Jump to content

Armor + , Help :)

Electrocuted

Recommended Posts

google is friend :p

hmm δηλαδή λες ότι (αν κτλβ καλά) τα σωλινάκια δεν θα κάνουν στα ρακορ δλδ στις εισόδους του waterblock γιατί

είτε είναι πολύ μικρά είτε είναι πολύ μεγαλά, ώμος λογικά μπορώ να τα αλλάξω αυτα, νομίζω πως έχω λιγάκι μπερδευτεί.

Όπως τα λες και σωστά έχεις καταλάβει.

Σε αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι αν θα βρείς τέτοιας διαμέτρου ρακόρ.

Όπως δηλαδή τα ρακόρ που δίνει η thermaltake.

Nαι ώντος hehe, βασικά τώρα σκευτόμουν ότι πρέπει να πάρω και μεγαλύτερο τροφοδοτικό απο

αυτό που σκεuτόμουν στην αρχή σωστά? λέω να πάω στα 1k watts (πριν σκευτόμουν για 850).

Άραγε να είναι αρκετά τα 1k? το watercooling από ότι είδα πέρνει ρεύμα από το psu. Βασικά

μακάρι να 'ξερα πόσα watts χρειάζεται η βλακεία αυτή.

αυτό εδώ σκέυτομαι τώρα....

Nαι ώντος hehe, βασικά τώρα σκευτόμουν ότι πρέπει να πάρω και μεγαλύτερο τροφοδοτικό απο

αυτό που σκεuτόμουν στην αρχή σωστά? λέω να πάω στα 1k watts (πριν σκευτόμουν για 850).

Άραγε να είναι αρκετά τα 1k? το watercooling από ότι είδα πέρνει ρεύμα από το psu. Βασικά

μακάρι να 'ξερα πόσα watts χρειάζεται η βλακεία αυτή.

αυτό εδώ σκέυτομαι τώρα....

Μισό μισό μισό μισό λεπτό ρε φιλε εσύ μας λες τους συνειρμού σου αλλα εμείς δεν ξέρουμε τίποτα.

Δεν ξέρουμε τι σύστημα έχεις πρώτον..Και δεύτερον τόσο μεγάλο τροφοδοτικό τι θα το κανεις?

:nerd:

Μισό μισό μισό μισό λεπτό ρε φιλε εσύ μας λες τους συνειρμού σου αλλα εμείς δεν ξέρουμε τίποτα.

Δεν ξέρουμε τι σύστημα έχεις πρώτον..Και δεύτερον τόσο μεγάλο τροφοδοτικό τι θα το κανεις?

:nerd:

πες του τα, βρε jason! :confused::whip:

haha ,

Ναι ώντος έχετε δίκιο, απλά παρασύρθηκα.

Βασικά ,εντάξει εννοώ ότι πριν το θεωρούσα περίπου

στα 850 watt να πάω με το pc που θα έφτιαχνα

, sli κτλπ, και το υπολόγιζα γύρω στα τόσα watts...

απλά η ουσία της ερώτησης είναι εαν , τα 150watt +

είναι πράγματι way too much για το σύστημα της υδρόψυξης.

Όπως είχα πει, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με υδροψυξη, οπότε

δεν ξέρω τις ενεργειακές απαιτήσεις, για αυτό είπα τόσα, ώστε

να είμαι τρόπον τινά καλυμένος. Αν πράγματι χρειάζεται λίγοτερα

από 150 watts το pump + το ψυγειάκι οκ, απλά δεν ξέρω πάνω κάτω

πόσα ζητάνε.

Η αντλία τροφοδοτείται από μια απλή δωδεκάρα molex

Πάλι δεν μας λες σε τι σύστημα θα έχεις το τροφοδοτικό!

Η υδρόψυξη για να λειτουργήσει θέλει ρεύμα μονο στην αντλία και στα ανεμιστιρια. Πουθενά αλλου.

:weep:

όντως δεν έχω πεί τη σύστημα θα έχω...είχα και ένα πρόβλημα με το net μου πέθανε το router πάλι καλλά

που έχω και τσάμπα νετ απο το uni. whatever...

Mάλλον evga 3way sli / 930 32nm i7 αν το έχουν βγάλει μέχρι τον Φλεβάρη αρχές, κάποια gpu με fermi chipset 40nm

αλλιώς καμιά φτηνή gts260/ati 5850 δεν έχω αποφασίσει ακόμα . 2-3ssd raid0 . πιθανότατα να μπει και μια 8800gts 512mb για physX acceleration δεν ξέρω ακόμα .

To τροφοδοτικό είναι όντως μεγάλο 1000watt, αλλά νομίζω πως η τιμή είναι ok δηλαδή βλέπω άλλα με λίγο λιγότερα watt και είναι αρκετά ακριβότερα. Δεν ξέρω έχω ψηθεί να το αγοράσω....απλά πείτε μου μην είναι καμιά πατάτα μιας και δεν έχω διαβάσει κάτι για αυτό. Το τροφοδοτικό για το οποίο μιλάω είναι αυτό

Μου έχεις κάνει το μυαλό μου πουρέ.

Τι κάρτα γραφικών θα βάλεις?

Κάποια gpu με fermi chipset 40nm?

Καμιά φτηνή gts260?

Ati 5850?

Η 8800gts 512mb για physX ?

:suicide:

Και αφού περιμένεις την νέα παρτίδα i7 γιατί θες να πάρεις από τώρα τροφοδοτικό?

Μου έχεις κάνει το μυαλό μου πουρέ.

Τι κάρτα γραφικών θα βάλεις?

Κάποια gpu με fermi chipset 40nm?

Καμιά φτηνή gts260?

Ati 5850?

Η 8800gts 512mb για physX ?

:suicide:

Και αφού περιμένεις την νέα παρτίδα i7 γιατί θες να πάρεις από τώρα τροφοδοτικό?

αχ0αχαχ0 λύθηκα στα γέλια, έχω ανάγκη για shoping therapy από τώρα...προεόρτια σου λέει ο άλλος

εξ'άλου η τεχνολογία στα τροφοδοτικά μετά από 1-2 μήνες ή ίδια θα είναι πάλι . Ας πούμε φερμι

με την 8800gts α! και 6gb ddr3 ram κλασσικά πράγματα το pc του enthusiast που έχει κάθε πικραμένος δλδ. :crazy_pilot::upside:

απλά θέλω να καταλήξω πως έχω την αίσθηση ότι το psu αυτό είναι value for money αφού υπάρχουν

ακριβότερα που δίνουν λιγότερα. Άσχετο αλλά στο 80plus το site για κάποιο λόγο δεν υπάρχει , ενώ

η εταιρία του λέει πως είναι 80+ bronze . w/e αυτά.

Μια χαρά σου κάνει το τροφοδοτικό που επέλεξες.

Και με 850 μια χαρά είσαι,αν και στην τιμή που το έχει το coolermaster θα είσαι θεός (Y)

:nada:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.