kwsths946 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2009 Γειά σας,έχω δημιουρτγήσει μια σελίδα μέσω της οποίας θέλω να πάιζω μουσική.μέσω του apache server ανέβασα δοκιμαστικά τη σελίδα χωρίς μουσική για να δω πως γίνεται και αν έχω φτάσει ως ένα σημείο.η σελίδα ανέβηκε επιτυχώς και όλοι μπορούσαν να τη δουν.έφτασε η στιγμή να ενσωματώσω μουσική.ένας φίλος μου είπε ότι πρέπει να βγάλω το apache και να βάλω ΧΑΜΡΡ, επειδή έχει και άλλα πράγματα πάνω του + apache, και να παίξω μουσική με SAM broadcaster. ε λέω οκ κάτι θα ξέρει και μπορεί να είναι και καλύτερο. ε βάζω κι εγώ το ΧΑΜΡΡ αλλά έκανε αποσυντονισμό του ρούτερ μου. οπότε λέω το βγάζω να ξαναβάλω apache.ε αυτό ήτανε. και το apache και το ΧΑΜΡΡ δεν δούλεψαν ποτέ.αυτό είναι το πρόβλημά μου. δεν μπορώ να κάνω τον apache server να δουλέψει είτε είναι μόνος του είτε μέσα στο πακέτο του ΧΑΜΡΡ. επίσης δεν γνωρίζω κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να κάνει τη δουλειά του apacheαν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γτ πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.