Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δεν γίνεται να γίνει σαν τα δελφινάκια, γιατί θέλει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να μπορέσεις να βγάλεις όπλο. Είναι uber χρήσιμο όμως για να αποφύγεις μία grenade :D

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξερω αν το εχετε κανει ειδη αλλα υπαρχει και minigame μεσα.Στο αρχικο menu(δεμενος στην καρεκλα)κοιταξτε τα ποδια σας και πατησε μερικες φορες γρηγορα το space,ο mason θα λυθει.Πισω απο την καρεκλα υπαρχει ενα pc,πατηστε το F και θα σας βγαλει μια κονσολα,εκει γραψτε da και enter doa και enter.Θα σας βγαλει στο παιχνιδι(με δεξι κλικ βαζεις νομισμα).

Enjoy:T:

Καλησπέρα,μια ερώτηση έχω την περιέργεια να δώ πόσο gpu usage έχετε και με τι κάρτες και ποιούς drivers ? Tυχαία η κάρτα μου (GTX460 900/2000) μετά απο μια "έκρηξη" ingame με γύρισε στα safe clocks, οι μνήμες ηταν κανόνικα στα 2000 άλλα η gpu στα 405Mhz, τα fps μου σχεδόν δεν άλλαξαν έπεσαν μόνο ~10 κάτω άσχετα που η gpu ηταν σχεδόν 500Mhz κατω!!!!!! Οι drivers που έχω είναι οι 263.09 αυτό που παρατήρησα κοιτάζοντας το afterburner είναι πως ανέβηκε το GPU usage απο 53% που είχα max με την κάρτα στα 900/2000 σε 97% τώρα με την κάρτα στα 405/2000. Και μια ακόμα παρατήρηση με τους 260.99 το μέγιστο GPU usage που είχα ηταν 46% με την κάρτα στα 900/2000. Το υπόλοιπο σύστημα είναι της υπογραφής μόνο που ο Phenom τρέχει στα 4Ghz.

Δεν νομιζω, καποιες εντολες που ειναι υπερβολικα τσατσικες οπως το lodbiasskined που γκρινιαζα πριν λιγες μερες πλεον αλλαζουν τιμη αυτοματα αμα το παρακανεις, υποθετω εχεις περιπου το ιδιο πλεονεκτημα με καποιον που τα βαζει ολα low λογω αδυναμου μηχανηματος ξερω γω.

Ας πω κι εγω τη γνωμη μου για το γκειμ..

Κατ' αρχας ειναι πολυ βαρυ για τα γραφικα που προσφερει, τα οποια ειναι οντως τριετιας..

Θα επρεπε κανονικα να μπορεις να βαζεις 8x ή 16x antialiasing ευκολα, αντ' αυτου το εχω στο 2x στο single και κλειστο στο multi (*) (τρελλο boost, ενω με shadows:off το παιχνιδι δεν βλεπεται κατα τη γνωμη μου)

Το single το επαιξα ελαχιστα, ειναι πολυ cinematic αλλα δεν αφηνει περιθωρια ελευθεριας κινησεων.

Συλολικα το θεωρω καλυτερο απο το world at war, αρκετα χειροτερο απο το mw1 που για μενα ειναι το καλυτερο cod και ελαφρως χειροτερο απο το mw2. Ενα βημα μπρος, δυο πισω δηλαδη το παιχνιδι.

Θα ξαναδοκιμασω το bad company μπας και κολλησω, οι δυο πρωτες μου αποπειρες στο single δεν με ειχαν πεισει (καρτουνιστικα γραφικα και φτωχο gameplay). Απ' οτι λετε αρκετοι εδω μεσα ομως απογειωνεται στο multi. Ιδωμεν..

* Τα πιο πανω με i5-750@3.71 και 5850 stock.

επειδη πολλοι εχετε ΑΤΙ και πεσατε θυματα της καλοπροαιρετης αλητικης πρασινης εταιριας και την τρομερη treyarch...ανοιξτε τα κρυφα physics που δεν υπαρχουν πουθενα σαν επιλογη και ειναι απο default off"0" σε amd, και on"1" σε nvidia...αλλιως ειναι ΜΑΠΑ το παιχνιδι...πολυ μαπα και δε κοβει καθολου fps αυτο καθως δεν ειναι physx ειναι physics...

config.cfg : seta profile_physics "1" απο "0"...αλλιως μην κανετε το κοπο να παιξετε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.