def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2009 παιδια θελω την γνωμη σας γιατι σημερα μαλλον θα παραγγειλω την μητρικηhttp://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=9ca8hJfGz483noLk&templete=2εχω βεβαια την asus P6T DELYXE O/C αλλα 3χ5870 θα κατσουν καλυτερα πιστευω στην καινουρια μητρικηΗ γνωμη σας θα με βοηθουσε σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 εγω νομιζω οτι εισαι ΑΠΛΗΣΤΟΣ!!!! 3χ5870 ρε αθεοφοβε..??? περαν του αστειου, πιστευω ακραδαντα, οτι μετα τη 2η 5870 δεν προκειται να δεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ηδη με τη μια εχεις τοπ επιδοσεις, με τη δευτερη θα δεις καποιες διαφορες σε παιχνιδια που υποστηριζουν καλα Xfire, αλλα η 3η δε νομιζω οτι μπορει να σου δωσει κατι παραπανω σε κανενα παιχνιδι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 εγω νομιζω οτι εισαι ΑΠΛΗΣΤΟΣ!!!! 3χ5870 ρε αθεοφοβε..??? περαν του αστειου, πιστευω ακραδαντα, οτι μετα τη 2η 5870 δεν προκειται να δεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ηδη με τη μια εχεις τοπ επιδοσεις, με τη δευτερη θα δεις καποιες διαφορες σε παιχνιδια που υποστηριζουν καλα Xfire, αλλα η 3η δε νομιζω οτι μπορει να σου δωσει κατι παραπανω σε κανενα παιχνιδι!!! το θεμα ειναι οτι τις εχω κοιτα στο παιχνιδι που παιζω βλεπω διαφορα σε 3 24αρες οθονες με 2χ5870 στην P6T DELYXE το τριτο pcie παιφτει πολυ χαμηλα και θα παρω και κουτι.Στην μητρικη που σκεφτομαι να παρω εχει 7 pcie θα μου πεις οτι πιο πολυ ειναι θεμα κουτιου αλλα πιστευω οτι στον μελλον με μια ακομα τεταρτη 5870 θα ειναι καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Νοέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 αα καλααα.... να τις κατοστησεις, σου ευχομαι!!!:clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Παρε καλυτερα την Asus P6T6 WS Revolution αντι της Τ7 σου μενουν και κατι ψιλα για κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5ous Νοέμβριος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 koita ego nomizo oti afou theleis ola auta pou les i asus pou aneferes einai polu kali alla ego tha sou protina afou apo oti fainetai den se noiazoun ta lefta einai ihttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/EVGA-X58-Classified-4-Way-1366-X58-170-BL-E762-A1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Νοέμβριος 25, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 koita ego nomizo oti afou theleis ola auta pou les i asus pou aneferes einai polu kali alla ego tha sou protina afou apo oti fainetai den se noiazoun ta lefta einai ihttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/EVGA-X58-Classified-4-Way-1366-X58-170-BL-E762-A1.htm:flower:Βασικοί κανόνες συμπεριφοράςΗ γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες. Στην περίπτωση που ένα θέμα ή μήνυμα είναι γραμμένο σε greeklish οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα διαγραφής του τίτλου/ περιεχομένου του θέματος, μηνύματος. Στην περίπτωση που ο παραβάτης δεν συμμορφώνεται θα ακολουθήσει αποκλεισμός του. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης για λόγους τεχνικής φύσεως δεν δύναται να γράψει ελληνικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους Administrators/Moderators του TheLab.gr:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.