Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι ως τρελός noobas;;;; :magic:

Αυτά τα αμαξάκια θα κυκλοφορούν μέσα στο game πολύ ή θα είναι ακριβά οπότε θα τα παίρνουν λίγοι και καλοί; Γιατί αυτό δεν είναι παιχνίδι πολέμου, αυτό είναι armagedon :hang3::wall:

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

ευκολο ειναι να βγει..θελει λιγους cod points και θελει 3 killstreak..αρα βλεπω να γινετε ενας χαμος στα matches..

Αν είδα καλά θέλει 1600 cod points. Κι από τα videάκια είδα πως σε κάθε kill παίρνεις τουλάχιστον 50. Οπότε οκ ίσως δεν είναι τόσο ενοχλητικά.. αλλιώς να ανεβαίνουμε πάνω σε κανά δέντρο! :p

Πλεον που θα έχει dedicated το black ops θα είναι και αναλόγως τον σερβερ που θα μπαίνεις. (σαν το cod waw)

Πιστεύω πως σε πολλούς σερβερ θα κοψουν τα "ενοχλητικά μπιχλιμπίδια" (grenade launchers,claymore, g18 akimbo)

σε αντίθεση με το mw2 που ήταν λίγο χύμα στο κύμα η κατάσταση.

1200 θελει και δεν τα περνεις ετσι τα cod points..cod points περνεις οταν ανεβαινεις level ή παιζεις wager match κλπ οπου αν βγει μες στην τριαδα περνεις 12-20-30pts αν δεν κανω λαθος ή αμα κανεις καποια contracts σαν challanges

Κατάλαβα και τους 2 σας παρόλο που δεν το περίμενα! :T:

Έχει βάθος το παιχνίδι δηλαδή.. δεν είναι απλό counter strike με πιο καλά γραφικά!:triniti:

Φυσικό κι επόμενο θα μου πείτε αλλά κι αυτό με το αμαξάκι με τρόμαξε λίγο!

Κρατάω τα lvl, τα contracts και τα wager match!

Πολυ μεγαλο μειον ειναι οτι και παλι δεν θα εχει lean left lean right τραγικο!!!

εγω ποτε δεν το χρησιμοποιησα αυτο αρα δεν εχω προβλημα..το μονο πραγμα που με απασχολει ειναι οι cod points..μπορει να αποδειχτει καλο αυτο το συστημα ή fail αν πρεπει να παρεις 10lvl για να ξεκλειδωσεις κατι..ειδομεν,5 μερες μενουν:dance3:

Για όσους το προπαρήγγειλαν από πλαίσιο:

Με πήραν σήμερα να με ενημερώσουν πως θα μου το φέρουν Τρίτη πρωί :dance3:, χωρίς μεταφορικά (συν το μπλουζάκι)!

ωραια αρα και γω θα το χω τριτη απογευμα που θα το παραλαβω και θα ξεκινησει το καψιμο απο τεταρτη:hang3:

Απόγευμα πως; Γιατί κι εγώ έβαλα στην αρχή να παραλάβω από Βουλής, στο Σύνταγμα γυρνώντας από δουλειά αλλά με πήραν και μου είπαν μόνο πρωί και μόνο με παράδοση σε σπίτι επειδή είναι πολλά και θα γίνουν όλα αποστολή!

Εγώ θα λιώσω πρώτα το single player και με το που νιώσω έτοιμος θα μπω στο πεδίο του αφανισμού :p

Game modes

http://www.youtube.com/watch?v=kg_8mPoloBo&feature=player_embedded#!

το μόνο που δεν έχω σκεφτεί!

fail-owned-t-shirt-fail.jpg

Εγώ να τη βάλω δεν παίζει οπότε τη φοράει από τον αδερφό μου, μέχρι καμιά μικρή μου ανιψούλα! :fun:

ρωτησα το νουμερο και μαλλον θα ειναι xl..αντε να υπαρχει και κανενα large..δεν με πηρανε τηλεφωνο απο το πλαισιο οποτε συμπαιρενω οτι αφου τους ειπα οτι θα το παραλαβω απο το καταστημα θα το παρω απο κει οποτε θελω

Εμενα με πηραν προχθες απ το πλαισιο.9 του μηνα θα ειναι στην πορτα μου.Το θεμα ειναι οτι την Τεταρτη γραφω Γεωμετρια..FUUUUU

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.