Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

αγορασα πριν λιγο το black ops σφραγισμενο. το βαζω στο drive και ειναι σαν να κολαει το συστιμα δεν ανοιγει καν και μετα απο λιγο μου το πεταει εξω... τι μπορει να φταιει? μα τοσο γκαντεμης σε χαλασμενο dvd? περιση με το mw2 ειχε λαθος cdkey οσο και αν σας φαινετε κουφο!!! πειρα το μαγαζι και μου εδωσε ενα τηλεφωνο του αντιπρωσοπου... τι μπορω να κανω εχετε καμια ιδεα?

Βαλε το key στο steam και κατεβασε το.

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

θα το κοκιμασω angel αν και χλωμο να δουλεψει:x

το εκανα activate steam και κατεβαζει με 1κ oleeeeeeeeeeeeee χιλια ευχαριστω angel

Πρόλαβα να ασχοληθώ κανά μισαωράκι το απόγευμα. Νομίζω πως αξίζει και με το παραπάνω! :triniti: Online δεν μπήκα καθόλου.. αλλά κι εκεί διάβασα καλά λόγια! :triniti:

Όλο κολάει...τελικά δίκιο έχουν στο steam forum που κράζουν... Εχω ασχοληθεί 1 ώρα και εχω καταφέρει να παίξω 5 λεπτά max. Κολαει μεχρι και στο server browser... Δηλαδή τι να πώ...:(

Εμένα δεν κολλάει ευτυχώς..το πρόβλημα μου είναι το 50% usage και στους 2 πυρήνες της 5970 με αποτέλεσμα να μην είμαι σταθερός στα 91 fps FFS!!

Για παραπανω απο 91 θελει εντολη στο console.

Καλα πρωτη φορα παιζετε COD?

CALL OF DUTY: BLACK OPS

Please contact Activision Support if you are having issues with the following:

In-Game Network and Server browser issues

Performance/Gameplay issues

In-Game Crashing

In-Game Bugs

Activision Support handles all in-game issues with Call of Duty: Black Ops .

Steam support is unable to assist with in-game issues or bugs for Call of Duty: Black Ops.

If you are having issues using Steam with Black Ops, including game registration or purchase problems, error messages given by the Steam software, or difficulty installing the game, please contact Steam Support.

lol @ 91... εμενα στο menu μου δείχνει 4, 0, 40, 0, 1, κολαει, κλπ...Απορώ με τοσα bug γιατι το βγάλανε.

ας πω και γω δυο λογια! το χω απο το πρωι και το τεσταριζα ως τωρα.

φαινεται αρκετα καλο στο online κομματι μιας και μονο αυτο δοκιμασα.

ειναι αρκετα βαρυ ομως, θελω να πιστευω οτι ειναι θεμα driver η patch .

πχ εμενα μου τρεχει με crossfire 5770 sta 40-45fps (1920 ολα τερμα noAA)

προφανως δεν δουλευει καν η 2η καρτα.

εχουν ριξει 2 φορες τους σερβερ οσο επαιζα για καποιες διορθωσεις η μια που μου φανηκε και ορατη ηταν η ταχυτητα του παιχνιδιου που στην αρχη εμοιαζε καπως αργη τωρα ειναι αψογη.

εχει ωραιο antilag οσο πινγκ και να χεις κρατιεται σε επιπεδο playable ...

υπηρχαν καποια disconnects δυσκολια συνδεσης κτλ κτλ αλλα πλεον φαινεται πολυ ΟΚ

παντως με το καλημερα ειδα μεσα 40.000 παιχτες online! αυτο τα λεει ολα...

το στυλ μου θυμιζει ενα συνδιασμο 4 με 5 με πολλα νεα στοιχεια

ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ drivers να μας δωσει fps!!!!!!!

Για παραπανω απο 91 θελει εντολη στο console.

Καλα πρωτη φορα παιζετε COD?

Αγορινα μου ειδες να λεω τιποτα για το cap στα fps στο ποστ μου?? Για το χαμηλο usage των 2 πυρηνων της 5970 εκανα λογο..Μη με αποπαιρνεις. Καλημερα.

μαλλον πρεπει εμεις τουλαχιστον με 5970 να περιμενουμε καινουργια profiles

απο οτι πηρε το αυτι μου δεν θα αργησουν λιγο υπομονη

Αγορινα μου ειδες να λεω τιποτα για το cap στα fps στο ποστ μου?? Για το χαμηλο usage των 2 πυρηνων της 5970 εκανα λογο..Μη με αποπαιρνεις. Καλημερα.

Καμαρι μου και μενα σε ολα τα COD ειχε χαμηλη χρηση ακριβως για αυτον τον λογο.

Με το που δωσεις το command το usage επανερχεται σε φυσιολογικα επιπεδα.

-δεν ξερω τι παιζει με πολυπυρηνες καρτες, αυτο ειναι θεμα profiles κλπ-

Kαλησπερα.

Ρε συ Jaco, τι να συγκρινουμε?

Ουδεμια επαφη τα γκεημς.

Tο πηρα και εγωωωω....για να δουμε τη θα δουμε...η κριτικη μου θα ειναι πολυ αυστηρη μουρατιδης και βαλε δεν χαιδευω αυτια εγω :) καλησπερα

θελει ρυθμισεις το config.cfg στο φακελο players...

seta r_multiGpu "1"

seta r_multithreaded_device "1"

αν εχετε μια καρτα ή χωρις πολλα thread cpu βαλτε τα στο 0...ή αναλογα 0 και 1 τι εχετε...και τελος

seta com_maxfps "1000"

οποτε με αυτα, φουλαρετε τις δυνατοτητες μια χαρα παιχνιδι ειναι..ολα μαξ, εχω 85-245+...φπς...με 16χΑΑ ενω το παλιο ειχε εως 4χΑΑ...δεν παει ασχημα...καλο ειναι...!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.