Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

For our benchmarks we used Fraps to measure frame rates during a minute of gameplay from the first level (Operation 40). The test begins from the checkpoint where the player mans a machine gun on a plane trying to take off. As luck would have it this scene goes for a little over 60 seconds and the path is automated, so we could accurately run it over and over again.

FAIL !!! τραβηξτε ενα demo απο ενα χαοτικο ματσακι στο multiplayer και καντε το playback απτο theater αφου υπαρχει η δυνατοτητα

Χθες ήταν η καλύτερη μέρα ever. Λόγω κάποιου update που γινόταν, προκειμένου να έχουν πλήρες downtime, δεν λειτουργούσαν καθόλου όλα τα perks, weapon attachments και killstreak rewards.

Οπότε, μόνο όπλο και aim, σχεδόν promod :D

Λόγω του ότι έλειπαν όλα αυτά το lag ήταν μικρότερο, ενώ σε ένα Γαλλικό server που έπαιζα έπεσε τρελή σφαγή :D

Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! Ωραίες πίστες, ωραία όπλα και γενικώς σου αφήνει ωραία αίσθηση όταν παίζεις... μπήκα χθες κατά τις 12 το βράδυ κ το παράτησα 3 παρά.. μερικές ενστάσεις: (πρώτη φορά παίζω online τέτοιο game, οπότε αν έχω άδικο πείτε μου)

1. Είμαι τόσο άτυχος ή είναι φυσιολογικό να με σκοτώνουν σε 5-6 συνεχόμενα respawn ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!????????? :getlost:

2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ;;;; Αυτό δεν είναι παιχνίδι.. ώρες ώρες είναι ναρκοπέδιο! Περπατάς και σκάνε παντού! Ναρκαλιευτή παίζουμε; Να τρέχω με ζιγκ-ζαγκ; Γιατί μια πίστα είναι ΓΕΜΑΤΗ νάρκες;; Έπεσα σε ηλίθιους τυπάδες; Σε λάθος σέρβερ;

3. ΠΩΣ γίνεται και κάποιοι τρέχουν ΣΥΝΕΧΩΣ; ΠΩΣ γινεται και κάποιο άτομο έχει 80 kills σε ένα παιχνίδι και 2 deaths;;; ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Κι άλλα πολλά που δε μου έρχονται τώρα...:wall:

Αξιοπρεπεστατο.

Ωραια γραφικα, πολυ ωραιος ηχος (τα μουσικα κομματια κλεβουν την παρασταση),

gameplay ιδιο κ απαραλαχτο απο τα modern warfare - καλο αυτο,

ενοχλει λιγο to scripted gameplay,

καλη διαρκεια, ενδιαφερον ιστορια,

αμερικανια τρελη αλλα αναμενομενο.

Πολυ καλη δουλεια απο την Treyarch που αφησε πισω το αισχρο World at War.

:T:

Ειναι η ιδεα μου η αφηνει στο τελος "υπονοιες" για sequel;

To τερματισα στο hardened σε 7 ωρες αλλα με ενθουσιασε σα τιτλος.

Ειχε καλουτσικη σκηνοθεσια αν και το σεναριο λιγο cliche εκτος απο το τελος που τα "σπαγε"

Απο αμερικανικη μερια παντως σατυρίζει τον Kennedy η ειναι ιδέα μου;

Καταλαβατε στην τελευταία σκηνη πιστευω ποιος ειναι ο Μαson?Lee Harvey Oswald.H τελος παντων ο real, γιατι στον αλλο μαλλον το χρέωσε η C.I.A

Αξιοπρεπεστατο.

Ωραια γραφικα, πολυ ωραιος ηχος (τα μουσικα κομματια κλεβουν την παρασταση),

gameplay ιδιο κ απαραλαχτο απο τα modern warfare - καλο αυτο,

ενοχλει λιγο to scripted gameplay,

καλη διαρκεια, ενδιαφερον ιστορια,

αμερικανια τρελη αλλα αναμενομενο.

Πολυ καλη δουλεια απο την Treyarch που αφησε πισω το αισχρο World at War.

:T:

Dύο άνθρωποι διαφορετικές απόψεις

Εγώ είμαι ατην άλλη άκρη...εχοντας παίξει bc2 [και single και multi] και δοκιμάζοντας το CoD BO single mode στο hardened να πω τις ακόλουθες εντυπωσεις:

1. γραφικά τριετίας για να παίζουν ομαλά και σε συστήματα ανάλογης εποχής....Με δεδομένα του 2010 μιλώντας, είναι μέτρια προς τα κάτω. Το περιβάλλον δεν καταστρέφεται...μόνο κάποια συγκεκριμμένα στοιχεία

2. scripted gameplay....πυρ και κίνηση φαση...Το να μην προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα και να βγάζεις πίστες ή το παιχνίδι oλόκληρο με ένα όπλο ενώ οι εχθροί κάνουν respawn είναι προ 2007 εποχής ...

3. ιστορία μέτρια ως τώρα...(5η πίστα στο vietnam είμαι ακόμα]. Ειδικά σε fps campaign mode που τα γραφικά και το gameplay έρχονται σε 1η μοίρα (βλέπε 1 και 2) αν δεν μπορεί να σε κρατήσει και η ιστορία ......

4. Για το multi δεν το βλέπω να καίγομαι....δεν θα μπω στον κόπο....

Θυμόμαστε το METRO2033, το sTALKER, το CRYSIS γιατί καθένα απ'αυτά είχε πρωτότυπες ιδέες και να χαίρεται και το μάτι...

Το CoD Black Ops δεν ήρθε για να μας αφήσει κάτι δυστυχώς...

Περισσότερο με τραβάει να τελειώσω το singularity /STALKER που τα έχω αφήσει παρά το COD BO...

0,02€

Dύο άνθρωποι διαφορετικές απόψεις

Εγώ είμαι ατην άλλη άκρη...εχοντας παίξει bc2 [και single και multi] και δοκιμάζοντας το CoD BO single mode στο hardened να πω τις ακόλουθες εντυπωσεις:

1. γραφικά τριετίας για να παίζουν ομαλά και σε συστήματα ανάλογης εποχής....Με δεδομένα του 2010 μιλώντας, είναι μέτρια προς τα κάτω. Το περιβάλλον δεν καταστρέφεται...μόνο κάποια συγκεκριμμένα στοιχεία

2. scripted gameplay....πυρ και κίνηση φαση...Το να μην προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα και να βγάζεις πίστες ή το παιχνίδι oλόκληρο με ένα όπλο ενώ οι εχθροί κάνουν respawn είναι προ 2007 εποχής ...

3. ιστορία μέτρια ως τώρα...(5η πίστα στο vietnam είμαι ακόμα]. Ειδικά σε fps campaign mode που τα γραφικά και το gameplay έρχονται σε 1η μοίρα (βλέπε 1 και 2) αν δεν μπορεί να σε κρατήσει και η ιστορία ......

4. Για το multi δεν το βλέπω να καίγομαι....δεν θα μπω στον κόπο....

Θυμόμαστε το METRO2033, το sTALKER, το CRYSIS γιατί καθένα απ'αυτά είχε πρωτότυπες ιδέες και να χαίρεται και το μάτι...

Το CoD Black Ops δεν ήρθε για να μας αφήσει κάτι δυστυχώς...

Περισσότερο με τραβάει να τελειώσω το singularity /STALKER που τα έχω αφήσει παρά το COD BO...

0,02€

Συμφωνω το τελειωσα το παιχνιδι σε Single player και εφαγε uninstall.

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα ουτε απο τα γραφικα ουτε απο το gameplay του

Κατι δε καταλαβατε καλα μαλλον, το CoD ειναι multiplayer κατα βαση πλεον. Εχει κ ενα μικρο single αλλα δεν εδωσαν εκει το βαρος.

Οχι οτι το Multi του ειναι αστερατο, αλλα εχει το χαβαλε του κ ειναι αρκετα εθιστικο.

Τωρα αν δε μπορειτε να το δειτε εν δραση.... αλλο θεμα.... :shifty:

και για τα οπλα που χρησιμοποιειτε δεν ειπαμε ...

Λοιπον το famas ειναι κλασικο οπλο με καλη ευστοχια και μεγαλο fire rate που χρησιμοποει το μεγαλυτερο ποσοστο νομιζω

To ak 47 δεν με συγκινησε εδω..κακη ευστοχια και δεν κανει μεγακη damage σε συγκριση με το mw2

Σημερα δοκιμασα το fn και αρχισε και μου αρεσει πολυ.

Εχει καλη ευστοχια και πολυ δυνατο ,δυνατοτερο και απο το ak

το οτι ριχνει "βολη κατα βολη" και οχι "κατα ριπας" που λεγαμε στο στρατο , ειναι ενα μειονεκτημα πουσυνηθιζεται αν μαθεις και ριχνεις γρηγορα συνεχομενες βολες, και εχει μεγαλη επιτυχια και στις "μπηχτες" δηλ, χωρις ζουμ

Θα ηθελα να εχει και το G3 που ειχα συνηθισει στο στρατο ,αλλα το fn του μοιαζει πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.