CanisMajoris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 Γεια χαρα, θα ηθελα μερικες πληροφοριες οσον αφορα κατι που αφορα το case mod Eχω αγορασει το συγκεκριμενο κουτι της Thermaltake(το οποιο μου αρεσει πολυ) με σκοπο να φτιαξω ενα exterme gaming pc Οπως οι περισσοτεροι γνωριζουν το πρωτο βημα ενος modder που σεβεται τον ευατο του ειναι να κανει custom το κουτι του(Παρεπιπτωντος παρατηρησα καποιες εξαιτερικες δουλειες σε case modding σε αυτο το forum) Ξεκινησα λοιπον με το να το βαψω σε μαυρο μεταλλικο χρωμα. Το επομενο βημα ειναι να μετατρεψω το πλαινο του παραθυρο και με αυτο εννοω οτι θελω να κοψω καποιες μεταλλικες γωνιες του, και να βαλω μεγαλυτερο πολυεστερικο(ή απο plexiglass ) παραθυρο για να φαινεται πεντακαθαρα μετεπειτα το εσωτερικο του Το συγκεκριμενο κουτι εχει καποιες περιεργες γωνιες στο πλαινο του παραθυρο καθως και εναν τεραστιο ανεμιστηρα πανω του που παρ οτι υποτιθεται το πλαινο παραθυρο του κουτιου ειναι διαφανες , στην ουσια δεν φαινεται τιποτα Το προβλημα μου ειναι οτι απευθυνθηκα σε καποιον επαγγελματια που ασχολειται με plexiglass κατασκευες και μου ειπε οτι δεν γινεται ή οτι αυτο που ζηταω ειναι πολυ δυσκολο να γινει Ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω? Επισυναπτο και ενα jpeg για να σας δειξω ακριβως τι θελω να κανω καθως και το βαμμενο με περλα κουτι μου Ευχαριστω εκ των προτερων
carrion Νοέμβριος 18, 2009 #2 Νοέμβριος 18, 2009 Καταρχάς.. καλώς μας ήλθες.Για να το κόψεις μπορείς εύκολα με ένα dremel ή ακόμα και με μια σέγα.Βέβαια θα έπρεπε ίσως να κάνεις όλες τις αλλαγές/κοψίματα πρώτα, και στο τέλος να το βάψεις γιατί τώρα μπορεί στην όλη διαδικασία να σου ξεφύγει τίποτα και να κάνεις ζημιά στο χρώμα.Καταλαβαίνω τι λες για τον ανεμιστήρα που κόβει όλη την θέα. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς και την περίπτωση να μη κόψεις το πλαινό.. και απλά να αλλάξεις το plexi. Το παράθυρο που έχει το κουτάκι είναι αρκετά καλό. Έτσι δεν θα χάσεις και την λαβή που έχει.Μια λίστα με μαγαζιά που μπορείς να βρείς plexi.http://www.thelab.gr/showthread.php?t=35833
CanisMajoris Νοέμβριος 19, 2009 Author #3 Νοέμβριος 19, 2009 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το πολυ χρησιμο link , το πιθανοτερο ειναι τελικα να ακολουθησω την συμβουλη σου και δεν θα κοψω το πλαινο παραθυρο , απλα θα αλλαξω το plexi για να μην μπλεξω σε περιπετειες..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.