_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2009 Γεια σας παιδια. Αγορασα καινουργιο λαπτοπ. Κ εχει μεσα το mcafee. Σκεφτομαι να βάλω το NOD32 που αποτι ξέρω ειναι το καλύτερο κ το ποιο ελαφρή. Εχεται να προτίνεται κατι καλυτερο?Για το NOD να φορτωσω το antivirus και το firewall η το firewall των 7 ειναι μια χαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Avira (το free ειναι το ιδιο με το premium)avastkasperskyΚατα σειρα προτίμησης-αποδοτικότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Νοέμβριος 17, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 το nod γιατι οχι?firewall να αφησω των windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 πολυ απλα δεν ειναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Νοέμβριος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 avira η microsoft essentials παναλαφρα κ δεν εχω κανενα προβλημα.. firewall παντα ειχα των windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Νοέμβριος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 πολυ απλα δεν ειναι καλο Θες να μας πεις ότι το άναστ είναι καλύτερο από το nod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Τα ''ιδια'' σε αποδοση ειναι Απλα imo το avast ειναι ποιο απλο στη χρηση απο nod Και κατι αλλο, το nod αν δεν σκοπευεις να το αγορασεις τοτε μην το βαλεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Νοέμβριος 17, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 με βαση το λινκ που δεινεισ καλυτερο ειναι το g data. το microsoft essentials λεει τιποτα? Τελικα ποιο να βάλω? θέλω να ειναι ελαφρη. κ για την τιμη.... δεν εχω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 17, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 το Avira σε εμενα τρωει 20 mb Ειναι και free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.