Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply
Συμφωνω μαζι σου οτι υπαρχει μια εξελιξη στην σειρα και η κονσολοποιμενη σαβουρα που μας ταισαν φετος ειχε καλυτερη γευση απο τις προηγουμενες χρονιες, παρολαυτα προτιμω medal of honor που ειναι πιο αργο και καπως πιο "στεγνο" και εχει και μηχανη γραφικων αρκετα πιο προσφατη απτην σαπιλα που μονταρουν και πληρωνουν χαρατσι στην iD καθε χρονο :p

Τα παιδια ομως γκρινιαζουν για το single :beer:

Τολμώ να πω ότι είναι το πρώτο CoD που δεν έπαιξα πρώτα το single. Ακόμα έχω παίξει κανά μισάωρο από κει.

ΌΟΟΟοοοταν δεν θα έχω internet θα το παίξω :p

Εγω που το εχω αυθεντικο αλλα παρολα αυτα δεν παιζω online τι σημαινει δηλαδη?οτι θα πληρωσω για να παιζουν οι αλλοι και θα παρω ενα παιχνιδι με γραφικα 3ετιας και campaign 6 ωρων,αφου αυτο με ενδιαφερει στην τελικη?δεν ειναι δικαιολογια αυτη...

οταν βγαινει ενα παιχνιδι πρεπει να βγαινει ολοκληρωμενο και οχι προχειροδουλειες για να λενε οτι εχει και ενα single και να δικαιολογουν την τιμη.αλλιως ας το λανσαρουν μονο ως μουλτι και ας το δινουν 20Ε και θα το παρει οποιος ενδιαφερεται.και μετα λενε γιατι αυξανεται η πειρατεια...

Και πιστευω οτι ειναι κατωτερο του 4 και του 6 αλλα καλυτερο απο το 5.τα MW και MW2 λιγα παιχνιδια τα ξεπερνανε πιστευω...

Μετα απο ενα update Που εκανε πριν 2 μερες δεν με αφηνει να παιξω.

Βγαζει μηνυμα server_exe is different for cod_5 καπως ετσι.

Μηπως ξερει κανεις τι του φταιεο και δεν με αφηνει να μπω πουθενα?

αφου οταν παιζει και πατησω και μπω στο περιβαλλον windows μου βγαζει κατω το εικονιδιο του call of duty οτι υπαρχει ηχος στο ηχειο:wall: μου εχουν σπασει τα νευρα και την ποιοτητα αλακσα την εβαλα dvd quality τιποτα

αφου οταν παιζει και πατησω και μπω στο περιβαλλον windows μου βγαζει κατω το εικονιδιο του call of duty οτι υπαρχει ηχος στο ηχειο:wall: μου εχουν σπασει τα νευρα και την ποιοτητα αλακσα την εβαλα dvd quality τιποτα

Μια από τα ίδια..:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.