Jump to content

Theorw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΠΕιραματιστηκα στην καρτα μου και κατληξα στα συμπερασματα τοης φωτο...

Οποις τολμαει ας με επιβεβαιωσει αν γινεται...

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=4114116&postcount=84

Παντως εγω σκιαζοντας απο 2,35 στα 2,13 κωμ πηρα απο 1,619->1,638!!!

Οποτε κατι δινει ετσι?

Ποιός ο λόγος. Αυτό που δίνει μέσω software (msi afterburner, asus voltage tweak κλπ) δεν σου φτάνει?

Ποιός ο λόγος. Αυτό που δίνει μέσω software (msi afterburner, asus voltage tweak κλπ) δεν σου φτάνει?

ελα μου ντε!:hmm:

Ώστε εσύ είσαι εε;:p

Το hardmod έχει άλλη ομορφιά!...

Αλλά όντως άμα δουλέυει από software κάντο από εκεί:D

Ναι εγω...Αλλ τελικα δεν πετυχε...μαλλον οι μνημες εχουν OVP...

Κερδισα ΜΟΝΟ 0.01βολτ...

Το μοντ το εκανα γτ δεν ελεγχεται το ρευμα στις μνημες και

2ον

Γτ αν δειτε ΠΟΣΟ ΑΣΤΑΘΕς ειναι το ρευμα με το σοφτμοντ και ανακριβες...Θα φριξετε!!!!

Βαζεις 1,350 και ειναι 1,408-41!Τ μετρησα ε!

Και παιζει ποτε 1,39 ποτε 1,41 συνεχως.

Ενω το χαρντμοντ ειναι σταθερο.Βαζεις 1,350.Θα εχεις απο 1,348-εως1,352

ΑΛΦΑΔΙ!

Και αυτο εχει να κανει αμμεσα με το κλοκαρισμα μιας και αν εχεις ασταθεια δεν κλοκαρει οσο θα κλοκαρε με σταθεροτητα.ΑΥΤΑ!:D

Δεν έχω ασχοληθεί με softmod με τις καινούριες κάρτες και δεν ήξερα ότι είναι τόσο χάλια όσο τα λες. Ισχύει και για τις μεγαλύτερες κάρτες ή μόνο για την 5770? Το ρεύμα πώς το είδες? Με πολύμετρο ή ότι σου έδειχνε το αντίστοιχο πρόγραμμα? Λέω δλδ μήπως σου έβγαζε λάθος νούμερα το πρόγραμμα.

Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει το pencilmod καθώς μετά απο λίγο καιρό φεύγει σιγά-σιγά. Πάρε trimmerαρακια, κολλητήρι , καλαι και ξεκίνα και περιμένουμε τα νούμερά σου. Να σου πω αν είναι σωστά τα σημεία δεν ξέρω. Ψαξε για τον κωδικό που έχει πάνω το τσιπάκι μήπως βρεις τπτ στο ιντερνετ, αλλιώς περίμενε να τα βρουν αλλοι (έτσι και αλλιώς reference card είναι και όλοι αυτήν έχουν) και στο xtremesystems δεν νομίζω να αργήσουν.

Χε χε σε προλαβα σε ολα!Με τριμμερακι ειμαι και οι μετρησεις με πολυμετρο...

Και το σημειο ειναι σωστο γτ λειτουργει:DΣτο ΧΣ το ειδα!

Αλλα μια ςπου η καρτα μ ακομα και στα 1,5 δεν ξεπερναει τα 1030 θα τα ξηλωσω ΟΛΑ και θα αρκεστω στο προγραμμα αφου 1000 τα κανει με 1,26(1,32 πραγματικο)

dsc01910.jpg w2592.png

ΩΡΑΙΟΣ !!! Καλορίζικη και άσε τα benches αφου την σταθεροποιήσεις και ξέσκισέ την στα games να την ευχαριστηθείς. Μέχρι 1680χ1050 δεν πρέπει να χεις πρόβλημα πάντως σε οποιοδήποτε παιχνίδι λογικά

...είσαι λίγο τσαπατσούλικος πάντως, πρέπει να ομολογήσω... Ελπίζω να μην την άφηνες έτσι αν έπιανες όσο ήθελες να πιάσεις :p:P:P . Κάλα πάντως και συ πόσο περίμενες να πιάσεις γύρω στα 1000 όλες εχουν όριο και νόμιζα ότι αυτός ήταν ο στόχος, μ'άρεσε που γρίνιαζες κιόλας για το softmod... Οι πυκνωτές κάνανε τπτ ή μπα? Και γω είχα σκεφτεί να βάλω στην 4850 αλλά τελικά δεν έβαλα... καλά είναι πάντως στα 800/1150...

Aπο θερμοκρασίες πώς πάει με τη stock ψύκτρα?

Τις μνήμες γιατί δεν τις έφτιαξες? Δεν βρήκες ακόμα τα σημεία. Λογικά με λίγο ρεύμα μέχρι 5200 μπορούν να πάνε.

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!

Δεν εχει προβλημα στα 1920χ1080 μεχρι με 2χΑΑ και ολα τα αλλα τερμα...

Ειμαι ακομα απειρος στα κολληματα...Αν και αργοτερα την τακτοποιησα αρκετα μπας και ευχαριστηθει και κλοκαρει αλλα....:angry:

Περιμενα με ΟΛΑ ΑΥΤΑ να πιασει κανα 1060-1070...Αλλοι πιανουν 1050 χωρις τιποτα...:rant:

Οι πυκνωτες δεν νομιζω να εκαναν τπτ σ αυτα τα ρολογια ...Αν επεφτε νερο και 1,5 βολτ τοτε ισως να μετραγαν...

Τις μνημες δεν νομιζω να μπορεις να τις πειραξεις πανω απο 0.01βολτ...

Μονταρα και τα 2 τσιπακι αλλα τζιφος...Μ ενας καμμενος στο ΧΣ οτι μερικες φορες ακομα και με μοντα δεν παιρνει παραπανω ρευμα στις μνημες...Παντως πανε 1400(5600) μαμα!

Ηταν καπως ετσι

dsc01919hf.th.jpg

dsc01918lu.th.jpg

αλλα τα ξηλωσα ολα και αφησα μονο το τριμμερακι για πυρηνα και το 4πινο για μετρησεις...

Η ψυκτρα κανει τελεια δουλεια ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

ΦΟΥΡΜΑΡΚ ομως δεν βγαζει στα 1,34...Μου κολλαει μετα τους 83 βαθμους,δεν ξερω γτ...

Ουτε στα μπεντσ δεν κολλαει...

Tι ακριβως σου κάνει? Reboot ο υπολογιστής ή απλώς σταματάει να ανταποκρίνεται και σου λέει ο catalyst οτι σταμάτησε να ανταποκρίνεται και σου επανέφερε την κάρτα. Αν κάνει reboot ίσως είναι και θέμα τροφοδοτικού. Ποιο έχεις?Δεν νομίζω να κολλάει λόγω θερμοκρασίας, μήπως χρειάζεται παραπάνω ρεύμα για να ναι σταθερό? Και γω αυτο χρησιμοποιώ για stability test και γενικά αν σου βγάζει χωρίς πρόβλημα 10-15 λεπτα σε 1024χ768 χωρίς aa λογικά είσαι οκ. Διαφορετικά μπορεις να δοκιμάσεις διάφορα παιχνιδια για αρκετή ώρα. Προσωπικά θεωρώ ένα 2-ωρο στο crysis μια χαρα stability test.

εχω το ΤΤ ΡΧ600.Δινει 48Α στα 12 οποτε μια χαρα ειναι...Βεβαια ειναι 2ετιας με βεβαρυμενη χρηση λογω υπερχρονισμων κλπ...

Παντως στο φουρμαρκ κολλαει τελειως και μονο επαννεκινηση παιρνει.

Σε μπεντσ,λεει οτι ο καταλυστ επανεφερε την καρτα οποτε μαλλον δεν σηκωνει πανω απο 1030 αυτο το κομματι...

Ολα τα παιχνιδια παντως,μαζι και κραισισ αλλα και κοδ4 παιζουν μια χαρα...

ΜΟΝΟ ΦΟΥΡΜΑΡΚ κολλαει...:tomato:

Ιισως κανω την αποκοτια και δωσω 1,5 βολτ για ενα μπεντσ στα 1050...Το βγαζει η καρτα σιγουρα απο πλευρας θερμοκρασιας...Αν δεν τρεξει και εκει αποσυρομαι μεχρι την 2η καρτα...:weep:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.