Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

παιδια το game εχει βελτιωθει ΠΑΡΑ πολυ απο οταν βγηκε..ποια παιζεις κανονικα και με μια χαρα fps..το παιχνιδι σαν παιχνιδι ειναι επισης πολυ καλο..ειναι πιο σοβαρο απο το 6 και γενικα το προτιμω απο ολες τις αποψεις

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply
παιδια το game εχει βελτιωθει ΠΑΡΑ πολυ απο οταν βγηκε..ποια παιζεις κανονικα και με μια χαρα fps..το παιχνιδι σαν παιχνιδι ειναι επισης πολυ καλο..ειναι πιο σοβαρο απο το 6 και γενικα το προτιμω απο ολες τις αποψεις

Δεν εχουμε ολοι i7 κλοκαρισμενο στον θεο, δυστηχως με την τωρινη κατασταση πιο πολυ η cpu παιζει ρολο γι αυτο και βλεπουμε το GPU usage στον πατο και αλλους με διπυρυνο να αγκομαχανε, το VAC απτην αλλη τρυπιο, ακομα δεν μπορω να χωνεψω οτι με αφηνει να παιζω με biasskinned και rigid πειραγμενα, το pb στο cod4 πως με πεταγε οταν εκανα την ιδια "εξυπναδα" ? ποσο μαλλον στο promod που το εβαζα και θολωνε ολη η οθονη λεγοντας να αλλαξω την τιμη

Απτο 6 και το contract J.A.C.K ειναι καλυτερο δεν τιθεται συγκριση, το θεμα ειναι να το συγκρινουμε με αυτα που προσφερει ο ανταγωνισμος ( ΕΑ ) σημερα, οπως και να το κανουμε αν ητανε ενα πραγματικα καλο multiplayer fps που βγηκε φετος και προσεφερε κατι καινουργιο αυτο ειναι το bad company παρολα τα (κυριως τεχνικα) προβληματα του. Να το βρασω το single player, αμα θελω single παιζω stalker ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.

Θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια με τους επομενους drivers / καρτα γραφικων / patch αλλα δεν το βλεπω να με ξεκολλαει οταν βγει το vietnam expansion και τα bc1 maps.

Άσε τι καλπιές και λέγε που είναι το update !!

Τι που ειναι.

Εκανα ρησταρτο το STEAM και το περασε.

Πολλοι στο φορα παντως αναφερουν οτι δεν τους το χει κατεβασει ακομα :p

Επισης.

ΒΑΖΟσερβα δεν μπορω να συνδεθω ενω σε ολους τους αλλους ΟΚ.

Τι μαμουνιες εκανε παλι ο Ζπαφις?

Θα συμφωνήσω . Xτες που παρακολουθούσα το cpu usage δεν ξεπέρασε το 35% ποτέ!! Προσωπικά τα ping με τους servers παίζουν σε μένα απο 90-100 σε Γερμανία και δανία , ενώ για US δεν το συζητάω πάνω απο 160-190! Χτές το μεσημέρι οι ranked servers ήταν ~4000!!! Μέχρι τώρα έφαγα δύο μπλέ οθόνες που κατέληξαν σε memory dump,αλλά από το event viewer έσκασε ο drivers της Killer Zeno :p Προς το παρών είμαι ευχαριστημένος από το game και δεν είδα ακόμα κάποιον να περνα μέσα από τοίχους η να κάνει συνέχεια oneshot:p

Στο δικό μου το PCάκι πάντως είμαι σχεδόν πάντα με 50-60fps με ρυθμίσεις textures high, shadows off και χωρίς φίλτρα. Για multi μια χαρά είναι.

Έχω χαρεί που έστρωσε το θέμα με το performance και το lag σε μία μέρα, με το BFBC2 κάποιοι ακόμα παρακαλάνε, μη κοροϊδευόμαστε. Δεν τα συγκρίνω, αλλά κάποιοι τα βάζουν στο τραπέζι ενώ είναι διαφορετικά παιχνίδια. Μετά το downtime του Σαββάτου, έφτιαξε πολύ και ο server browser.

Φυσικά παραμένει το ηλίθιο Steam στη μέση. On the gameplay side, χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που δεν έχει recoil-less όπλα όπως κάτι M4 και ACR στο MW2 που απλά σημάδευες και πάταγες το fire :T:

Δεν εχουμε ολοι i7 κλοκαρισμενο στον θεο, δυστηχως με την τωρινη κατασταση πιο πολυ η cpu παιζει ρολο γι αυτο και βλεπουμε το GPU usage στον πατο και αλλους με διπυρυνο να αγκομαχανε

αυτη την στιγμη ο cpu ειναι stock..αν και σκεφτομαι να τον ανεβασω μπας και παρω περισσοτερα fps..συνηθως εχω 60-80fps με την gpu να ειναι στο 50% και ping ~90-110 αναλογα με τον server..δυστυχως ομως δεν εχω βρει κανεναν ελληνικο:hm:

δεν μου τους εχει βγαλει καθολου στον browser..

Αμα χεις πειραξει τα φιλτρα, τι να σου πω.

Εγω μια χαρα τους βλεπω.

In fact τωρα που τσεκαρα εβγαλε κιαλλους.

Στο παραδιπλα thread που ειναι για το multi ειπα.

Shadows OFF

Τρελο performance boost.

DO IT.

Greek Ops και BazoServer δεν σου κανουν?

Τον Bazoserver δε τον εχω δει ποτέ, τον Greek ops τον βρήκα αλλα ή θα ειναι full, ή άδειος...Και δεν έχει διαφορά απο τους άλλους αφού είναι στη Γερμανία οπότε pings ~70...

Προσωπικά έπαιξα στον Bazo και μπορώ να πω ότι είναι πιο competitive, βέβαια έτυχε και ήταν μέσα ο Alexopus κι εγώ ήμουν σε κακή μέρα :p

Αλλά όπως είπε κι ο από πάνω, εγώ είχα 120ms ping :(

Σε μενα παλι shadows on -off καμια διαφορα στην αποδοση ,αλλα σπανια πεφτουν κατω απο 90 ta fps

post-13266-1416074711,4535_thumb.jpg

ετσι ο παιχτης...

post-13266-1416074711,5578_thumb.jpg

edit:

Ψεματα , μια διαφορα γυρω στα 10 fps ειδα τωρα με shadows off

Απο αυριο θα εχω λογικα κλειδακι απτο g2play.net, αυτη τι στιγμη ειναι omvw 03:10πμ στην σιγκαπουρη, ( DUH !!!! ) οποτε αφου δεν θα καταφερω λογικα να παιξω αποψε , λεω να το αγορασω retail το μεσημερι να τελειωνω,επειδη ομως ειμαι και καλο παιδι, οποιος ΕΧΕΙ paypal και ενδιαφερεται ευχαριστως θα του δωσω το κλειδι απτο g2play για 35 ευρω, ο πρωτος που θα στειλει pm με τα στοιχεια θα εχει αυτοματα και το κλειδι μεσα στις επομενες 24 ωρες ( εκτος απροοπτου :p )

Τελικα αφου εστειλα 2 mail και δεν πηρα καμια απαντηση απελπιστικα με την αμπαλοσυνη τους ανοιξα dispute στο paypal και μολις πηρα τα 48 ευρουλακια μου πισω, μαρεσει που τωρα διαφημιζουν οτι αμα παραγγειλεις black ops σε μιση ωρα εχεις το key - g2play.net a store you can trust - ΟΥ ΡΕ !!!!! :getlost::getlost:

( εγω φταιω που δεν ακουγα τον neph που ειχε τραβηξει τα ιδια μαρτυρια επειδη ειχα την καψα να το παρω asap0r, καλα να παθω :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.