FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 Με τι πρεπει να καθαριζουμε τα μονιτορ μας; Εχω δει να πουλανε κατι ειδικα υγρα! Ειναι χρησιμα αυτα για την προστασια της οθονης μας ή και το αζαξ κανει την ιδια δουλεια χωρις να τις χαλαει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Αν και κάποιος θα υπέθετε ότι έχουν coating οι οθόνες οπότε δε θα υπήρχε πρόβλημα, αριστερά δεξιά λένε ότι δεν κάνει. Οπότε τσίμπα κανά υγρό + μαντηλάκι ειδικό να τελείωνεις. Στο saturn είχα πάρει ενα μεγάλο μπουκαλάκι στα ίδια λεφτά που πουλάνε τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 ποσο πηρες δλδ το μεγαλο; για να δω σε τι τιμες παιζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Δες και αυτό το θέμα. Έχει χρήσιμες δημοσιεύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 8-9 ευρά (αριστερά αυτό που σου λέω, δεξιά του πλαισίου, στα ίδια λεφτά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 18, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Σας ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 18, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 με το πανακι ποιυ ηρθε μαζι με την οθονη και λιγο νερο θα κανεις την καλυτερη δουλεια...δεν χρειαζεται κανενα ειδικο υγρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Νοέμβριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Νερό δεν αφήνει στίγματα.?Εγώ έχω αυτό :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Νερό δεν αφήνει στίγματα.?Εγώ έχω αυτό :toomuchneε για να το προτεινω μαλλον δεν αφηνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 26, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Δεν θέλω να φανώ σαν πνεύμα αντιλογίας κτλ, αλλά με σκέτο νερό δεν καθαρίζεις τίποτα, και ναι, αφήνει στίγματα. Ιδιαίτερα άμα είσαι σε περιοχή που έχει πολύ σκληρό νερό. Όσο και να το σκουπίσεις το monitor θα αφήσεις ίχνη νερού. Το νερό που θα μείνει ναι μεν θα εξατμιστεί, αλλά τα άλατα κτλ θα μείνουν πάνω στο μονιτορ = ακαθαρσίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 26, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Δεν θέλω να φανώ σαν πνεύμα αντιλογίας κτλ, αλλά με σκέτο νερό δεν καθαρίζεις τίποτα, και ναι, αφήνει στίγματα. Ιδιαίτερα άμα είσαι σε περιοχή που έχει πολύ σκληρό νερό. Όσο και να το σκουπίσεις το monitor θα αφήσεις ίχνη νερού. Το νερό που θα μείνει ναι μεν θα εξατμιστεί, αλλά τα άλατα κτλ θα μείνουν πάνω στο μονιτορ = ακαθαρσίες.1)μενω λαρισα και το νερο απο την βρυση ειναι ποσιμο αν αυτο εχει σχεση ....γιαυτους που δεν μενουνε λαρισα κυκλοφορουνε και εμφιαλωμενα αν το νερο παιζει σημασια 2)δεν ριχνω νερο πανω στην οθονη , το νερο το ριχνω πανω στο πανακι3)η καθαριοτητα αφορα το πανακι που ηρθε μαζι με την οθονη δεν εχω δοκιμασει με αλλο υλικο 4)με το υγρο πανακι δεν περναω ολη την οθονη απλα καθαριζω(με ελαφρια πιεση)τοπικα τα σημεια που εχουνε κηλιδες-στιγματα και που φαινονται ευκολα σε ασπρο φοντο5)την απλη σκονη που εχει καθησει πανω στην οθονη την καθαριζω με ενα swiffer η οπως αλλιως λεγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Νοέμβριος 27, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Νερό σε μαλακό πανάκι όπως αυτό που καθαρίζουμε τα γυαλιά ηλίου ή και το υγρό απο τα γυαλιά δεν αφήνει στίγματα.Edit: Σε κρύα οθόνη πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Νοέμβριος 27, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2009 Νερό δεν αφήνει στίγματα.?Εγώ έχω αυτό :toomuchneχθες έκανα παραγγελία από το ίδιο κατάστημα,το παρέλαβα σήμερα πριν 2 ώρες+1 πολύ καλό καθάρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Δεκέμβριος 3, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 χθες έκανα παραγγελία από το ίδιο κατάστημα,το παρέλαβα σήμερα πριν 2 ώρες+1 πολύ καλό καθάρισμα το χρησιμοποιώ για την LCD στο σαλόνι, δύσκολα θα ρίσκαρα νερό κτλ... καλά για AZAX δεν το συζητώ Τώρα βέβαια όταν παλιότερα ξημέρωνα μπροστά στην CRT μου έπεφτε azax εκεί με το κιλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.