csaris Μάϊος 1, 2012 #621 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Καλα ρε Χρησταρα τι μαυριλες ειναι αυτες? Eιναι σαν να βλεπεις τσοντα ενα πραμα, κραταει και αυτος το τσιγαρο....:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 19, 2012 #622 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 3 X 27" (2600X1440) EF (IPS @ 100 HZ!!) με 2 680[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pAz5yx5V9hY]3x Portrait Surround 27" IPS Catleap running overclocked 100 Hz Refresh Rate on 2x GTX 680's - YouTube[/ame]Vega's *Heavyweight* display and computer; edition 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούνιος 16, 2012 #623 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 GTX680 vs HD7970 vs BF3 Multi Screen (GTX 680 Review) - techPowerUp! Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 11, 2012 #624 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4SuUDvybfbU]Rear Video 5x1 Portrait 120 Hz de-bezeled Eyefinity - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 20, 2012 #625 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 Για την πλάκα κανείς πάντως eyefinity!Πήρα για τους γωνεις ενα Philips Brilliance 228C3LHSB που για τα λεφτά του κιόλας (100 και κατι ευρώ) και δεν το περίμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 22, 2012 #626 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Καλημερεεεες[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0nHKqbNX4fs]5x1 Portrait 120 Hz Eyefinity 4-Way Crossfire Lightning 7970 Guild Wars 2 Asura Rata Sum city tour - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 22, 2012 #627 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2012 Καλημερεεεες Ffs οι καιροι ειναι δυσκολοι για τετοια απιθανο παντως, πρεπει να το δω πιο καλα για το μελλον. Χρειαζεται οπωσδηποτε η βαση που να κραταει 5 οθονες, 1 ακομα 7970 και 2 μονιτορ. Κοστος : 1000 ευρωπουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Δεκέμβριος 1, 2012 #628 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Επειδή έχει θαφτεί λίγο το θέμα ας το ξεθάψουμε... Έστησα τα Μονιτορ Dell U2412M ήτανε για πούλημα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τράμπα και έτσι είπα ας τα ξαναβάλω με την σείρα.. Πιο πολύ μου ήρθε το Eyefinity λόγου του Hitman (Μολις τελείωσα το πρώτο Mission) (Άφησα το κοριτσάκι στην εκκλησία) Και θέλω να το τελειώσω σε Eyefinity Mode. Καθόμουνα και έβλεπα ένα βίντεο και λέγανε το ότι επειδή είναι AMD Gaming Envolved έχει καλύτερο Support για Eyefinity, Καλύτερο Crossfire Scalling κ.τ.λ.π Και έκατσα και έβγαλα φωτό από τα περισσότερα Games που έχω μέσα στο PC. Μερικά λειτουργούν, μερικά δεν λειτουργούν και πιο πολύ ήθελα να γράψω για αυτά.. Να βρούμε καμιά λύση... μήπως/Μπας να είμαι ο μόνος που έχω προβλήματα.. Πάμε να δείξω τα καλά.. Να πω επίσης ότι σε όλα τα Games και τις φωτογραφίες τα Settings είναι ULTRA/Maxed out. Μονο το Eyefinity έστησα και δεν πείραξα τα Settings γιατί πρόκειτε μόνο για φωτογραφίες και ήθελα και το καλύτερο Detail. Crysis 2 θα έβγαζα και από Crysis αλλά δεν λειτουργεί ούτε το FRΑPS ούτε το MSI AB LoL Metro 2033 PlanetSide 2 Call Of Duty Black Ops II Team Fortress 2 Hitman Πάμε και τα 3 χαλασμένα που έλεγα ότι έχω πρόβλημα. Για τα 2 σίγουρα δεν υπάρχει Support για το 3ο ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιατί το έχω δει και Normal έτσι όπως πρέπει να φαίνεται. Και θα αναφερθώ σε όλα τα Games με την σειρά σχετικά με τα FPS Και επίσης κάτι άλλες απορίες που έχω.. WarZ Τώρα σε αυτό το Game όλα τα UI είναι GTP (Okey είναι BETA ακόμα δεν λέω) Αλλά σε Ingame όλα φαίνονται καλά εκτός τα UI κάτω δεξια αριστερά. Heroes Of Newerth ΗΟΝ παίζω άπο την 1η μέρα που βγήκε.. Από τότε που πήρα και τα 3 μόνιτορ μέχρι τώρα δεν έχουν προσπαθήσει τίποτα για Eyefinity DOTA 2 Και εδώ είναι το σημαντικότερο κομμάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου το εμφανίζει έτσι.. έχω δει φωτογραφίες από 5760χ1080 και σε φαίνεται μια χαρά Για πάρτε 1 μάτι.. Τώρα από πίσω όλα φαίνονται μια χαρά! Αυτό το πράγμα γιατί μπαίνει στην μέση δεν μπορώ να καταλάβω και δεν υπάρχει και καμια ρύθμιση. Πάμε τώρα να τα πάρουμε μια από την αρχή.. Crysis/Warhead Όλα Ultra/Maxed out αλλά άμα βάλεις μικρότερο Anti-antilasing η και καθόλου και χωρίς Motion Blur η την μικρότερη επιλογή/Low Το παίζει νεράκι χωρίς κανένα πρόβλημα.. Crysis 2 Είχα 20 FPS για να το παίξεις μια χαρά θέλει Medium Settings και Motion Blur Low τίποτα άλλο.. Metro 2033 Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα να είμαι Maxed Out και να έχω 40-50 FPS Hitman Η απόλυτη καταστροφή! Είχα 3-4 FPS Φταίνε τα Drivers? Φταίει ότι είναι βαρύ το παιχνίδι? Δεν ξέρω και ούτε τα κατάληλα Settings έχω ψάξει να βρώ.. και το VRAM τεζαρίστικε ΤΑΠΑ 3000MB Call Of Duty Black Ops Χαλαρά πράγματα 70 FPS άμα τα βάλεις στα AUTO του παιχνιδιού φτάνεις και τα 100 Planetside 2 Δεν είχα καθόλου κόλλημα μια χαρά πήγαινε με ολα Maxed Out αλλά και πάλι VRAM 932MB Θέλει Drivers αυτό το πράγμα.. Αυτά πάνω κάτω.. Για την DOTA άμα έχετε καμια ιδέα το τι συμβαίνει Γιατί την ψιλοάρχισα πάλι και θέλω να είμαι Comple.. Εδώ μερικά Links αλλά δεν έχουν λύση Hud scaling for eyefinity resolution. Dota 2 in 5760x1080 Που κανονικά έπρεπε να φαίνεται έτσι Dota 2 | Widescreen Gaming Forum Ακυρο πρέπει να βρήκα και την λύση [Megathread] DotA 2 - Page 113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 1, 2012 #629 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 Να ζητήσω και BF3 και BFBC2 άν δεν σου είναι κόπος :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 1, 2012 #630 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2012 (edited) Να προσθεσω οτι για οποιον παιζει fifa13 σε 5760 και εχει προβλημα με τα μενου εδω ειναι η λυση και τα δειχνει νοικοκυρεμενα στο κεντρο. Open up your fifasetup.ini in User/Documents/Fifa13 folder and add the following for a EyeFinity/nvidia Surround resolution of 5760*1080 to prevent stretching of the menus: FE_SCREEN_HEIGHT = 1080 FE_SCREEN_LEFT = 1920 FE_SCREEN_TOP = 0 FE_SCREEN_WIDTH = 1920 BF3 Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2012 από csaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 8, 2012 #631 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 Hitman 5760x1200 best playable settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 15, 2012 #632 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 (edited) FIFA 13 Uploaded with ImageShack.us NBA2K13 Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2012 από csaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 16, 2012 #633 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Το FIFA έτσι, είναι όνειρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 17, 2012 #634 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2012 Να προσθεσω επισης οτι με 2χ680 σε 5760χ1200 αναλυση το fifa13 ειναι παναλαφρο και παιζει περιπου με 270+fps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 19, 2013 #635 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Zero-Bezel Mirror Box for Eyefinity/Surround | Widescreen Gaming Forum :drool: :drool: /nerdgasm Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas443 Ιανουάριος 20, 2013 #636 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 (edited) Καλημέρα έχω 2 monitor lg 23' και μια sapphire 7970 σκέφτομαι να τις βάλω στο γραφείο με eyefinity το ερώτημα μου είναι και οι 2 οθόνες έχουν έξοδο hdmi και dvi η κάρτα γραφικών έχει dvi hdmi και 2 mini display port εγώ πως θα πρέπει να τις συνδέσω με την κάρτα γραφικών για να επεκτείνω την εικόνα και στις 2 οθόνες όταν παίζω παιχνίδια??ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2013 από andreas443 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 20, 2013 #637 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 ελεος δεν γινεται eyefinity με 2 οθονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 20, 2013 #638 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Καλημέρα έχω 2 monitor lg 23' και μια sapphire 7970 σκέφτομαι να τις βάλω στο γραφείο με eyefinity το ερώτημα μου είναι και οι 2 οθόνες έχουν έξοδο hdmi και dvi η κάρτα γραφικών έχει dvi hdmi και 2 mini display port εγώ πως θα πρέπει να τις συνδέσω με την κάρτα γραφικών για να επεκτείνω την εικόνα και στις 2 οθόνες όταν παίζω παιχνίδια??ευχαριστώ[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cVRYTe76-Mg]DiRT 3 Dual Screen Eyefinity at TripleC's Perspective - YouTube[/ame]Γινεται αλλα εχεις τα καδρα στο κεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas443 Ιανουάριος 20, 2013 #639 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Ευχαριστώ όντως το δοκίμασα και έβαλα να παίξω assassin creed 3 και απλά δεν παίζεται γιατί ο χαρακτήρας είναι στο κέντρο και τον κρύβει το κάδρο άρα ξηλώνω την οθόνη και ξανά πάει στην αποθήκη τσάμπα χάρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 6, 2013 #640 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 ACE COMBAT ASSAULT HORIZON! Αψογo surround απο το κονσολοπαιχνιδο. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts