Jump to content

Kαθαρισμος οθονης

FANISTELROOY

Recommended Posts

Με τι πρεπει να καθαριζουμε τα μονιτορ μας; Εχω δει να πουλανε κατι ειδικα υγρα! Ειναι χρησιμα αυτα για την προστασια της οθονης μας ή και το αζαξ κανει την ιδια δουλεια χωρις να τις χαλαει;

Αν και κάποιος θα υπέθετε ότι έχουν coating οι οθόνες οπότε δε θα υπήρχε πρόβλημα, αριστερά δεξιά λένε ότι δεν κάνει. Οπότε τσίμπα κανά υγρό + μαντηλάκι ειδικό να τελείωνεις. Στο saturn είχα πάρει ενα μεγάλο μπουκαλάκι στα ίδια λεφτά που πουλάνε τα μικρά.

Δεν θέλω να φανώ σαν πνεύμα αντιλογίας κτλ, αλλά με σκέτο νερό δεν καθαρίζεις τίποτα, και ναι, αφήνει στίγματα. Ιδιαίτερα άμα είσαι σε περιοχή που έχει πολύ σκληρό νερό. Όσο και να το σκουπίσεις το monitor θα αφήσεις ίχνη νερού. Το νερό που θα μείνει ναι μεν θα εξατμιστεί, αλλά τα άλατα κτλ θα μείνουν πάνω στο μονιτορ = ακαθαρσίες.

Δεν θέλω να φανώ σαν πνεύμα αντιλογίας κτλ, αλλά με σκέτο νερό δεν καθαρίζεις τίποτα, και ναι, αφήνει στίγματα. Ιδιαίτερα άμα είσαι σε περιοχή που έχει πολύ σκληρό νερό. Όσο και να το σκουπίσεις το monitor θα αφήσεις ίχνη νερού. Το νερό που θα μείνει ναι μεν θα εξατμιστεί, αλλά τα άλατα κτλ θα μείνουν πάνω στο μονιτορ = ακαθαρσίες.

1)μενω λαρισα και το νερο απο την βρυση ειναι ποσιμο αν αυτο εχει σχεση ....γιαυτους που δεν μενουνε λαρισα κυκλοφορουνε και εμφιαλωμενα αν το νερο παιζει σημασια

2)δεν ριχνω νερο πανω στην οθονη , το νερο το ριχνω πανω στο πανακι

3)η καθαριοτητα αφορα το πανακι που ηρθε μαζι με την οθονη δεν εχω δοκιμασει με αλλο υλικο

4)με το υγρο πανακι δεν περναω ολη την οθονη απλα καθαριζω(με ελαφρια πιεση)τοπικα τα σημεια που εχουνε κηλιδες-στιγματα και που φαινονται ευκολα σε ασπρο φοντο

5)την απλη σκονη που εχει καθησει πανω στην οθονη την καθαριζω με ενα swiffer η οπως αλλιως λεγεται...

χθες έκανα παραγγελία από το ίδιο κατάστημα,το παρέλαβα σήμερα πριν 2 ώρες

+1 πολύ καλό καθάρισμα

το χρησιμοποιώ για την LCD στο σαλόνι, δύσκολα θα ρίσκαρα νερό κτλ...

καλά για AZAX δεν το συζητώ :fie:

Τώρα βέβαια όταν παλιότερα ξημέρωνα μπροστά στην CRT μου έπεφτε azax εκεί με το κιλό:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.