beamex Μάρτιος 27, 2013 #641 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Ευχαριστώ όντως το δοκίμασα και έβαλα να παίξω assassin creed 3 και απλά δεν παίζεται γιατί ο χαρακτήρας είναι στο κέντρο και τον κρύβει το κάδρο άρα ξηλώνω την οθόνη και ξανά πάει στην αποθήκη τσάμπα χάρηκαΤο ίδιο setup είχα και εγώ και πήρα ένα τρίτο LG-TV Monitor γιατί ήθελα και τηλεορασούλα και τώρα φτιάχνω το eyefinity, το νου σου όμως γιατί αν το μονιτορ που πάρεις δεν έχει είσοδο displayport θα πρέπει να πάρεις έναν ACTIVE adapter, στην φάση αναζήτησης του τελευταίου είμαι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 19, 2013 #642 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 (edited) Μιας απο δω και απο κει πεσανε στα χερια μου 3 27αρες οθονες, εστησα προχειρα και γω ενα suround για χαβαλε, αλλα και για να παρω μια "γευση" μιας και δεν ειχε τυχει να δω απο κοντα συστημα με suround Φυσικα δεν ειναι "σωστα" στημενο και το ολο σκηνικο εγινε για τον χαβαλε Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2013 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 19, 2013 #643 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 Πανο οι 27αρες παραειναι τεραστιες... Χανεται το ματι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάϊος 19, 2013 #644 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2013 (edited) Πανο οι 27αρες παραειναι τεραστιες... Χανεται το ματι σου! Ναι οντως Χρηστο ειναι μεγαλες, αλλα αυτες υπηρχαν διαθεσιμες! Πολλοι βεβαια υποστηριζουν οτι bigger is better:p Παντως αν ειχα την δυνατοτητα να τις γυρισω σε portrait, ισως και να ηταν καλο το μεγεθος τους Πανω αριστερα ειχα και ανοιχτο το προγραματακι για να παρακολουθω Fps, θερμοκρασιες κτλ παναθεμα με .. Με τετοιες οθονες παθαινεις αυχενικο για να τα παρακολουθησεις Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2013 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 24, 2013 #645 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 690 gtx default σε Battlefield III Ultra sets se 64 pl server Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 24, 2013 #646 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] πόσταρε τίποτα άλλο άμα θες στο BF3 άσε τα Sebastiniaκα το έχουμε λιώσει το Game.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάϊος 24, 2013 #647 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 τουμπανο τεζα ειναι ρε γ@μ@ το αυχενικο ολος ο κοσμος εχει αχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάϊος 24, 2013 #648 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] πόσταρε τίποτα άλλο άμα θες στο BF3 άσε τα Sebastiniaκα το έχουμε λιώσει το Game.. αχαχαχαχχαχα καλα ειστε κορυφη λεμεεεε!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάϊος 25, 2013 #649 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] πόσταρε τίποτα άλλο άμα θες στο BF3 άσε τα Sebastiniaκα το έχουμε λιώσει το Game.. Τωρα εσυ γιατι τον τσιγκλας .... μου λες ; HARDOCP - Battlefield 3 - NVIDIA GeForce GTX 690 Dual GPU Video Card Review Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 25, 2013 #650 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 (edited) Τωρα εσυ γιατι τον τσιγκλας .... μου λες ; Που να παίξεις με to ATI CF σε EYEFINITY της ΑΤΙ οταν θα τρέμει η πολυκατοικία απο το stuttering.... .....εγω εδω παιζω σαν ανθρωπος και εσυ με 2χ7970 ghz (με διπλασια καταναλωση) τρεμει το τετράγωνο ! Σε γλεντάω με την μιση καταναλωση... Εχεις tearing! Εχεις bulldozostuttering! καταναλωνεις διπλάσιο ρεύμα για να με πιάσεις -> Πιο θύμα, πεθαίνεις! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούνιος 27, 2013 #651 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 και εγώ πλακα σας κάνω ρε αλλα όπως είπα σε άλλο post το pc δεν σε κάνει gamer και ρε sebastian μάθε πως τα games τα παίζεις με vertical sync off το fov το ξέχασες βλέπω κουμπότρυπες θα σου ανοίξω στο κορμί σου seb και ας έχω amd μουχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 27, 2013 #652 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 και εγώ πλακα σας κάνω ρε αλλα όπως είπα σε άλλο post το pc δεν σε κάνει gamer και ρε sebastian μάθε πως τα games τα παίζεις με vertical sync off το fov το ξέχασες βλέπω κουμπότρυπες θα σου ανοίξω στο κορμί σου seb και ας έχω amd μουχαχα κουμπότρυπες? με τι? με την 7970? απεναντι στην T I T A N ?:hehe::hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούνιος 27, 2013 #653 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 η titan παίζει το game? οποτε θέλετε πείτε server να δω τι πουλια πιάνετε ποζεραδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 27, 2013 #654 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 η titan παίζει το game? οποτε θέλετε πείτε server να δω τι πουλια πιάνετε ποζεραδες περημενε σε λιγο ερχεται 3 way sli titan και θα σου πω αμα το παιζει :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούνιος 27, 2013 #655 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 ρε φιλε άλλο λέω άλλο καταλαβαίνεις . που κολλάει το pc με το εάν ξέρεις να παίζεις η όχι. και εγώ εάν γουστάρω περνώ πολύ καλλίτερο pc από αυτό που έχω και εννοείτε και titan.. τώρα εάν πάρο titan θα με κάνει καλλυτερο παίχτη ? μου έδωσες ωραία ιδέα για post φιλε osfp Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 27, 2013 #656 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 (edited) ρε φιλε άλλο λέω άλλο καταλαβαίνεις . που κολλάει το pc με το εάν ξέρεις να παίζεις η όχι. και εγώ εάν γουστάρω περνώ πολύ καλλίτερο pc από αυτό που έχω και εννοείτε και titan.. τώρα εάν πάρο titan θα με κάνει καλλυτερο παίχτη ? μου έδωσες ωραία ιδέα για post φιλε osfp για να σου απαντω για την τιταν καταλαβα οτι ελεγες για την τιταν οποτε ακυρο για το παιχνιδακι που λες δεν ασχολουμαι οποτε.... δεν διαβασα τα προηγουμενα ποστ γιαυτο καταλαβα λαθος. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2013 από osfp1980 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούνιος 27, 2013 #657 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 (edited) εννοούσα ότι η κάρτα γραφικών δεν παίζει ρολο εάν είσαι καλός. εδώ ξέρω έναν που παίζει low το bf σε μουφα pc με μεγάλο ping και θερίζει κόσμο, άλλο η ποζερια άλλο το game και εγώ εάν θελω μπορώ να πάρο titan ισα ισα και η 7970 που έχω πάλι πολύ μου είναι για αυτά που ζητάω. όσοι έχουν titan καλά κάναν και την πηραν αφού γουστάρουν. απλός ο τρόπος του sebastian λίγο μου την δίνη λες και μονο αυτός έχει τουμπανο pc και συγγνώμη που φαίνομαι κάπως η τα λέω χύμα, βάζο στοίχημα ότι και να χάνει σε όλα τα game θα xέρετε επειδή έχει καλο pc τι πιο ωραία πάντως απάντηση την έδωσε ο csaris σε ένα post τον ρώτησαν με 2"χτιταν" τι games παίζει *και απάντησε ποιος παίζει game με titan για bench τα έχει ωραίος δεν θίγεται άμεσος με κάτι και έχει τούμπανο ελπίζω να κατάλαβες τι ενόω φιλε μου, άντε πολύ ξεφύγαμε * :spam::spam: Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2013 από AstraLgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 28, 2013 #658 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 καταναλωνεις διπλάσιο ρεύμα για να με πιάσεις -> Πιο θύμα, πεθαίνεις! Που να παίξεις με to ATI CF σε EYEFINITY της ΑΤΙ οταν θα τρέμει η πολυκατοικία απο το stuttering.... .....εγω εδω παιζω σαν ανθρωπος και εσυ με 2χ7970 ghz (με διπλασια καταναλωση) τρεμει το τετράγωνο ! Σε γλεντάω με την μιση καταναλωση... Αν και έχουν γίνει και αλλαγές στα συστήματα και στις κάρτες στους κατόχους τους, εγώ τώρα είδα το μνμ και απαντάω πάνω σε αυτό τώρα μιας και η απάντηση δεν έχει να κάνει με τον χρόνο αλλά με τα γεγονότα. Ρε seb θα μας τρελάνεις τελείως έτσι!!!??? Κάθεσαι και κράζεις για το διπλάσιο ρεύμα που καίει και καλά για να σε πιάσει όταν εσύ(ο καθένας που κάνει την ίδια αγορά) έχεις δώσει 50% παραπάνω φράγκα για να πάρεις την κάρτα!Όσο και να κάψει στην τελική πιο πολλά θα έχεις δώσει εσύ παρά ο συνονόματος σε ένα ολόκληρο χρόνο!!! Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες απορώ!!! Ποιος είναι τελικά το θύμα απορώ και πάλι! Και όσον αφορά το stuttering που σας έχει γίνει καραμέλα...ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε ότι 1ον)Πλέον έχουν βελτιωθεί τα πράγματα και δεν είναι όπως πριν δυο χρόνια και 2ον)Στην τελική υπάρχει και το radeon pro που ξεχνάς το stuttering. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 28, 2013 #659 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 (edited) Αντε παλι με το radeon pro, μάλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε! Απλα δεν.... Θυμα ειναι αυτος που σκαει τα λεφτα τα βαζει πανω και περνει τα @@ μου, για μαντεψε που το ζεις αυτο! Ati Eyefinty setup με CF.... Εδω οι κοκκινοι αμπαλοι σε single card σε EYEFINITY εχουν με VSYNC ON tearing σε 1 απο τα 3 monitor! 3-4 χρονια τωρα. Ασε που σε single monitor σε CF mode το stuttering στην ΑΤΙ ειναι εμμετικο χωρις vsync... ....αλλα εκει το γλυτωνει γιατι λειτουργει το VSYNC, σε EYEFINITY Mode με CF ξεχνα το! Δεν ηξερα οτι 2χ7970 καινουργιες ειχαν μιση τιμη απο την 690gtx... γιατι πανω σε αυτο ηταν η συγκριση Εδω και ο συνονόματος σου τα εχει παραδεχτει επίσημα...με πολυ πονο βεβαια! Aναγκαίο για ΑΤΙ CF setups Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 28, 2013 #660 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Και όσον αφορά το stuttering που σας έχει γίνει καραμέλα...ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε ότι 1ον)Πλέον έχουν βελτιωθεί τα πράγματα και δεν είναι όπως πριν δυο χρόνια και 2ον)Στην τελική υπάρχει και το radeon pro που ξεχνάς το stuttering. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts