Electrocuted Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2009 Λοιπόν, καλός σας βρήκα κατ'αρχήν λοιπόν κάπου μετά Χριστούγεννα θα αγοράσω ένα πολύ καλό computer, αλλά κοιτάω από τώρα γενικώς τι παίζει στην αγορά . Είδα στο e-shop αυτό εδώ , αρχικά σχεδιάζα να αγόραζα αυτό εδώ το οποίο μάλιστα είναι και ποίο ακριβώ αλλά δεν μου αρέσει ιδιαιτέρως αφού είναι μάυρο, και πραγματικά μου αρέσει το άσπρο. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το άσπρο είναι σχετικά ποιό φθηνό και μάλιστα έχει και υδρόψυξη, και από ότι είδα σε μερικά sites του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα ακριβώ, επισής με παραξενεύει ότι στο official site της thermaltake δεν υπάρχει από ότι είδα στα γρήγορα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με αυτό το μοντέλο? Το παρήγειλα ήδη βέβαια, την υδρόψυξη θα την βγάλω σίγουρα,εξ' άλλου δεν το ήθελα για το watercooling που έχει, αλλά για το χρώμα και την εμφάνιση και ιδιαίτερα γιατί ειναι Ε-atx (δλδ η επόμενη m/b μου) και ρε παιδιά είναι ιδιαίτερα φθηνό. Μήπως χάνω κάτι? Μήπως είναι καμιά παν πάλαιη σαβούρα που ξέθαψε το e-shop ? μήπως είναι μεταχειρησμένο, κάτι δεν μου πάει καλλά Δείτε τιμές εδώ το φθινότερο μεταφράζεται στα 310ευρώ, lol κάτι δεν μου πάει καλλά , πείτε please
_Chris_ Νοέμβριος 16, 2009 #2 Νοέμβριος 16, 2009 Ναι κατι δεν παει καλα! Ειναι αδικαιολογητα φθηνο αλλα ποιος ο λογος αφου το παρηγγειλες ηδη??? Ισως να εχουν μπερδευτει και να εβαλαν τιμη για το κουτι χωρις την υδροψυξη, ισως να ξεστοκαρουν. Οταν το παρεις πες μας Παντως ασημενιο ειναι και οχι ασπρο!
petran_x13 Νοέμβριος 16, 2009 #3 Νοέμβριος 16, 2009 καλά έκανες και το παράγγειλες έτσι έγινε με το cooler τις gtx 285 μου από e-shop το φέρανε για μια μέρα τυχαία το βρήκα έκανα refresh μετά από 5 λεπτά στην σελίδα και μου εμφανίστηκε από εκεί που το είχαν όλοι η άλλοι 49 το e-shop το είχε 39 το πήρα και δεν είχε ανοιχτή ποτε ήταν ακριβώς όπως του site τα heatsinks ανέπαφα όλα σφραγισμένα και κανένα πρόβλημα την άλλοι μέρα εξαφανίστηκε από το site και πείρε και ένας φίλος μου μάλιστα την ίδια μέρα το ίδιο cooler και είχε την ίδια ακριβώς εμπειρία:fist:
ilias78 Νοέμβριος 16, 2009 #4 Νοέμβριος 16, 2009 το ειδα και εγω εχτες. το συστημα υδροψηξης που εχει, ειναι καλο? δεν εχω ασχοληθει με το θεμα και δεν γνωριζω. αν ειναι καλο, μηπως αξιζει η αγορα του.
_Chris_ Νοέμβριος 16, 2009 #5 Νοέμβριος 16, 2009 Οχι, η υδροψυξη που εχει δεν ειναι καθολου καλη! Αλλα στην δινει τσαμπα... Οποτε σαν προσφορα στο συνολο της ειναι παρα μα παρα πολυ καλη!
carrion Νοέμβριος 17, 2009 #6 Νοέμβριος 17, 2009 Όταν λέμε δεν είναι καλή η υδρόψυξη δεν εννοούμε πως είναι και επικίνδυνη.Απλά η απόδοση της δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με ένα custom σύστημα υδρόψυξης.Όπως και να το κάνουμε με 129€ να έχεις πακέτο ένα Armor+ μαζί με ένα bigwater, είναι καλή προσφορά.Η γνώμη μου για την υδρόψυξη δεν ξεφεύγει από των περισσοτέρων.Για το κουτάκι όμως έχω πολύ καλή άποψη. Έχω το armor+mx. Σε σχέση με άλλα κουτιά της Thermaltake το θεωρώ ποιοτικότερο και με πολύ μικρές παρεμβάσεις επιτυγχάνεις καλό cable management και ωραίο αποτέλεσμα.
Electrocuted Νοέμβριος 17, 2009 Author #7 Νοέμβριος 17, 2009 χμμ, ωραία, φαίνεται ότι το έχουν ... στην τιμολογηση είναι, για να δούμε και πως θα 'ρθει. Ασχετο. Τώρα μου ήρθε μια flashia btw, σκεφτόμουν πως να αξιοποιήσω το water cooling... μήπως θα έλεγε αν αγόραζα κάποιο water block και το έβαζα σε κάρτα γραφικών για παράδειγμα ? ή λέτε πως θα είναι βλακεία από άποψη ψύξης? για παράδειγμα σε gtx 260 ή έστω κάποια από τις fermi που θα έρθουν αργότερα. (Δεν έχω βλέψεις για ο/c σε gpu μόνο για την ψύξη). Aυτό αρκεί να μην είναι ποιό μούφα απο το stock cooling που έχουν βέβαια. Αλλιώς αν είναι πείτε καμιά άλlη ιδέα χιχι
Jason Νοέμβριος 18, 2009 #8 Νοέμβριος 18, 2009 Έχουν άλλη διάμετρο τα ρακόρ της thermaltake και άλλη τα ρακόρ που δίνουν τα block. Πιστεύω ότι δεν γίνετε. Αν γίνετε ας το πει κάποιος μην σε πάρω και στο λαιμό μου
_Chris_ Νοέμβριος 18, 2009 #9 Νοέμβριος 18, 2009 Νομιζω 10/8 ειναι αυτα της ΤΤ και G1/4. Αν οντως ειναι ετσι τοτε βρισκεις στο eshop της alphacool με 3e Παλιοτερα ειχα ακουσει οτι η αντλια που δινει κανει θορυβο και φυσικα το ολο συστημα δεν ειναι για επεκταση. Αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα και μονο στην cpu αλλαξε το block θα δεις διαφορα πιστευω αλλα και παλι με μονο ψυγειο μην περιμενεις να πας κανεναν quad στα 4ghz. Για να το βαλεις σε καρτα παλι γινεται και θα ειναι αποδοτικοτατο αλλα πρεπει πρωτα να βρεις το block για την καρτα και μετα. Δλδ για fermi π.χ. που ανεφερες δεν ξερω αν κανει κανενα universal Με 130e το κουτι + ~50-60e το block για cpu + 2x3e ρακορ καθαρισες
petran_x13 Νοέμβριος 19, 2009 #10 Νοέμβριος 19, 2009 χμμ, ωραία, φαίνεται ότι το έχουν ...στην τιμολογηση είναι, για να δούμε και πως θα 'ρθει. Ασχετο. Τώρα μου ήρθε μια flashia btw, σκεφτόμουν πως να αξιοποιήσω το water cooling... μήπως θα έλεγε αν αγόραζα κάποιο water block και το έβαζα σε κάρτα γραφικών για παράδειγμα ? ή λέτε πως θα είναι βλακεία από άποψη ψύξης? για παράδειγμα σε gtx 260 ή έστω κάποια από τις fermi που θα έρθουν αργότερα. (Δεν έχω βλέψεις για ο/c σε gpu μόνο για την ψύξη). Aυτό αρκεί να μην είναι ποιό μούφα απο το stock cooling που έχουν βέβαια. Αλλιώς αν είναι πείτε καμιά άλlη ιδέα χιχι τελικά τι έγινε το πήρες το κουτάκι? επίσης μπορεί να μου εξήγηση κάποιος γιατί είναι 6 κιλά πιο ελαφρύ από το μαύρο σύμφωνα με το e-shop?
Jason Νοέμβριος 19, 2009 #11 Νοέμβριος 19, 2009 Το παλιό το armor που είχα εγώ είχε βγει και σε αλουμινένιο και σιδερένιο. Μάλλον κάτι αντίστοιχο κάναν και σε αυτό
NooDle Νοέμβριος 19, 2009 #12 Νοέμβριος 19, 2009 παίδες για να μην ανοίγω χωρίς λόγο νεο θρενττο cosmos s σκέφτομαι να το βάψω το εσωτερικό του μαύρογιατι το χαλάει πολύ που δεν είναι βαμμένο απο μέσα..αν ναι να το κάνω ματ? Η να πειραματιστώ με μαυρο μεταλλικό?
Jason Νοέμβριος 19, 2009 #13 Νοέμβριος 19, 2009 Γνώμη μου είναι να το κανεις μαύρο mat;) Θα βγει έτσι ακριβώς. http://thelab.gr/showthread.php?t=59305&page=6&highlight=cosmos+jason
petran_x13 Νοέμβριος 19, 2009 #14 Νοέμβριος 19, 2009 παίδες για να μην ανοίγω χωρίς λόγο νεο θρενττο cosmos s σκέφτομαι να το βάψω το εσωτερικό του μαύρογιατι το χαλάει πολύ που δεν είναι βαμμένο απο μέσα..αν ναι να το κάνω ματ? Η να πειραματιστώ με μαυρο μεταλλικό?όντως μαύρο mat να το κανεις θα δείξει κουκλί!!! τελικά τι έγινε βρήκες πλαϊνό ανεμιστήρα για το κόσμος?
Jason Νοέμβριος 19, 2009 #15 Νοέμβριος 19, 2009 Ρε παίδες το ένα OT μετά το άλλο.. υπάρχουν και τα pm και το msn.Από τις τιμές των κουτιών αρχίσαμε στον ανεμιστήρα καταλήξαμεΦιλικά πάντα.
NooDle Νοέμβριος 19, 2009 #16 Νοέμβριος 19, 2009 Ρε παίδες το ένα OT μετά το άλλο.. υπάρχουν και τα pm και το msn.Από τις τιμές των κουτιών αρχίσαμε στον ανεμιστήρα καταλήξαμε Φιλικά πάντα. δίκιο έχεις jason δικό μου λάθος αν μπορεί κάποιος mode να σβήσει και τα 2 τα ποστ μου θα του ήμουν ευγνώμων.
Electrocuted Νοέμβριος 19, 2009 Author #17 Νοέμβριος 19, 2009 Λοιπόν το πήρα!! Πανέμορφο, είναι HUGE !! είναι πολλύ HUGE βασικά εντάξι είμαι πολύ ευχαριστημένος για να είμαι ειλικρινής. Πολύ ωραία κατασκευή κτλπ κτλπ. Το θέμα είναι τι να κάνω την υδρόψυξη λολ, βασικά σε CPU δεν θα την βάλω. Οπότε σε GPU θα πάει εαν πάει. Και η Gpu δεν παίζει να φάει O/C . Οπότε αυτό που με καίει είναι να ξέρω είναι, αν αυτή η υδρόψυξη είναι ικανή να ψύξει μια gtx 260 για παράδειγμα αφού φυσικά βρω κάποιο water block που να εφαρμώζει εκεί, και να λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και μετά από ώρες gaming. Σκευτόμουν ότι σε Fermi θα απέδιδε καλύτερα αφού είναι σε αρχιτεκτονική 40nm οπότε θα ζεσταίνετε λιγότερο right? Thanks για τις απαντήσεις. Υ.Γ άραγε σε chipset X58 από το passive cooling λογικά θα είναι καλύτερο σωστά , υπάρχουν water blocks για x58 ? chipsets haha - πολλές ερωτήσεις ε? Απαπα....εκεί που ήθελα ένα απλό armor+ μου προέκυψε τελικά και το χρώμα που ήθελα και φθηνότερο και με υδροψυξη... Τελικά εκέι που δεν ήθελα υδρόψυξη ψήθικα να την χρησιμοποιήσω...όοοοτι να 'ναι .. Heeeeeeeelp guys!
petran_x13 Νοέμβριος 19, 2009 #18 Νοέμβριος 19, 2009 λογικά θα ψυχή επαρκώς την κάρτα με ένα καλο block και ένα καλο ανεμιστήρα ψυγείου επίσης εννοείτε ότι είναι καλύτερο από τα passive cooling τις mobo σε γενικές γραμμές σαν υδρόψυξη δεν είναι καθόλου κακή το block τις είναι χαλι απλά
Electrocuted Νοέμβριος 19, 2009 Author #19 Νοέμβριος 19, 2009 λογικά θα ψυχή επαρκώς την κάρτα με ένα καλο block και ένα καλο ανεμιστήρα ψυγείου επίσης εννοείτε ότι είναι καλύτερο από τα passive cooling τις mobo σε γενικές γραμμές σαν υδρόψυξη δεν είναι καθόλου κακή το block τις είναι χαλι απλά καλά ναι οκ, το block παέι για πέταμα...αφού είναι για s775 και κάτι Amd, αυτά τα σωλινάκια που έχει άραγε να κάνουν σε αυτά τα hydro copper της evga? επίσης τι είναι τα ρακόρ που λέει ο φίλος παραπάνω?
Jason Νοέμβριος 19, 2009 #20 Νοέμβριος 19, 2009 επίσης τι είναι τα ρακόρ που λέει ο φίλος παραπάνω? http://img20.imageshack.us/img20/8623/examplesz8.jpg google is friend
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.