Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Which Μινζ;:hang3:

Μινζ ότι θα κάνουμε ομάδα μαζί με τους άλλους που θα σπέρνει!

Έχω ξεκινήσει εδώ και μία βδομάδα τη "μεταφορά" από BFBC2 σε COD παίζοντας το 6 και το 4, ήδη ξεκίνησαν τα double scores :D

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply
Ετσι απο περιεργια, τι μηχανη γραφικων θα εχει το μουλτι?

Του MW?

Χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να το έχω ψάξει καθώς από τα βιντεάκια διακρίνω καθαρά πως είναι same as waw.

Αν είμαι λάθος δορθώστε με αν το έχετε ψάξει.

λογικα η ιδια με το 5 θα ειναι με καποιες μικροαλλαγες..εγω εχω αρχισει τα 3-4:1 ratio στο 6 ελπιζω να συνεχισει και στο 7 αυτο..:triniti:

Προσωπικά δε με συγκινεί η αναλογία κιλς/ντεθς όσο ο παράγοντας ευχαρίστηση και χαβαλές,

ελπίζω να προσφέρει κάτι σε αυτόν τον τομέα...

Επίσης να προσθέσω, άρεσε σε κανέναν αυτό το customisation των όπλων με σηματάκια χρωματάκια πρόσθετα φλογοβόλα κτλπ;

Λίγο υπερβολικό κατεμέ

εμενα παντως με ευχαριστει να βλεπω ενα score 30/5 ξερω γω..το personalization ειναι ενα ωραιο feature αλλα δεν κανει το παιχνιδι..θα δουμε τι λεει απο gameplay,οπλα,matches κλπ..ελπιζω να μην εχει hackers οπως το 6 που γινεται χαμος τωρα..

Δύο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Call of Duty: Black Ops, η Treyarch αποκάλυψε ορισμένες νέες ζουμερότατες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, οι οποίες σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Καταρχάς, το Black Ops έχει ΚΑΙ οnline split-screen, που σημαίνει ότι μπορείτε να ορμήσετε στο multi παρέα με έναν ακόμα παίκτη στην ίδια κονσόλα! Επίσης, αν παίζετε private ματς με φίλους, να ξέρετε ότι το Black Ops σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία από ποτέ να δημιουργήσετε τα δικά σας custom games και να τα μοιραστείτε με την κοινότητα του τίτλου. Από εκεί και πέρα, περιλαμβάνεται και in-game λίστα φίλων και παγκόσμιο αλλά και «τοπικό» matchmaking, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να κλειδώσετε το party σας όσο θέλετε. Τέλος, το emblem σας δεν αλλάζει ακόμα κι όταν κάνετε prestige. Το Call of Duty: Black Ops λοιπόν έχει… τα πάντα όλα. Η 9η Νοεμβρίου πλησιάζει…
To Call of Duty: Black Ops διέρρευσε πειρατικό από τώρα, τρεις ολόκληρες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του. Η Activision βέβαια πήρε αμέσως μέτρα για να αντιμετωπίσει το θέμα, αν και η μέθοδός της είναι ολίγον… ασυνήθιστη. Η εταιρία έχει προσλάβει private investigators, οι οποίοι με τη βοήθεια της Microsoft εντοπίζουν αυτούς που πουλάνε πειρατικό το παιχνίδι για 360, παριστάνουν τους επίδοξους αγοραστές και όταν τελικά συναντηθούν μαζί τους, τους ζητάνε να σταματήσουν, καθώς και να αποκαλύψουν λεπτομέρειες σχετικά με την «πηγή» τους. Πάντως, το Call of Duty: Black Ops είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από την πειρατεία, αφού δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα σημειώσει τεράστια επιτυχία.

game20.gr

εγω που φαγα ban στο mw2 τι να πω μ@μω το steam μου..συγνωμη δηλαδη αλλα και παλι αμα θες να χαρεις με cheats σε dedicated δεν θα σε αφηνει το steam και θα σου χωνει ban?:wall:

Εβαλες ή δεν εβαλες cheat?

σε private για μια φορα..αλλα μεσα στο παιχνιδι ειναι και αυτο..για να χαρεις λιγο..νταξ εβαλα..οκ..αλλα δεν γινετε και ο αλλος να σε banαρει για μια φορα,να χανεις 50ε ετσι..

Καλα να παθεις.

σε private με φιλο μου δεν πειραζω κανεναν..δεν εβαλα για prestige..aimbot εβαλα για να δω πως ειναι..ποτε δεν θα το χρησιμοποιουσα σε public..και για μια φορα κι ολας..δεν γινετε ετσι να σε banαρουνε για την πλακα..

σε private με φιλο μου δεν πειραζω κανεναν..δεν εβαλα για prestige..aimbot εβαλα για να δω πως ειναι..ποτε δεν θα το χρησιμοποιουσα σε public..

Απο ατομο που μπηκε εστω και στον πειρασμο/για πλακα/μια φορα/οτιναναι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ο λογος του/ο ιδιος σαν gamer παυει να ειναι φερεγγυος.

Οποτε θα ξαναπω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.

και ναι το Βλακ Οooops εχει το υπερ-επιτυχημενο VAC system.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.