AGRIMI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πατάω delete σ ένα αρχείο δεν με ρωτάει αν θέλω να το σβήσω και το σβήνει απευθείας. πως μπορώ να επαναφέρω το συγκεκριμένο service? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Δεξί κλικ στο Recycle Bin, Properties. Επιλέγεις εκεί που λέει Display Delete confirmation dialog.Αν δεν το πάει καν στο Recycle, ξετσέκαρε και το πιο πάνω που λέει "Do not move files to the Recycle Bin" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 18, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 κάτι ακόμα . στην όλη υπόθεση αγοράστηκε καινούργιος σκληρός samsung splitpoint f3 έγινε καθαρή εγκατάσταση windows xp και tweaking. απλά έγινε λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα. ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι για επαννεκίνηση - τερματισμό - ή logoff κάνει περίπου 3-5 λεπτά. το πρόβλημα προέκυψε μετά το tweaking μόνο που αυτό έγινε μέσα από έτοιμα προγράμματα γι' αυτό δεν ξέρω τι πειράχτηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Το τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση είναι άγνωστο. Δεν έχει επιλογή το "tweak" να κάνει επαναφορά των αλλαγών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 18, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 18, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Τουλάχιστον λέει τι tweaks πέρασε; Αν όχι, καλά 40 ψάχνουμε ψίλο στα άχυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 18, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 επίσης δεν μου δίνει επιλογή για εμφάνιση κλασσικού πίνακα ελέγχου.τουλάχιστον αυτό αν γίνεται το άλλο θα το υπομένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 18, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Φρέσκια εγκατάσταση δεν είναι; Κάνε πάλι φορμάτ, γιατί αν αρχίσουμε τα policies τώρα δεν τελειώνουμε ούτε αύριο.Και μην ξαναπεράσεις tweaks τρομάρα τους, ποτέ δεν πέρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 18, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 8 ώρες έκανα να περάσω προγράμματα, παραμετροποιήσεις κ.τ.λ. . δεν έχω σκοπό να κάνω τώρα αν και περίμενα να τα τελειώσω όλα και να κάνω backup ώστε σε κάθε format να διαβάζω το back up και να ' ναι έτοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 18, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 κάτι ακόμα . στην όλη υπόθεση αγοράστηκε καινούργιος σκληρός samsung splitpoint f3 έγινε καθαρή εγκατάσταση windows xp και tweaking. απλά έγινε λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα. ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι για επαννεκίνηση - τερματισμό - ή logoff κάνει περίπου 3-5 λεπτά. το πρόβλημα προέκυψε μετά το tweaking μόνο που αυτό έγινε μέσα από έτοιμα προγράμματα γι' αυτό δεν ξέρω τι πειράχτηκε.το πιο πιθανο ειναι να κανει clear pagegile.http://www.astahost.com/info.php/set-xp-auto-clear-pagefile_t3800.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.