ikskarda Δεκέμβριος 23, 2009 Author #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 παιδες ξεθαψα παλι το θεμα μου για να κανω μια δυο ερωτησουλες ... οπως ειχα αναφερει πριν 1 μηνα το τιμολογιο του πλαισιου αφορουσε το ποσο των 1736 ευρω . ετσι απο περιεργεια τις τελευταιες μερες λεω κατσε να ριξω μια ματια τι κυκλοφορει απο αυτα που εβαλα στην συνθεση , και διαπιστωσα οτι τα μισα κομματια περιπου εχουν τελειωσει :-O και σε αλλα εχει αλλαξει η τιμη τους (προς τα πανω):suicide2: ξερει κανεις τι γινεται ? ο πατερας μου μου ειπε οτι περιμενουμε πλεον το τελικο ΟΚ . ετσι λοιπον θελω να ξερω (αν γνωριζετε) αν μπορω στο ποσο αυτο να βαλω εγω αλλα κομματια και αν αυτα που υπαρχουν θα τα παρω στην τιμη που ειχαν πριν 1 μηνα οταν εγινε το τιμολογιο η στην νεα τους τιμη ... PS:αν εχετε ορεξη να μου απαντησετε σας ευχαριστω και θα βαλω 2 φωτος με την συνθεση-τιμολογιο που εκανα πριν 1 μηνα , και πως σκεφτομαι με το ιδιο ποσο μια αλλη συνθεση καπως διαφορετικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 23, 2009 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Τι σε νοιάζει ως τι παίρνει την επιδότηση ο άνθρωπος? Μπορεί να είναι μηχανικός, ας πούμε, αλλά έχει σημασία?Σε κάθε περίπτωση, δε σου φταίει ούτε ο ikskarda ή ο οποιοσδήποτε δικαιούχος, ούτε και το παρόν thread.Ρίξε κι εδώ μία ματιά, μπορεί να υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις.Έχεις καταλάβει βέβαια ότι δεν κρίνω κανέναν δικαιούχο ως προς τον νόμο, αλλά ως προς τις απαιτήσεις του...Δεν αποτελούν όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα σανίδα σωτηρίας για κάποιους και το ξέρετε,...απλά "ευκαιρία"...και όχι για το μέλλον της επιχείρησης. Αλλά ναι....δεν μου φταίει το thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.