Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

teknogods=το team που εχει αναλαβει το mod για την ενσωματωση Dedicated στο mw2 μαζι με console και λοιπα ομορφα!

Δηλαδή μένει το BC2 :sarcastic:

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply
teknogods=το team που εχει αναλαβει το mod για την ενσωματωση Dedicated στο mw2 μαζι με console και λοιπα ομορφα!

πολυ ομορφα...

• 4 weeks later...

Το Call of Duty έγινε πια σαν τα NFS και τα ποδοσφαιράκια (PES κτλ) κάθε χρόνο βγαίνει ένα.

Φτιάχτε τίποτα ποιοτικό/καινούργιο/πρωτότυπο/γνήσιο και σταματήστε να μας δίνετε αναμασημένο φαγητό ρε ! :rant:

Μωρέ ας μην έχει IW.NET και θα είναι μια χαρά, το CoD6 δεν πιάνεται :hehe:

Aν βαινει καθε χρονο, θα παρει την κατιουσα, οπως ολα τα παιχνιδια που βγαινουν ετησιως.

Τα deadlines δεν ωφελουν κανεναν, ελπιζω να μην υπαρχουν τετοιες.

δε βγαζουν κανα ww1 να χει και ενδιαφερον...?

Να πετάγεσαι από το χαράκωμα μαζί με άλλους 2000 άντρες και στα πρώτα 10 μέτρα,μόλις περάσεις το φίλιο συρματόπλεγμα να έχεις γίνει κομμάτια απο βολή του πυροβολικού και να είσαι γεματός από βλήματα του MG08?

Εγώ γουστάρω δεν λέω, αλλά δεν νομίζω να πουλήσει και πολύ.

Εκτός αν το κάνουν η ζωή στα χαρακώματα, δηλαδή λάσπη,ποντίκια κανα χημικό(feat in COD:ww1 ver2) και τυχαία βλήματα πυροβολικού μέσα στο χαράκωμα μόλις γυρνάς από το κατούρημα(in dx11).

Βιετναμ ;;;;

Εντελως αμερικανια και φαστ φουντ...

Κλασσικα το σεναριο θα ειναι με τους καλους Αμερικανους και τους σατανικους βιετναμεζους...

Οτι πρεπει για να χαιδεψει τα αυτια του αμερικανικου κοινου

Ρε παιδια λιγο νωρις δεν ειναι για καινουργιο cod?Εδω καλα καλα δεν προλαβαμε να παιξουμε το 6 και βγαζουν καινουργιο!:cry::cry:

Να πετάγεσαι από το χαράκωμα μαζί με άλλους 2000 άντρες και στα πρώτα 10 μέτρα,μόλις περάσεις το φίλιο συρματόπλεγμα να έχεις γίνει κομμάτια απο βολή του πυροβολικού και να είσαι γεματός από βλήματα του MG08?

Εκτός αν το κάνουν η ζωή στα χαρακώματα, δηλαδή λάσπη,ποντίκια κανα χημικό(feat in COD:ww1 ver2) και τυχαία βλήματα πυροβολικού μέσα στο χαράκωμα μόλις γυρνάς από το κατούρημα(in dx11).

δεν ηταν ολες οι μαχες στον ww1 στο χαρακωμα του δυτικου μετωπου.

απλα εχω βαρεθει το spray n pray με ολα τα αμερικανικα super duper οπλα που σκοτωνουν μυγα στα 5 χιλιομετρα.:TD:

Ρε παιδια λιγο νωρις δεν ειναι για καινουργιο cod?Εδω καλα καλα δεν προλαβαμε να παιξουμε το 6 και βγαζουν καινουργιο!:cry::cry:

Ο Νοέμβριος δεν είναι κ αύριο.

Χαιρομαι που βρισκω κι αλλους οπαδους της ιδεας--->Εδω

Βιετναμ ;;;;

Εντελως αμερικανια και φαστ φουντ...

Κλασσικα το σεναριο θα ειναι με τους καλους Αμερικανους και τους σατανικους βιετναμεζους...

Οτι πρεπει για να χαιδεψει τα αυτια του αμερικανικου κοινου

Και που να εβλεπες τα (ωραιοτατα μεν) FPS της Novalogic(Delta Force series)... Επειδη δεν πηρα το MW2 αλλα ακουσα για μια εξτρα πιστα, να υποθεσω κατι παρομοιο, οτι θα εχει εξτρα πιστα με τη σφαγη του My Lai?

δεν ηταν ολες οι μαχες στον ww1 στο χαρακωμα του δυτικου μετωπου.

απλα εχω βαρεθει το spray n pray με ολα τα αμερικανικα super duper οπλα που σκοτωνουν μυγα στα 5 χιλιομετρα.:TD:

Ναι ντάξει μην νομίζεις, αν εξαιρέσεις την μάχη του Τάνενμπεργκ που δεν είχε στατικό μέτωπο και ίσως την εκστρατεία κατα της Ρουμανίας, σε όλα τα άλλα μέτωπα το χαράκωμα και οι ανούσιες, ηλήθιες επιθέσεις head on ήταν το νορμαλ....

Isonzo και Vittorio Veneto anyone?

Επίσης, back on topic.

Ο Νοέμβριος δεν είναι κ αύριο.

Και που βγαινει καθε χρονο εχει καταντησει υπερβολη και σιγουρα δεν αφηνει απολυτα ικανοποιημενους τους ..."fans" ?? ;/:crazy:

Σωστη η παρατηρηση του Jerry007

Η σειρα Call of Duty μαλλον καταντα σαν την σειρα Need for Speed

Αλλη μια σειρα "milking the cow" με κακο ρεαλισμο και χωρις βαθος.

Και που να εβλεπες τα (ωραιοτατα μεν) FPS της Novalogic(Delta Force series)

Τι μου θυμισες τωρα !!!

Το Delta Force - Task Force Dagger το εχεις παιξει ;;

Ο υποτιτλος του παιχνιδιου ελεγε:

Special Forces units fighting for justice in a hostile land

Σαν κατι αμερικανικες ταινιες τυπου Ραμπο...

με αυτά και με αυτά η σειρά Call of Duty έχει ξεπεράσει τα 3 δις $$ με το MW2 να νετάρει $550m τις πρώτες 5 μέρες,

καρα-άρμεγμα εντελώς και θα το συνεχίσουν όσο τραβάει...

Είναι επειδή έχουν ξενερώσει όλοι με το άρμεγμα....

Μήπως μόνο εσείς είστε οι πολλά βαρείς;

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην βγάζουν συνέχεια νέα παιχνίδια ειδικά αν έχουν διαφορετική θεματολογία.

Και τα γραφικά είναι σούπερ και το gameplay είναι σαν να παίζεις σε ταινία και η μουσική είναι uber.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.