sebastian Φεβρουάριος 7, 2011 #461 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 τελικά συμφωνούμε διαφωνώντας Τελικα το CF σε eyefinity λειτουργει καλα πλεον; Mε αυτα που ειδα απο zpaf το vsync κλειδωνει με CF οποτε θα ειναι ΟΚ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Φεβρουάριος 7, 2011 #462 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 τελικά συμφωνούμε διαφωνώντας Τελικα το CF σε eyefinity λειτουργει καλα πλεον; Υπηρχαν απο καποια παιδια αναφορες οτι δεν δουλευε και απο αλλους οτι δουλευε στην σειρα 5xxx. Δεν ειχα ποτε eyefinity με τις 5870 που ειχα οποτε δεν μπορω να ξερω. Στην σειρα 6xxx μπορω να εχω vsync on σε ολα τα παιχνιδια που παιζω (f1 2010,dirt2,nfs shift,bc2) εκτος του call of duty blackops μεσα απο τα settings του καθε παιχνιδιου. Εχω παντως την αισθηση οτι πολλα απο τα προβλημτα που διαβαζω οσον αφορα το eyefinity (vsync,sleep mode,...) εχει να κανει με τους adaptors γενικα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Φεβρουάριος 7, 2011 #463 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 (edited) Πράγματι,στην σειρά 6xxx που δοκίμασα,τα προβλήματα εξαφανίστηκαν.(αν εξαιρέσεις την ατυχία που είχα με έναν ελαττωματικό αντάπτορα,που με έκανε να χάσω τον ύπνο μου μια εβδομάδα) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2011 από nikpoth Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Φεβρουάριος 7, 2011 #464 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Πράγματι,στην σειρά 6xxx που δοκίμασα,τα προβλήματα εξαφανίστηκαν.(αν εξαιρέσεις την ατυχία που είχα με έναν ελαττωματικό αντάπτορα,που με έκανε να χάσω τον ύπνο μου μια εβδομάδα)Για ποιο ανταπτορα μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Φεβρουάριος 7, 2011 #465 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Για ποιο ανταπτορα μιλαμε;Αυτόν τις συσκευασίας στην 6950. mini dp to dp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian1972 Φεβρουάριος 15, 2011 #466 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Γεια σας παιδια, να ρωτησω με τις 5850 υπαρχει προβλημα γισ cross-F και eyfinity; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 5, 2011 #467 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Αφιερωμένο εξαιρετικά στο seb. :shout: Σημ. οι κάτω οθόνες είναι 24άρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 5, 2011 #468 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Η μεσαία οθόνη θέλει καλιμπράρισμα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάρτιος 8, 2011 #469 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Μια καρτα δυο πυρηνες τεσσερα GB μνημη και το eyefinity στα καλυτερα του. AMD Radeon HD 6990 4GB Review - Page 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpToDate_ Μάρτιος 17, 2011 #470 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Καλά είναι... αν πέσει και η τιμούλα της.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian1972 Μάρτιος 17, 2011 #471 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Παιδια γεια σας και πάλι, θα ξαναθέσω ένα ερώτημα που έκανα και λίγο πιο πάνω. αν θελετε και ξέρετε ας απαντήσετε :mobile1:Εχω μία ATI 5850 της Gigabyte, και επειδή θέλω να παίζω με τρεις οθόνες Eyfinity σκέφτομαι να πάρω αλλη μία ίδια για crossfire, όμως διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι κάνει ενα πρόβλημα με τον συγχρονισμο των δυο πυρήνων όταν παίζει eyfinity. Tώρα στις τελευτίες σελίδες διαβάζω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ξεπεραστεί αλλά δεν έχω καταλάβει αν ξεπεράστηκε λόγο των καρτών 68χχ ή βρέθηκε κάποια άλλη λύση με την οιποία λύνεις και το πρόβλημα στις 58χχ.Αν μπορείτε να απαντήσετε, ευχαριστώ εκ των προτέρων.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpToDate_ Μάρτιος 17, 2011 #472 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Παιδια γεια σας και πάλι, θα ξαναθέσω ένα ερώτημα που έκανα και λίγο πιο πάνω. αν θελετε και ξέρετε ας απαντήσετε :mobile1:Εχω μία ATI 5850 της Gigabyte, και επειδή θέλω να παίζω με τρεις οθόνες Eyfinity σκέφτομαι να πάρω αλλη μία ίδια για crossfire, όμως διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι κάνει ενα πρόβλημα με τον συγχρονισμο των δυο πυρήνων όταν παίζει eyfinity. Tώρα στις τελευτίες σελίδες διαβάζω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ξεπεραστεί αλλά δεν έχω καταλάβει αν ξεπεράστηκε λόγο των καρτών 68χχ ή βρέθηκε κάποια άλλη λύση με την οιποία λύνεις και το πρόβλημα στις 58χχ.Αν μπορείτε να απαντήσετε, ευχαριστώ εκ των προτέρων.:dance3:Πούλα την 150€ ... βάλε άλλα τόσα μετά και πάρε μια 6950 και κλοκαρε την/φλασαρε την .. ή μια 6970. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 17, 2011 #473 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Πούλα την 150€ ... βάλε άλλα τόσα μετά και πάρε μια 6950 και κλοκαρε την/φλασαρε την .. ή μια 6970. Αυτό δεν είναι λύση στο πρόβλημά του!Άσε που με αυτό που προτείνεις θα είναι και degrade από το cf με 2x5850!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpToDate_ Μάρτιος 17, 2011 #474 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Αυτό δεν είναι λύση στο πρόβλημά του!Άσε που με αυτό που προτείνεις θα είναι και degrade από το cf με 2x5850!!! Stabillity όμως.. και όχι προβήματα σε αρκετά παιχνίδια. Τελευταίο παράδειγμα το brotherhood που τον παίρνει στους περισσότερους :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 17, 2011 #475 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2011 Παιδια γεια σας και πάλι, θα ξαναθέσω ένα ερώτημα που έκανα και λίγο πιο πάνω. αν θελετε και ξέρετε ας απαντήσετε :mobile1:Εχω μία ATI 5850 της Gigabyte, και επειδή θέλω να παίζω με τρεις οθόνες Eyfinity σκέφτομαι να πάρω αλλη μία ίδια για crossfire, όμως διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι κάνει ενα πρόβλημα με τον συγχρονισμο των δυο πυρήνων όταν παίζει eyfinity. Tώρα στις τελευτίες σελίδες διαβάζω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει ξεπεραστεί αλλά δεν έχω καταλάβει αν ξεπεράστηκε λόγο των καρτών 68χχ ή βρέθηκε κάποια άλλη λύση με την οιποία λύνεις και το πρόβλημα στις 58χχ.Αν μπορείτε να απαντήσετε, ευχαριστώ εκ των προτέρων.:dance3:Προσωπικα εχω κανει ef με 2χ5870 και δεν θα το ξανακανα για κανενα λογο... Αν θες σωστο ef χωρις flickering και ανταπτορες του κ@λου πουλα την 5870 σου και παρε 2χΝvidia καρτες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Μάρτιος 29, 2011 #476 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 (edited) Need For Speed SHIFT 2 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2011 από nikpoth 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 29, 2011 #477 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 ποιο παιχνίδι είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάρτιος 29, 2011 #478 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 Mαλλον εχει θειο στην Αμερικη ο Νικ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Απρίλιος 2, 2011 #479 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 (edited) Ηρθανε και τα τρια DP καλωδια Msystems.gr - Προϊόντα - Equip DisplayPort Cable M - M cable 2,0m και μπηκανε πανω στην πρωτη Asus 6970 DC II.To tearing που υπηρχε στο desktop οταν περναγες ενα παραθυρο απο την μια οθονη στην αλλη εξαφανιστηκε και σιγουρα βελτιωθηκε αρκετα σε gaming mode (vsync off).Δεν ειχα εμπειρια πριν τις 6950/70 με eyefinity αλλα με ολα αυτα που ακουω/διαβαζω το συμπερασμα ειναι οτι οποιος σημερα θελει να στησει eyefinity πρεπει να παει σε καρτα/ες και οθονες με DisplayPort.Σημερα οι επιλογες απο καρτες ειναι η HD6990 με 4 mini dp και η Asus EAH6970 DCII με 4 full dp και απο οθονες σιγουρα η Dell U2311. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2011 από zpaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simacom Απρίλιος 2, 2011 #480 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 (edited) Παιδια εγω που εχω ετοιμες τις οθονες(2χU2311+1χU2405) και δεν εχω καμια καρτα για ef τι προτεινετε? Καποια καλη single ή καποιες πιο φθηνες σε CF?Asus P6T , Intel i7 920 @ 4.00 , 6gb ram και ενα 800 psu HIPER δεν θυμαμαι μοντελο! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2011 από Simacom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts