Jump to content

Καινούριο AMD pc

Dj_Seps

Recommended Posts

κοιτα το συστημα μου με τι τροφοδοτειται για να καταλαβεις. επανω εχω και tv tuner σε pci θυρα, και web cam. οπως ειμαι μπορω να βαλω και 5850. οποτε....καταλαβαινεις νομιζω!! μην τρελαινεστε με τα watts, δεν ειναι στραγαλια..!! το εχουμε παρακανει με μεγαλα τροφοδοτικα που κανουν σπαταλη αντι να προσφερουν αυτο που πρεπει! εγω πιστευω οτι με ενα καλουτσικο 550 - 600W, μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε καρτα γραφικων. ΜΙΑ ομως, οχι crossfire-SLI.....!!!

To enermax το 425 γιατί το πόσταρα;Επειδή ονειρεύεται ο άλλος ότι θα είναι οριακά για 5970 με το 625άρι πάει να πει ότι αυτό δεν σηκώνει μέχρι και 5870 άνετα;Δες τα ρεύματα φίλε.Τα πόσταρα και σε ξεχωριστή εικόνα.Σιγά μην δώσεις 60€ και πάρεις τα σάπια.Μην σε φοβίζουν τα 425W από το 600άρι που σκέφτεσαι...πολύ καλύτερο.

φιλε nikolakisr, περιπου το ιδιο λεμε. ενα καλης ποιοτητας τροφοδοτικο, ακομα και 425-450w, οντως σηκωνει ενα νορμαλ συστημα με stock ρυθμισεις και μονη καρτα γραφικων.

αν ομως, καποιος σκεφτεται, στο βαθος του μυαλου του, να βαλει 2 καρτες γραφικων και πολλες συσκευες και περιφερειακα usb, και ισως να κανει και λιγο overclock, τοτε ισως δεν αρκει!

To 625άρει αρκεί για τα πάντα.

Τες πα το θέμα είναι να μην πάρει ο OP αυτά για τα οποία σκέφτεται να διαθέσει τα 60 του €..Αλλά αν έχει σκοπό να το κάνει να πάει σε κάτι πιο ποιοτικό και δυνατό και ας γράφει 425W η συσκευασία.

Καλή λύση το CM 520 αλλά το 425άρι το Enermax είναι λίγο καλύτερο.Μόνο του + το ότι είναι modular και η εγγύηση.Σε ρεύματα και λιγότερο θόρυβο χάνει όμως.

Αν πάει σε αυτό τουλάχιστον ας το πάρει στη σωστή τιμή.

Από πλαίσιο θα αγοραστεί,δεν το εμπιστεύομαι το e-shop.

...

Τα ρευματα και στα δυο ειναι ικανοποιητικοτατα...απο το να μπλεξει με lc κλπ..

Σκεφτεσαι το ενερμαξ να βγαζει 33αμπ στην 12αρα?Οι αλλες γραμμες θα πρεπει αναγκαστικα να παραμεινουν κοντα στο 0..(απο τα 425 μπορει να δωσει 396watt).

Oχι οτι τα μηχανηματα εχουν τρελλες απαιτησεις πλεον στις αλλες γραμμες αλλα αν πλησιασει την καταναλωση στα 30αμπ στην 12αρα (μελλοντικα με καποια καλη καρτα γραφικων)..ας μεινουν περιθωρια και για τις αλλες γραμμες.

Κατα τα αλλα καποιο ειναι καλυτερο απο το αλλο σιγουρα...αν ξερει οτι θα περιοριστει στα 20-25αμπ max στην 12αρα και εγω παλι το enermax θα προτιμουσα

Προσωπικα θα εδινα τα 15-20Ε τωρα για το pro82+ 525 ωστε να μην ψαχνομαι μελλοντικα με τροφοδοτικα αν θελησω να βαλω καρτα.

Βασικά δεν γίνεται να βάλει και κάποια πολύ δυνατότερη κάρτα από όσες κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και αφήνω και την 5870 απ'έξω.Θα πέσει bottleneck από τη cpu.Οπότε γνώμη μου ότι τον καλύπτουν και τα δύο.Και θα προτιμούσα το enermax.Βέβαια λεφτά για καλύτερο τροφοδοτικό ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είναι πεταμένα λεφτά.Οπότε το 525άρι θα ήταν μια πάρα πολύ αγορά.Να είναι καλυμμένος για οποιαδήποτε μελλοντική αναβάθμιση στο pc.

Παιδιά ούτε ο/c θα γίνει ούτε τρελές συσκευές θα μπούνε ούτε διπλές τριπλές και πάει λέγοντας κάρτες γραφικών. Θα χρησιμοποιείται για ταινίες,internet,προγραμματισμό,μουσική και κανά παιχνίδι σε χαμηλές αναλύσεις.Θα άλλαζα και τον επεξεργαστή αλλά θέλω το multitasking(λόγω και του core2quad 6600 που ήδη έχω).

Έκανα μια μικρή διόρθωση στο τροφοδοτικό...

Asus TA-891 Black 28,00 €

CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W PSU (RS-500-PCAP-A3) 56,99 €

AMD AMD Athlon II X4 620 (sAM3, 2.6GHz, Cache 2MB, Box ) 87,00 €

Asrock M3A785GMH/128M (AM3, DDR3, VGA) 60,00 €

Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10666, 9-9-9-18, AD31333002GMU) 40,00 €

συνολικό κόστος προϊόντων 271,99 €

Για το θέμα της κάρτας γραφικών προς το παρόν μένει ο υπολογιστής με τη ενσωματωμένη με μελλοντική αναβάθμιση σε μια της τάξεως της 4850.

Μια χαρά.Ή βάλε άλλα λίγα € να πας στο enermax425 ή πήγαινε με αυτό που σου πόσταρα στην αρχή αν σκοπεύεις μέχρι 4850 το πολύ.Και τα δύο είναι καλύτερα.Το τι γράφουμε όλοι οι άλλοι τα διαβάζεις καθόλου btw;

Και βάλε το CM το κουτί.Τι τραγικίλα έβαλες;H Asus είναι μόνο για μητρικές και εκεί έχω τις ενστάσεις μου πάλι...:sarcastic:

Το κουτί δεν με προβληματίζει έτσι και αλλιώς δεν θα φαίνεται. ;);)

Εννοείς το Silverpower 400W PSU By Seasonic που μου πρότεινες?Ειναι καλυτερο απο το CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W PSU (RS-500-PCAP-A3)?

Ναι αλλά σε πολλές προτάσεις ξεφεύγουν οι τιμές οπότε....

προτιμησε το enermax..εστω το "μικρο" 425...αν δες θες να δωσεις λεφτα.

Mονο στο ονομα υστερει..(εννοω οτι εχει μικρο νουμερο και δε σε δελεαζει)

Το extreme power ειναι αλλη σειρα απο το real power..και καλο ειναι να το αποφυγεις..

Asus TA-891 Black 28,00 €

AMD AMD Athlon II X4 620 (sAM3, 2.6GHz, Cache 2MB, Box ) 87,00 €

Asrock M3A785GMH/128M (AM3, DDR3, VGA) 60,00 €

Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10666, 9-9-9-18, AD31333002GMU) 40,00 €

Enermax PSU EPR425AWT PRO82 + 425W 63,00 €

συνολικό κόστος προϊόντων 278,00 €

Αυτήν την σύνθεση δλδ?

Είναι καλή?Να προχωρήσω στην αγορά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.