίζουν language packs, οπότε το λειτουργικό θα είναι στη γλώσσα που το αγοράζεις (αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά, σουαχίλι, δεν αλλάζει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 26, 2009 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Στο aspire 32bi, ακόμη και να τα σήκωνε ο επεξεργαστής τα 64, δύσκολα την πάλευε η μνήμη.Επίσης, όσοι είστε φοιτητές %99 δικαιούστε μέσω MSDNAA/Dreamspark δωρεάν τα λειτουργικά. Εγώ έτσι έβαλα τα 7 x64 και είμαι πανευτυχής. Επίσης, να σημειώσω πως, αν και τα pro είναι που έχουν τον καλύτερο λόγο τιμής/απόδοσης, δεν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ language packs, οπότε το λειτουργικό θα είναι στη γλώσσα που το αγοράζεις (αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά, σουαχίλι, δεν αλλάζει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enema Νοέμβριος 28, 2009 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2009 Επίσης, να σημειώσω πως, αν και τα pro είναι που έχουν τον καλύτερο λόγο τιμής/απόδοσης, δεν υποστηρίζουν language packs, οπότε το λειτουργικό θα είναι στη γλώσσα που το αγοράζεις (αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά, σουαχίλι, δεν αλλάζει).Εγω εγκατεστησα Ελληνικο language pack σε xp sp3 απο msdn κανονικοτατα στο λαπτοπ του πατερα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 29, 2009 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2009 Εγω εγκατεστησα Ελληνικο language pack σε xp sp3 απο msdn κανονικοτατα στο λαπτοπ του πατερα μου.Για τα 7 pro είναι το θέμα και όχι τα ΧΡ pro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.