Jump to content

Πρόβλημα με την εγκατάσταση του 3D Mark06

8eos

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι βοήθεια γιατί αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι.

Έχω εγκατεστημένα windows 7 ultimate edition 64bit και προσπαθώ να εγκαταστήσω το 3dmark06.

Αρχίζω λοιπόν και τρέχω το setup έκδοση 1.0.2, όλα οκ μεχρι εδώ, βάζω και το patch 1.1.0, οκ και αυτό, έχω βάλει και το hotfix από futuremark και πάω χαρούμενος να τρέξω ενα test.....αλλά μόλις πάω να τρέξω το πρόγραμμα, αντί να ανοίξει κανονικά, πετάει ενα ωραίο μηνυματάκι το οποίο λέει: OpenAL32.dll missing from your system:wall:

Το έψαξα λιγάκι και το dll που υποτίθεται ότι μου λείπει το βλέπω να κάθεται μια χαρά με το ίδιο όνομα ακριβώς μέσα στο system32 του φακέλου των windows.

απεγκατεστησε το

κανε επανεκκινηση

ξαναεγκατεστησε το

κι οταν σου ζητησει να προχωρησει με την εγκατασταση του openAL

πατα cancel

περνα τα hotfixes & patches\

και στο τελος κατεβασε το openall sdk απο εδω

και τρεξτο σαν administrator

99% θα εισαι οκ

υπαρχει και πιο ευκολος τροπος

βρισκοντας και αντικαθιστωντας χειροκινητα τα dll αλλα δεν τον θυμαμαι αυτη τη στιγμη

Βασικά με compatibility δεν δοκίμασα, είμαι στην δουλειά τώρα αλλά μόλις πάω στο σπίτι θα το δω και αυτό, αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι.

Πιο πολύ προσπαθούσα να βρω το dll και αυτό που με ενοχλούσε ήταν ότι στο τέλος της εγκατάσταση μου έβγαζε ένα παράθυρο που έλεγε διάφορα για τον provider tou openAL32 και την creative και μόνο Ok μπορούσα να πατήσω.

Μετά με προβλημάτισε λίγο το γεγονός ότι βρήκα στο ίντερνετ το openAL32.dll και είχε αρκετή διαφορά στο μέγεθος σε σχέση με αυτό που υπάρχει στον υπολογιστή μου

Εγκατάσταση και απεγκατάσταση έκανα 2-3 φορές μήπως και φτιάξει και αυτό γιατί μου το ζητούσε και το πρόγραμμα από μόνο του όταν έβγαζε το πρόβλημα με το dll και μου έλεγε try to reinstall the application to fix the problem.

Χειροκίνητη αντικατάσταση του dll το σκέφτηκα να το κάνω αλλα όταν είδα την διαφορά μεγέθους που είχαν τα 2 dll φοβήθηκα να το κάνω για να μην γίνει καμιά χειρότερη βλακεία. Αν με την αντικατάσταση δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στο σύστημα τότε θα κάνω μια δοκιμή να δω τι θα γίνει

ps:δεν θυμάμαι αν είχα την δυνατότητα να πατήσω cancel στην εγκατάσταση του openAL32

σε μένα τρέχει χωρίς compatibility :confused:

περίεργο...

καλά αυτό δεν υπάρχει ρε

μου έδωσες πειραγμένη έκδοση του 3dmark για να έχω κάτι να ασχολούμαι?:p

θα δω αν υπαρχει και final χωρις patch να την κατεβάσω.

τρεξε και μια αυτο σαν πιο ευκολη λυση..χωρις απεγκαταστασεις-εγκαταστασεις...

(και μην ποσταρεις απανωτα..κανε εδιτ αν χρειαζεται...)

εδιτ

(τωρα ειδα οτι ποσταρε το ιδιο ζιπ και ο κοπριτης)

εδιτ#2

ή κατεβασε το dll απο εδω και ριξε το dll στο windows\system32

Y.Γ

ειδες τι ωραια που δουλευουν τα edit..:p

τρεξε και μια αυτο σαν πιο ευκολη λυση..χωρις απεγκαταστασεις-εγκαταστασεις..

Θα μπορούσατε να μου πείτε τι ακριβώς είναι αυτό το zip που μου δίνεται? πειράζει κάτι στα windows?

Να το τρέξω με το 3dmark εγκατεστημένο ή πριν την εγκατάσταση?

Με το 3dmark εγκατεστημενο θα το τρεξεις. Χωρις ομως να ειναι ανοιχτο.

Το προγραμματακι μεσα στο ζιπ ειναι πιο νεα εκδοση του προγραμματος που κανει εγκατασταση το 3dmark06 μετα τον εαυτο του.

Το πρόβλημα λύθηκε!!!

Έτρεξα το ζιπάκι και όλα οκ.

Βγάζει βέβαια ένα προβληματάκι μετο windows 7 color scheme(κάπως έτσι το έγραφε δεν θυμάμαι ακριβώς) αλλά το ανοίγει κανονικά.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια:victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.