Jump to content

8 οθονες σε 1 pc... How to?

H0tman

Recommended Posts

Θα ανεβασω και φωτογραφια.

Give me some time περασα windows 7..:victory:

Βρε ανθρωπέ μου, ποια φωτογραφία? Η θέση της AGP πάνω σε μια μητρική σε σχέση με τις PCI είναι τέτοια που απλά το αποκλείει. Δεν κάθομαι καν να πω αν οι θήρες έχουν παρόμοια ή όχι τεχνικά χαρακτηριστικά.

agp_pci.jpg

Ναι και η κάρτα έχει 128/256ΜΒ RAM? Τι σημαίνει αυτό το 128/256? Για σκέψου λίγο.

Μήπως βγαίνει σε 2 ή και περισσότερες εκδόσεις? Μήπως βγαίνει σε PCI ή σε AGP έκδοση με 128ΜΒ ή 256ΜΒ RAM ανάλογα το μοντέλο; Μήπως η εταιρία έχει σχεδιάσει ένα κουτί για όλες τις NVidia 5700 και απλά με ένα αυτοκολλητάκι, ίσως στην άλλη γωνία, ξεκαθαρίζει ποιο ακριβώς μοντέλο περιέχεται στο κουτί;

Πάρε μια καλή και δυνατή κάρτα...πχ. 5870

Πάρε και άλλες 2 παλίες απλές...π.χ. 2400

Πάρε και μια μητρική με 4 pci-e ακόμα και 4χ να είναι τα 3

Βάλτες ολες πάνω και περνα drivers.

Ετσι θα έχεις 8 οθόνες, για να κάνεις extend/clone το desktop σου.

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιος περιορισμός με τον αριθμό των οθονών, αλλά λογικά γίνεται...

Σιγουρα γίνεται με 2 κάρτες ότι νάναι...ακόμα και η μια ati και η άλλη nvidia...

P.S. αν έχεις pci απλές, βρες καμμιά mx440/fx5200/ati 8500/9250 και βάλε σε αυτές οθόνη...

• 4 weeks later...

Πάντως ότι και να κάνεις, μόλις το στήσεις, ανέβασε photo! Δε βλέπεις κάθε μέρα 8 monitor...:worship:

Πιστευω οτι ουτε 5870 χρειαζετε , 4 απλες καρτες που να βγαζουν 2 εξοδους μονιτορ και καθαρισες , με ατι εχω δουλεψει 4 μονιτορ μαζι Αλλα ηταν κουραστικο να πηγαινω το ποντικη απο την μια ακρη στην αλλη !! Ααααα και ηταν διαφορετικες καρτες , Τωρα εχω αραξει στα 2 αν και ειναι λιγα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.