Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Απλα τα παιδια λενε οτι το BlackOps δε παρουσιασε κατι καινοτομο η καινουριο σε σχεση με τα Modern Warfare. Και εχουν δικιο. Αλλα δε παυει να ειναι διασκεδαστικο και αξιοπρεπεστατο σε ολους τους τομεις.

Απλα τα παιδια λενε οτι το BlackOps δε παρουσιασε κατι καινοτομο η καινουριο σε σχεση με τα Modern Warfare. Και εχουν δικιο. Αλλα δε παυει να ειναι διασκεδαστικο και αξιοπρεπεστατο σε ολους τους τομεις.

Τι λέτε μωρέ; Είχε το CoD4 cod points? Είχε τόσα customization? Είχε το MW2 recoil? ( :hehe: )

Anyway, δεν λέω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο, μετά το 4 το χάος για μένα, αλλά το 7 είναι ένα-δυο σκαλιά πάνω από το 5 και 6.

Προς το παρόν FAMAS, MP5K, HS10 και το Μ60.

Γενικά, από από shotguns και LMG έχω μεγάλο παράπονο. Οι μεν shotguns είναι ή αδύναμες ή αργές, μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Τα δε LMG δεν είναι lmg, πέραν του Μ60, σαν assault rifles είναι.

Sniper rifles μέγα θέμα το lag της ανάσας, αποφάσισαν ξαφνικά στο 7 να το αφαιρέσουν :(

Pistols είναι ΟΛΑ ΓΤΠ. Γενικά στα όπλα θεωρώ ότι μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά.

Τι λέτε μωρέ; Είχε το CoD4 cod points? Είχε τόσα customization? Είχε το MW2 recoil? ( :hehe: )

Anyway, δεν λέω ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο, μετά το 4 το χάος για μένα, αλλά το 7 είναι ένα-δυο σκαλιά πάνω από το 5 και 6.

Συμφωνω μαζι σου οτι υπαρχει μια εξελιξη στην σειρα και η κονσολοποιμενη σαβουρα που μας ταισαν φετος ειχε καλυτερη γευση απο τις προηγουμενες χρονιες, παρολαυτα προτιμω medal of honor που ειναι πιο αργο και καπως πιο "στεγνο" και εχει και μηχανη γραφικων αρκετα πιο προσφατη απτην σαπιλα που μονταρουν και πληρωνουν χαρατσι στην iD καθε χρονο :p

Τα παιδια ομως γκρινιαζουν για το single :beer:

Εγώ ξέρω ότι όποιος δεν το πλήρωσε παίζει το single, το τερματίζει το κάνει uninstall και δε μιλάει. Δε μπορεί να έχει και απαιτήσεις από πάνω. Τώρα για όσους πλήρωσαν (όπως εγώ που ακόμα είμαι 3η αποστολή στο single και δε με καίει και τόσο να το τελειώσω) καίγονται στο multi και γουστάρουν πολύ. Φιλικά πάντα και γενικότερα μιλώντας.

Κι αλλο update σημερα :

Call of Duty: Black Ops

• CPU performance improvements
  • Zombie matchmaking improvements
  • Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
  • Fix for ADS while holding shift as a sniper

Call of Duty: Black Ops - Multiplayer

• CPU performance improvements
  • Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
  • Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
  • Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
  • Fix for ADS while holding shift as a sniper

Το δοκιμασα το βραδυ, ( ποιο βραδυ, ξημερωματα :p )

Εκανα playback ενα demo που εχω προχειρα και ειδα ανεβασμενα min fps και average, το maxfps που το εχω ορισει ο ιδιος με την εντολη com_maxfps ητανε 125 και το εβλεπα ΑΡΚΕΤΑ πιο συχνα να βαραει ενω πριν το update αντε να ειχα 125fps σε 2-3 σημεια μονο.

Παλι καλα δηλαδη, αμα κολλαγα με το παιχνιδι στο τελος θα επαιρνα i5 για παρτυ του :p νομιζω πρεπει να κανει αλλο ενα graph το techspot :D

Guys i need help!!! Εχω απο χθές που ξεκίνησα το Multi, έφτασα 29 level και ακόμα δεν έχω ευχαριστηθεί ένα game. Εχω απίστευτo πρόβλημα με τα fps. Το pc μου έχει Core 2 Duo E8400 (stock), 4G DDR2 Kingston Ram, Radeon 4850 Toxic πάνω σε Asus P5Q PRO. Οτι αλλαγές και να κάνω στα settings δέν βλέπω φώς. Με όλα στα full πιάνω μεχρι 60 fps περίπου. Με όλα τα φίλτρα off φτάνω μέχρι 92 και όλα καλά, αλλα το πρόβλημα είναι οτι απο τα 90 πέφτω ξαφνικά στα 10. Ακόμα και οταν τα κατεβάζω σε Low χωρίς φίλτρα και σκιές και τέτοια πάλι τα ίδια σκατά και χειρότερα. Γενικά ότι παραλλαγές και να έχω κάνει στα settings τα fps μου εναλλάσονται συνεχώς απο 90 σε 10, απο 70 σε 25 κλπ. Καμία πρόταση???

Παρε quad το παιχνιδι θελει υπερβολικα γρηγορο cpu και 4 πυρηνες ανεξαρτητως αναλυσης και settings, σε σημειο που ενας 2.66 i5 ξεβρακωνει εναν 3.5ghz phenom !!, επισης διαβαζω οτι σε διπυρηνο το usage καρφωνεται στο 100% και στους 2 πυρηνες και το stuttering παει συννεφο, εναλλακτικα δες τα tweaks που εχω αναφερει στην προηγομενη σελιδα του thread, ειδικα το r_gfxopt_dynamic_foliage στο 0 πρεπει να σου δινει κατιτις δεν μπορει.

edit : εννοω την 6η σελιδα :p

Ρε παίδες μια ερωτησούλα γιατί θα τρελαθώ!

Εγώ με i7-930 & 5870 τι fps πρέπει να βλέπω γιατί από την πρώτη μέρα που το παίζω βλέπω max 60fps και εδώ ακούω για 100άρια fps με υποδεέστερα set-up.

Κάτι κάνω λάθος μου φαίνεται....

Φίλε Predator μάλλον έχεις το Sync Every Frame στο Yes, γύρνα το στο No και θα δείς σίγουρα πολλά παραπάνω fps. Η καλύτερη απόδοση που έχω πιάσει μέχρι τώρα είναι με ΑΑ στο χ2, ΑF στο Full, Texture στο Extra και με Shadows On. Το παράξενο είναι οτι αν κάνω off τις σκιές πχ τα fps ναι μεν ανεβαίνουν αλλα κάθε λίγο πέφτουν στα 10-20, το ίδιο και αν κατεβάσω τα textures η το AF. Ετσι όπως τα έχω είμαι στα 70-80 που και που 90 και πέφτουν μέχρι 40-50 και σε φάσεις και πιο κάτω.

Φίλε Predator μάλλον έχεις το Sync Every Frame στο Yes, γύρνα το στο No και θα δείς σίγουρα πολλά παραπάνω fps. Η καλύτερη απόδοση που έχω πιάσει μέχρι τώρα είναι με ΑΑ στο χ2, ΑF στο Full, Texture στο Extra και με Shadows On. Το παράξενο είναι οτι αν κάνω off τις σκιές πχ τα fps ναι μεν ανεβαίνουν αλλα κάθε λίγο πέφτουν στα 10-20, το ίδιο και αν κατεβάσω τα textures η το AF. Ετσι όπως τα έχω είμαι στα 70-80 που και που 90 και πέφτουν μέχρι 40-50 και σε φάσεις και πιο κάτω.

Αυτό ήταν φίλε μου, πήρα γύρω στα 30 fps αν και μεγάλος σε ηλικία noobie....

Ευχαριστώ πολύ!

εγω με ολα full σε 1980x1080 εχω ~110fps παντως..με τον i7@3.2ghz..να ρωτησω κατι?εχετε παρατιρησει μια αυξηση στο ping στους servers του browser ή μονο σε μενα το κανει?ξεκινανε πολλες φορες οι σερβερς απο 200 ping ας πουμε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.