Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

ε χι κανίς άλλως προβλήματα σαν αυτα ? πολύ χαμηλά fps πού δεν δικαιολογούνται ,frame drops , έχω την 4870χ2 τι δοκίμασα χτες και έπιανε άπω 0 έως 45 max fps σε όλα low, επίσης το game παγόνι σινεχια ι εικονα τού κ ήχος σταματά γιατι γίνετε αυτο δε ξερό αλά φελί patch σίγουρα! κατή ακόμα δε μπορώ να πιστεύσω πως ι 4870χ2 πιάνει max 45 fps έλεος

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply
X και στο g2play.

4/4 fail οι παραγγελιες.

Ε δεν το παιρνω το ρημαδι και ησυχασα.

Δεν θα ξεφυγεις με τιποτε παλιοπαιδο.

post-2962-1416074680,4842_thumb.jpg

ε χι κανίς άλλως προβλήματα σαν αυτα ? πολύ χαμηλά fps πού δεν δικαιολογούνται ,frame drops , έχω την 4870χ2 τι δοκίμασα χτες και έπιανε άπω 0 έως 45 max fps σε όλα low, επίσης το game παγόνι σινεχια ι εικονα τού κ ήχος σταματά γιατι γίνετε αυτο δε ξερό αλά φελί patch σίγουρα! κατή ακόμα δε μπορώ να πιστεύσω πως ι 4870χ2 πιάνει max 45 fps έλεος

τα ιδια και γω με 5770χ2 φιλε μου.... ας περιμενουμε οδηγους η κανα πατσακι ... ειναι ανεξηγητα βαρυ

τα ιδια και γω με 5770χ2 φιλε μου.... ας περιμενουμε οδηγους η κανα πατσακι ... ειναι ανεξηγητα βαρυ

Δοκίμασε να κάνεις disable το ΑΙ στους catalyst μήπως βοηθήσει...Γενικά έχω δει οτι πολλά προβλήματα όσοι ειναι με διπύρηνες κάρτες. Εγώ θα το δοκιμάσω το βράδυ.

Δοκίμασε να κάνεις disable το ΑΙ στους catalyst μήπως βοηθήσει...Γενικά έχω δει οτι πολλά προβλήματα όσοι ειναι με διπύρηνες κάρτες. Εγώ θα το δοκιμάσω το βράδυ.

φιλαρακι βοηθησε Χ2 με κανε... 80fps αλλα σαν να χασε λιγο γραφικα...

τι ακριβως κανει αυτο???ξερεις?

Σε single με gtx260 core i5 παιζει αψογα σε 1680χ1050 se multi δεν ξερω δεν εχω παρει ακομα το original

Περιμενω το original γιατι το single ειναι βαρετο

Παντως πιο πολυ cod 5 θυμιζει και λιγο mw

Σε single με gtx260 core i5 παιζει αψογα σε 1680χ1050 se multi δεν ξερω δεν εχω παρει ακομα το original

Περιμενω το original γιατι το single ειναι βαρετο

Παντως πιο πολυ cod 5 θυμιζει και λιγο mw

οταν λες ανετα??ποσα fps??

μα αυτα που λετε εχω αρχισει και ξενερωνω λιγο..θα το παρω αυριο να δω..η μπλουζα απο το πλαισιο εχει ερθει σε κανεναν?

μα αυτα που λετε εχω αρχισει και ξενερωνω λιγο..θα το παρω αυριο να δω..η μπλουζα απο το πλαισιο εχει ερθει σε κανεναν?

Και εμεις ξενερωσαμε που ειπες περι cheat.

Δεν θα σε "παιζει" κανενα παιδακι τωρα.

Και εμεις ξενερωσαμε που ειπες περι cheat.

Δεν θα σε "παιζει" κανενα παιδακι τωρα.

αμα με δεις ξανα με cheat σου δινω το pc μου..και μην μου το ξαναπεις σε παρακαλω αυτο περι cheat!

Εγω την φορουσα πριν που πηγα φροντηστηριο.και τωρα την φοραω με μια μακρομανικια μαυρη απο μεσα.ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

παίδες με περιμένε η παραγγελία στο e-shop... αλλα δεν θα της κάνω την χάρη... εχθες το δοκιμάσαμε σε ενα φίλο..

Κολλούσε τρελά το ping στο θεο.... Αναβαθμισμενο counter strike μου θυμίζει... Ισως επειδη αγάπησα το BF BC2

Μια χαρα ειναι το παιχνιδι ρε σεις.:T:

Battlefieldας και εγω πριν κανα μηνα

Βιάστηκες να αλλάξεις στρατόπεδο Μανώλη... το BF3 καραδοκεί :p

Δεν έχει το teamwork του bf ρε γμτ... Δεν ξέρω τι να πω...... Σκέφτομαι τι γινόταν τον τελευταιο καιρό στο ΜW2 με cheat.. + να ακουω και κάτι ψιλές φωνούλες που μου θύμιζαν τα παιδικά μου χρόνια οταν έπαιζα κρυφτο και φωνάζαμε..

Δεν θελω να ξαναζήσω τα ίδια με το black ops :p

Μα γιατι επιμένετε να τα συγκρίνεται :getlost:? Επιβάλεται να ειναι ολα ιδια? Αφου τωρα εχετε και τα δυο τι ψάχνεστε?...

Εγώ αναμενω να περάσει τις παιδικες ασθένειες πρώτα...

Αν δεν ψαχνομασταν φίλε MUL δεν θα υπήρχε και λόγος να είμαστε εδω μέσα και να μιλάμε τώρα.. :)

lolen

ετοιμασου σου ερχομαιιιιι :p

πως βλεπεις το multi? εχεις θεμα με lag που λενε πολλοι?

αντε αντε ελα, ολοι η μαφία μαζευόμαστε

οχι καθόλου lag, ισα ισα που παρά έχω καλό

μια χαρα το multi με πολλές πιστές

βασικά εμένα μου φαίνεται ενα upgrade του mw2 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.