Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

πηγαινετε στο steam-library-games-δεξι κλικ στο παιχνιδι-properties-local files-verify intergrity of game cache μπας και λειπει κανενα αρχειο ηχου

που ειναι το steam ?

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

ή στην taskbar εχει μαυρο τετραγωνακι με ενα ασπρο σχεδιο μεσα (τωρα δεν ξερω πως ακριβως να στο περιγραψω) ή πηγαινε στο μενου εναρξης και ψαξε τον φακελο steam

Εμένα μετά το update έχει κολλήσει 2 φορές.. όλο το pc. Τask manager και σκότωμα! :triniti:

Μια από τα ίδια και εγώ...

Εμένα μετά το update έχει κολλήσει 2 φορές.. όλο το pc. Τask manager και σκότωμα! :triniti:

Εμενα παλι κολαει εντελως τυχαια.Αλλα τωρα τελευταια το κανει πολυ συχνα:hmm:

Μαλιστα....Τωρα κολαει μολις τελειωσει ενα map και μου βγαλει την εικονα που μου λεει ποσο XP πηρα κολαει και πρεπει να το κλεισω απο task manager.Καμια ιδεα?Οδηγους εχω τους 8.762.0.0.

ή στην taskbar εχει μαυρο τετραγωνακι με ενα ασπρο σχεδιο μεσα (τωρα δεν ξερω πως ακριβως να στο περιγραψω) ή πηγαινε στο μενου εναρξης και ψαξε τον φακελο steam

steam μου βγαζει μονο 3 αρχεια 2 τχτ με εναν αριθμο και ενα dll

εχει ακουστει οτι ειναι προβλημα με τον κρακ (* για οσους το εχουν κατεβασει )

Τίποτα. έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά.... :wall: Άρα το αποκλείουμε και αυτό το ενδεχόμενο....

θελει να κατεβασεις ti direct x apo to site tis microsoft:clap::clap:

:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:

Παιδια ξερει κανεις πως μπορουν 2-3 φιλοι να παιξουν στην ιδια ομαδα εφοσον ειναι ηδη στον ιδιο server?

Απο οτι διαβασα το παιχνιδι εχει την επιλογη.δλδ οταν σηκωνεις τον σερβερ μπορεις να δωσεις την επιλογη στουσ παιχτες να αλλαζουν ομαδα , απλα επειδη ειναι στο default no δεν το βαζει κανεις.ισχυει αυτο.ξερει κανεις τπτ?

Αυτο το diving γινεται πιο σπαστικο; Μου θυμισε λιγο δελφινάκια BF2. Ψιλοπαίζεται αλλα δεν με ενθουσιάσε σαν το Bad Company

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.