Jump to content

απορια για utorrent?

speedman_26

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μια απορια. εκανα αναβαθμιση απο τα 2 στα 8 mbps. στο utorrent τι ρυθμισης πρεπει να βαλω δεν εχει επιλογη για 8. απο τα 2 παει στα 10 στον οδηγο ταχυτητας.

Οι ρυθμίσεις του οδηγού ταχύτητας του μ torrent δεν λαμβάνουν υπ'οψιν τους την Download speed αλλά την upload. Εκεί που σου λέει επέλεξε την ταχύτητα ΧΧΧ/128, ΧΧΧ/256....ΧΧΧ/1Μβιτ κτλ, το ΧΧΧ ειναι το download (δλδ όσο και να'ναι), και το 128,256... είναι το upload. Όποτε άμα έχεις 8mbit DL με 256kbit UL τότε επέλεξε ΧΧΧ/256.

Αυτό θα καθορίσει με πόσους απο το swarm θα μπορέσεις να συνδεθείς. Επίσης θα σου συμβούλευα να βάλεις όριο αποστολής τα 1/2 - 3/4 απο το μέγιστο σου. Πχ, άμα έχεις 256kbit upload, βάλε 16-22kb upload όριο (για leeching, για seeding απεριόριστο προφανώς)

δεν το πολυ καταλαβα την απαντηση

αλλα θα το ψαξω.

με τα 8 mbps με ποσα πρεπει να κατεβαζω απο τορρεντ μεγιστο οριο?

Με λιγα λογια εσυ εχει μια γραμμη με ΧΧΧ download και 123 upload(τυχαιο)...τοτε αυτο που πρεπει να επιλεξεις στις ρυμθισεις ειναι (ΧΧΧ/123)

f3hkk9.jpg

Εκεί που έχω επιλέξει εγώ 10kb βάλε το μισό ή τα 2/3 του συνολικού upload σου.

(Επιλογές->Επιλογές->Εύρος ζώνης)

f3hkk9.jpg

Εκεί που έχω επιλέξει εγώ 10kb βάλε το μισό ή τα 2/3 του συνολικού upload σου.

(Επιλογές->Επιλογές->Εύρος ζώνης)

εμενα ειναι 8αρα η γραμη με upload 384. ποσο πρεπει να βαλω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.