Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δεν σου φταίει ο Μάνος και ο Χ Μάνος, με τον ίδιο τρόπο την πάτησες κι εσύ, κάποιος γνωστός μολύνεται και όλες του οι επαφές παίρνουν το μήνυμα για να την πατήσει ο επόμενος κ.ο.κ. :)

Προσέχουμε που βάζουμε τα logins μας βρε παιδιά, ειδικά σε sites ότι να 'ναι δεν βάζουμε user/pass με την καμία. Τώρα πρέπει να βγάλετε άκρη μόνο μέσω steam. Και μένα μου ήρθε μήνυμα από άλλο μέλος, προσοχή λοιπόν.

Edit: Έριξα κι ένα announcement μέσα από το group μπας και σωθεί κανείς :p

Edit2: Reclaiming a Hijacked Steam Account

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

το πηρα πισω το account και ολα καλα..απο εδω και περα θα ειμαι πιο προσεκτικος και σορρυ για τον τονο μου στο παραπανω μηνυματα αλλα ημουν πολυ νευριασμενος:fun:

Έρχεται το πρώτο map pack, ξέρει κανείς αν θα είναι δωρεάν ή επί πληρωμή;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DEB0H90lt_M]YouTube - Call of Duty: Black Ops - First Strike Multiplayer Preview [Official HD][/ame]

Λογικά επι πληρωμή θα είναι. Μας έχει καλομάθει η DICE στο BC2 και εδώ μάλλον θα ξενερώσουμε με την τιμή..

Έχω πίστη στην Treyarc και στο ότι ακόμα παλεύουν να κερδίσουν το loyalty του κόσμου λόγω του MW2 Fail.

No way

Ετσι και αλλιως αυτα τα κανονιζει η Activision..:fist:

Πάλι τα ίδια θα έχουμε ε;Κάποιος χρειάζεται γυαλιά μου φαίνετε.

Μου εκαναν δωρο το black ops οποτε ξεκινησα σημερα σιγα-σιγα.. :p Καλες εντυπωσεις μου αφησε αν και με ξενιζει λιγο το ποσο γρηγορο ρυθμο εχει. (team deathmatch επαιξα)

Ενα προβλημα μονο. Εκει που παιζω αρκετα συχνα τρωω παγωματα των 1-2 δευτερολεπτων. Το κανει και σε κανεναν αλλο? Τη στιγμη του freeze παρατηρησα οτι πεφτει το usage του cpu. :fist:

Δοκιμασε με το τελευταιο patch που βγηκε μολις πριν λιγες ωρες, μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις και το shader warming στα options, αν επιμενει το stuttering τοτε μαλλον εισαι αναγκασμενος να παρεις Quad για να το ξεφορτωθεις, κοιταξε ομως και την 6η σελιδα ειχα ποσταρει διαφορα tweaks για πιο smooth gameplay ισως γλιτωσεις ετσι και την αλλαγη cpu :fist::p

Τελικα εριξα τα γραφικα απο το extra στο high και μεχρι τωρα δε μου χει κανει κανενα κολλημα. :magic: Ελπιζω να συνεχισει ετσι.

• 2 weeks later...

Δεν έχει καμία σχέση. Σε σχέση με τα άλλα CoD είναι πιο ώριμο, δεν έχει τόσο GL (ναι είναι αλήθεια, ζήτημα να έχω 10 παίκτες με GL τόσο καιρό) και Akimbo και λοιπές noobιές, αλλά παραμένει ένα arcade παιχνίδι :)

τα όπλα έχουν καμμιά άισθηση ρεαλισμού ή είναι σα νεροπίστολα; να σου δώσω να καταλάβεις το cod4 με ξετρέλανε το WAW δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου ενώ το mw2 μου φάνηκε πολύ arcade. με βάση αυτές τις πληροφορίες πιστεύεις θα μου αρέσε΄; εντωμεταξύ η επένδυση είναι διπλή γιατί πάιζει και η γυναίκα και το 90αρι αν φύγει και δεν ξαναγυρνάει ... :p

90άρι; Γιατί πράγμα μιλάμε; Για κονσόλα; Νοίκιασε το από κανά video club και δες.

Το κατατάσσω ακριβώς μετά από το CoD4, ανώτερο κατά πολύ από WaW και φυσικά από το MW2.

• 2 weeks later...

δεν το πιστεύω!!

μόλις με έκαναν ban από έναν server, τον kieler fun server, επειδή μάλλον τσαντίστηκε ένας τύπος που τον μαχαίρωσα., ίσως να ήταν και ο admin του.

πόσο μαλ...σμένα μπορούν να είναι :wall:;

• 3 weeks later...

Εντάξει όλα τα λεφτα το βιντεο!!!

Call of Duty: Black Ops - Berlin Wall Trailer 2:00 [Official HD]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AmXkBlJzYjA&feature=player_embedded]YouTube - Call of Duty: Black Ops - Berlin Wall Trailer 2:00 [Official HD][/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.