jazzy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2009 Παιδιά καλησπέρα ...είμαι καινούριος χρήσρης και αυτό είναι το πρώτο μου post και ελίζω να κάνουμε καλή παρέα μέσα απο αυτόν τον χώρο συνάντησης ...Λοιπόν παιδιά έχω θέμα ....Θέλω να πάρω μνήμες για τον υπολογιστή μου Θα σας αναφέρω τι μηχάνημα έχω cpu E8400gpu 8800 xfx xt 640motherboard maximus formula ram 2x1 Transcend AxeRam 2Gb (5-5-5-15)To θέμα που έχω είναι ότι θέλω να κάνω αναβάθμιση σε μνήμη και επειδή έχω σκοπό να κρατήσω το μηχάνημα για κανα 2 χρόνια θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση στην ram γιατί την χρειάζομαι ...αλλά δεν ξέρω ποιες να πάρω μιας και οι ddr2 είναι αρκετά φθηνές , αν και τον τελευταίο καιρό βλέπω να ακριβαίνουν με τον καιρό ....Λοιπόν ποιές μνήμες έχετε να μου προτείνετε ....Θα προτημούσα να ήταν στα 1066 μιας και οι άλλες είναι και αυτές στα ίδια ...Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας .
redbighunter Νοέμβριος 17, 2009 #2 Νοέμβριος 17, 2009 φιλε μου καλως ηρθες! θα κλοκαρεις καθολου ή ολα θα τα εχεις default?
redbighunter Νοέμβριος 17, 2009 #4 Νοέμβριος 17, 2009 μακάρι να ήξερα να κλοκάρω ...αυτο σε ρωταω φιλε μου! θα κατσεις να σχοληθεις με oc ή απλα θα τις κουμπωσεις πανω κ τελειωσε?
redbighunter Νοέμβριος 17, 2009 #6 Νοέμβριος 17, 2009 δεν ξέρω από oc για να ασχοληθώτο ξαναλεω για 3η φορα αναλυτικοτερα φιλε μου! θα κατσεις να διαβασεις αρχικα πληθωρα αρθρων και βοηθηματων περι oc και επειτα θα χαλαλησεις καποιες ωρες απο το χρονο σου για να πειραματιστεις με το pc σου? με λιγα λογια θα κατσεις να μαθεις να κλοκαρεις ή θα μεινεις οπως εισαι τωρα φιλε μου? επισης ποσα χρηματα δινεις? ακομη σκοπευεις να αλλαξεις πλατφορμα-συστημα συντομα?
jazzy Νοέμβριος 17, 2009 Author #7 Νοέμβριος 17, 2009 δεν θέλω να ασχολειθώ με το oc απλά καλό θα είναι να έχουν και αυτήν την επιλογή για το μέλον ....Θα ήθελα να είναι περίπου τα 100 ευρώ αν είναι δυνατόν
jazzy Νοέμβριος 17, 2009 Author #9 Νοέμβριος 17, 2009 ναι αλλά σε περίπτωση που θα θέλω να βάλω μετά windows 7 64 bit τι κάνω ;
redbighunter Νοέμβριος 17, 2009 #10 Νοέμβριος 17, 2009 ναι αλλά σε περίπτωση που θα θέλω να βάλω μετά windows 7 64 bit τι κάνω ;δεν νομιζω φιλε μου να σου χρειαζονται πανω απο 4gb!
redbighunter Νοέμβριος 17, 2009 #12 Νοέμβριος 17, 2009 δεν βλεπω ποιο ειναι το προβλημα.αυτο λεω κι εγω! οτι με συνολικα 4gb ram δεν χρειαζεται κατι αλλο! αρα ή περνει αλλο ενα κιτακι 2χ1 ή δινει αυτο που εχει και περνει ενα 2χ2! επιλογη του φιλου μας παντα!
jazzy Νοέμβριος 17, 2009 Author #13 Νοέμβριος 17, 2009 μπορώ να πάρω ένα κιτ 2χ2 και να τα βάλω σε αυτά που έχω όταν θα υπάρχει ανάγκη το κιτ που έχω είναι transcend ddr2 1066+ 1gb x2
redbighunter Νοέμβριος 17, 2009 #14 Νοέμβριος 17, 2009 μπορώ να πάρω ένα κιτ 2χ2 και να τα βάλω σε αυτά που έχω όταν θα υπάρχει ανάγκη το κιτ που έχω είναι transcend ddr2 1066+ 1gb x2αυτο σου λεω φιλε μου! οτι αν δεν χρησιμοποιεις εντονα photoshop ή Autocad, πανω απο 4gb στο συνολο δεν σου χρειαζονται καθως δεν θα αξιοποιουνται καθολου! τσαμα θα τα βαλεις! αρα ή περνεις αλλο ενα κιτακι 2χ1 στα 1066 με 5αρια ή δινεις αυτες που εχεις και περνεις ενα κιτακι 2χ2 στα 1066 με 5αρια! ειμαι με vista 64bit και οτι και να κανω πανω απο 3gb ram δεν εχω δει ποτε να χρησιμοποιει το συστημα μου!
jazzy Νοέμβριος 18, 2009 Author #15 Νοέμβριος 18, 2009 αυτο σου λεω φιλε μου! οτι αν δεν χρησιμοποιεις εντονα photoshop ή Autocad, πανω απο 4gb στο συνολο δεν σου χρειαζονται καθως δεν θα αξιοποιουνται καθολου! τσαμα θα τα βαλεις! αρα ή περνεις αλλο ενα κιτακι 2χ1 στα 1066 με 5αρια ή δινεις αυτες που εχεις και περνεις ενα κιτακι 2χ2 στα 1066 με 5αρια! ειμαι με vista 64bit και οτι και να κανω πανω απο 3gb ram δεν εχω δει ποτε να χρησιμοποιει το συστημα μου!virtual memory χρησιμοποιείς ...και αν ναι όταν ζορίζετε το μηχάνημα δεν είναι σπαστικό να σου τρώει τον δίσκο ;;;;;
redbighunter Νοέμβριος 18, 2009 #16 Νοέμβριος 18, 2009 virtual memory χρησιμοποιείς ...και αν ναι όταν ζορίζετε το μηχάνημα δεν είναι σπαστικό να σου τρώει τον δίσκο ;;;;;ναι φιλε μου χρησιμοποιω, αλλα και παλι με τα 4gb ειναι υπερπληρες το συστημα! αυτο σου εξηγω τοση ωρα! αν ηταν ετσι, ολοι με socket 775 πχ δεν θα μεναμε στα 4gb αλλα θα πηγαιναμε στα 8gb και παει λεγοντας! σου ειναι αχρειαστα πανω απο 4gb! για να το καταλαβεις και στην πραξη, παρε και προσθεσε στο συστημα σου αλλα 4gb ram (2χ2) ωστε στο συνολο να πας στα 6gb! και αρχισε να παιζεις με το pc σου! μετα αφησε μονο τα 4 gb πανω και ξανα-ασχολησου με το pc! θα δεις οτι δεν θα υπαρχει διαφορα! με εξαιρεση photoshop και autocad!
jazzy Νοέμβριος 18, 2009 Author #17 Νοέμβριος 18, 2009 το Photoshop to χρησιμοποιώ αρκετά .....αλλά το θέμα είναι τα seven 7 64 bit θα τρέχουν καλά με 4gb .. η θα θέλουν παραπάνω
redbighunter Νοέμβριος 18, 2009 #18 Νοέμβριος 18, 2009 το Photoshop to χρησιμοποιώ αρκετά .....αλλά το θέμα είναι τα seven 7 64 bit θα τρέχουν καλά με 4gb .. η θα θέλουν παραπάνωγιατι να μην τρεχουν μια χαρα? ισα ισα που απ'οτι μου εχουν πει, ειναι πιο ελαφρια απο τα vista! ακομη win 7 δεν εχω βαλει αλλα μεσα στο μηνα θα μπουν! γι'αυτο σου λεω, παρε ενα κιτακι 2χ2, βαλε το μαζι με αυτο που εχεις και δες α εχεις διαφορα! κατι που για μενα ειναι αμελειταιο, ισως για σενα να εχει σημασια! δοκιμασε και πες μου!
firekiller Νοέμβριος 21, 2009 #19 Νοέμβριος 21, 2009 Ρε φίλε τζατζί κι τα 4gb στα vista αν είναι αρκετά φαντάσου στα 7 θα απογειώνεται το σύστημαEdit:Sorry για το τζατζί εγώ δεν διάβασα καλά το όνομα οπότε jazzy και στο κι ξέχασα ένα α οπότε και
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.