Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

BFBC2 vs COD = ?????

Για όσους τα έχουν παίξει και τα δύο, χωρίς fanboy-σμους αν γίνεται...

Είναι σαν να συγκρίνεις το Test Drive με το Need for Speed. Το CoD είναι πιο γρήγορο, πιο arcade. Το BFBC2 πιο χαλαρό, θέλει τη στρατηγική του και υπομονή. Υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά στο μέγεθος των maps, του CoD είναι το 1/4 από του BF. Συστήνεται ανεπιφύλακτα όμως για ανθρώπους με λίγο χρόνο, μπαίνεις και σε 10 λεπτά έχεις παίξει 2-3 παιχνίδια :p

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Απο αυριο θα εχω λογικα κλειδακι απτο g2play.net, αυτη τι στιγμη ειναι omvw 03:10πμ στην σιγκαπουρη, ( DUH !!!! ) οποτε αφου δεν θα καταφερω λογικα να παιξω αποψε , λεω να το αγορασω retail το μεσημερι να τελειωνω,επειδη ομως ειμαι και καλο παιδι, οποιος ΕΧΕΙ paypal και ενδιαφερεται ευχαριστως θα του δωσω το κλειδι απτο g2play για 35 ευρω, ο πρωτος που θα στειλει pm με τα στοιχεια θα εχει αυτοματα και το κλειδι μεσα στις επομενες 24 ωρες ( εκτος απροοπτου :p )

Είναι σαν να συγκρίνεις το Test Drive με το Need for Speed. Το CoD είναι πιο γρήγορο, πιο arcade. Το BFBC2 πιο χαλαρό, θέλει τη στρατηγική του και υπομονή. Υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά στο μέγεθος των maps, του CoD είναι το 1/4 από του BF. Συστήνεται ανεπιφύλακτα όμως για ανθρώπους με λίγο χρόνο, μπαίνεις και σε 10 λεπτά έχεις παίξει 2-3 παιχνίδια :p

Πέρα απο το team play και τα οχήματα να προσθεσω το οτι τα maps του COD είχαν παντα πολλά visual μπιχλιμπίδια (αντικείμενα εσωτερικού χώρου , χαρτιά , γραφεία , καρεκλες, κουρέλια ) ενω στο BF ειναι λιγοστά (εξωτερικού χωρου , θάμνοι , δεντρα , χιόνι).. Και τα δυο games ειναι ανάλογα την όρεξη ....

Εγω το μονο που ξερω ειναι πως με αρρωσταινετε και με βλεπω να κολαω παλι στα fps!! και το κακο ειναι οτι τωρα τα παω καλα στο BF και βγηκε το BO που αποτι φαινεται ειναι zdouper wow! ( φαν και του cod απο παλια :o )

Μεγιες σε οσους το πηραν!

Το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό και, προσωπική άποψη, καμία σχέση με MW2.

Μπορεί τα γραφικά του να είναι ρετουσαρισμένα του COD 5 αλλά επειδή και το feeling του σαν παιχνίδι είναι το ίδιο εμένα μου αρέσει πολύ. Όπως είπαν και μερικοί πιο πάνω τα 2 παιχνίδια είναι διαφορετικά και για άλλες ώρες το καθένα.

Θες spray and pay (αν και ψιλοκλωτσάνε τα όπλα, καμία σχέση με την μπουρούχα το MOH)? Παίζεις BO. Θές στρατηγική και σημάδι? Παίζεις BC2.

Προσωπικά το BC2 άρχισα να το ψιλοβαριέμαι από το 20κάτι lvl που ξεκλειδώνεις τα πάντα πλέον ενώ λίγο πριν 50αρίσω το είχα σκυλοβαρεθεί. Πολύ καλό το destruction system αλλά χωρίς maps και unlocks καταντάει βαρετό.

Αντίθετα εδώ πάντα κάτι έχεις να κάνεις (achievement και challenge whore detected...). BC2 για μένα μετά τα νέα maps και το Vietnam. Όσον αφορά το BO μόλις διορθωθούν τα, παιδικά η αλήθεια είναι, θέματα με το lag (γαμ@ τις κονσόλες μου μέσα) θα είναι ακόμα καλύτερο.

Ελπίζω να βοήθησα όσους σκέφτονται την αγορά του. :)

Call of Duty: Black Ops has a couple of nice surprises in the main menu screen, the one in which you’re trapped in a room which looks a bit more demented than one in the opening of a Robot Chicken episode, and if you find a way to escape from your chair with some well done trigger work, two surprises will await you, per MTV.Behind your chair, there’s an old, Apple styled computer, which upon booting up will allow you to type commands into it. When the keyboard pops up, type in DOA and the computer will unlock Dead Ops mode, which you can access via the Zombie listing of the main menu. This is a retro-styled top-down, dual stick shooter which you can play solo or co-op and it contains Achievements and Trophies.The best surprise by far, though, is when you type in ZORK on the computer which will, of course, unlock ZORK. Grues and text-based adventure ahoy.If you try this out, let us know. You can check out how to unlock each one in the video below.

Κατάφερα να παίξω επιτέλους σε ένα δεύτερο pc με μια 9800GX2, 2GB ram κί εναν C2D 6600...Παιζει μια χαρά, εχει κατι μικρά κοληματάκια αλλα np. Tα frames ειναι λιγο απο δω κι απο κει, ειδα και 80αρες αλλα και 20αρες, αλλα ο μέσος όρος γυρω στα 40 ειναι μια χαρα... Αντε να δω ποτε θα βγεί το patch(που ανακοινώσανε οτι θα βγει) να παίξω με eyefinity.

Ουτε το θυμομουν οτι το ειχα ξαναγραψει.Χαιρομαι παντως που θυμουνται αλλοι .Το εσβησα.

Κατσε να δουμε αν παιζει η free version που βρηκα

Επ..οχι τετεια εδω...:)...Οταν σου αρέσει κατι καλο ειναι να το αγοραζεις..καποιος τρωει ψωμί απο την αγορα σου.. Εμεις οι προγραμματιστές κλεφτες θα γίνουμε?

BFBC2 vs COD = ?????

Για όσους τα έχουν παίξει και τα δύο, χωρίς fanboy-σμους αν γίνεται...

Δεν παίζω singleplayer και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση.Όσον αφορά το Multiplayer :1)Τα γραφικά του BFBC2 απλά δεν συγκρίνονται.(Παίζω και τα δυο παιχνίδια σε ανάλυση 1900*1080 και γραφικά στο full).Τα γραφικά του BFBC2 είναι χρόνια μπροστά.Το Black ops μου θύμισαν άλλες εποχές.2) Όσον αφορα το gameplay ναι μεν το Black ops έχει πιο γρήγορη πλοκή και rounds αλλά σε εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει η πλοκή του παιχνιδιού να γίνεται μέσα σε ένα ή δύο οικοδομικά τετράγωνα, σε ένα στρατόπεδο ή δύο τρία στρέμματα ζούγκλας.(Μετά απο 2 ώρες παιχνιδιού ψιλοβαρέθηκα). Το BFBC2 ναι μεν είναι σε πιο χαλαρούς τόνους αλλά οι χάρτες του είναι τεράστιοι μέ δόση στρατηγικής στήν πλοκή του και μεγαλά θετικό στοιχείο την ύπαρξη οχημάτων και ακόμα μεγαλύτερο το καταστρεφόμενο περιβάλλον γύρω σου (στοιχεία για ¨λιώσιμο¨ στο παιχνίδι) κάτι που λείπει απο το αδελφάκι ΜΟΗ και είναι στα μείον του.Στο Black ops το μόνο που καταστρέφεται είναι κάτι κουτάκια και μπουκάλια μπύρας και μερικά τζάμια που σπάνε και αυτά οχι όλα. Αυτά είναι προς το παρόν μερικά στοιχεία σύγκρισης για τα δύο fps games.

Υ.Γ.1 Απόπειρα βαθμολογίας : BFBC2 8.5/10 , MOH 7.5/10 , Black OPS 6.5/10 .

Y.Γ.2 Οι γνώμη που εκφράζω είναι εντελώς προσωπική χωρίς διάθεση οπαδισμού για κάποιο παιχνίδι.

Τα nicknames μου στα παιχνίδια.

Black OPS ------> BLACK66GR

MOH -----------> BLACK66GR

BFBC2----------> BLACK66.GR

BF2-------------> black66.gr

Παίδες τι pings έχετε?

Ενώ στο CoD4 μέχρι πριν μία βδομάδα που κοίταζα έχω 80-100m, στο BO έχω minimum 130ms στον browser και in game έχω 150+!

Αυτό σε 5-10 servers, μετά ανεβαίνει κι άλλο..

Έχω HOL και συνήθως είμαι +30ms από Otenet, με ΟΤΕ έχετε δλδ 100 ή λιγότερο;

CoD4 με ΟΤΕ έπαιζε στα 60-80ms αν θυμάμαι καλά. Ίσως και 50ms, θα μας πει ο Jerrys.

Γιατί τόσο θέμα ρε γμτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.