Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Εχουν πεσει οι servers τωρα και 2 ωρες..κατι γινεται, κανενα μεγαλο update ισως ? δεν ξερω

Προς το παρον εχω ξεσκισει το training στο hardest και εχει πολυ πλακα!

Και κυριως καθολου lag!

στην αρχή τρελό lag .. τώρα δεν βρίσκουμε servers..

και το κερασάκι στην τούρτα, από το μεσημέρι δυσκολεύομαι να μπω και εκεί που κατάφερα να μπω .. τι βλέπω;;;;

από 40 level που ήμουν τώρα να είμαι 1 level !!

υπέροχα..

αυτό το παιχνιδι ούτε beta δεν είναι!

εμένα γιατί το multi μου φαίνεται πιο εύκολο από το mw2 και ακόμα περισσότερο από το mw;

Εμενα γιατι μου φαινεται πως η πλειοψηφεια αυτων που πορωνονται με αυτη τη κακογραμμενη μουφα ειναι τα ιδια ατομα που οταν παιζουν CSS - BC2 - ακομα και MOH βαρανε 0.6 KD και γκρινιαζουν οτι τα οπλα ειναι "αστοχα" ? Τυχαιο ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! :hehe:

Ακομα κλαιω τα 44 ευρω που εδωσα, καλυτερα MW2 = alteriwnet που ειναι τσαμπα, R.I.P cod series, προκειται για το τελευταιο cod που αγοραζω, ισως και το τελευταιο παιχνιδι που θα εχει την σταμπα της activision επανω μεχρι να αλλαξουν μυαλα, το μονο που τους νοιαζει 3 χρονια τωρα ειναι τα 12χρονα στο xbox live, εμ βεβαια τι να σου κανουν τα 90.000 κοροιδα στο PC οταν εχεις να μαδας 2 εκατομυρια(και βαλε) στις κονσολες ???

Δωστε battlefield vietnam - 1943 - bf3 στον λαο !!!

το μονο που τους νοιαζει 3 χρονια τωρα ειναι τα 12χρονα στο xbox live, εμ βεβαια τι να σου κανουν τα 90.000 κοροιδα στο PC οταν εχεις να μαδας 2 εκατομυρια(και βαλε) στις κονσολες ???

:OT:

Εγω ετσι και δεν καταφερω να παιξω black ops σαββατοκυριακο την δευτερα δεν παω σχολειο κιας πει οτι θελει η δασκαλα μου.

Τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει για CoD ήταν για το 4, τέλος. Ούτε προβλήματα, ούτε τίποτα. Custom servers, mods, promod, άψογος browser, όπως τις παλιές καλές εποχές.

Μάλλον αυτή η εποχή έχει πλήρως λήξει :(

:OT:

Εγω ετσι και δεν καταφερω να παιξω black ops σαββατοκυριακο την δευτερα δεν παω σχολειο κιας πει οτι θελει η δασκαλα μου.

Ουτε εγω,την Τριτη.Δευτερα εχουμε αργια :p

Βγήκε patch και δουλεύουν όλοι οι πυρήνες πλέον..άντε να δούμε με το crossfire τι θα γίνει!

Βελτιωθηκε αρκετα το παιχνιδι και το Stuttering/lag και αυξηθηκαν και τα FPS.

Για να εχω σωστο GPU Usage ομως πρεπει να βαζω 32xAA το οποιο στο Black Ops για καποιο λογο εχει σημαντικη διαφορα με το 16xAA.

81246499.png

Μονο εμενα με φανηκε ο ηχος απο το FAL τελειως FAIL?:hm:

Να σου πω την αληθεια δεν το πηρα ποτε αυτο για να σου πω :hehe:

αλλα λεγοντας ηχος λεω για την μουσικη σε καποια σημεια τις φωνες κτλ.

σημερα οι σερβερς ηταν πολυ καλα..ουτε πολυ lag,εβρισκε μια χαρα πολλους σερβερς και γενικα φενεται να φτιαχνει η κατασταση..το μονο ειναι οτι η gpu χρησιμοποιειται μονο 50%..να ρωτησω και κατι αλλο..αμα κλοκαρουμε cpu θα ανεβουν τα frames καθολου?επισης το παιχνιδι μερικες φορες μου crashαρει παιζοντας..τι μπορει να φταει?βαριεμαι να κανω format τωρα..υπαρχει αλλη λυση πιστευετε?εχω τελευταιους drivers και εχω εγκαταστησει το directx αρχειο που εχει το game

To παιχνιδακι παντως εγω το βρισκω πολυ καλο οπως και τα προηγουμενα COD. Επισης στο συστημα της υπογραφης μου παιζει με τα παντα full και πριν και μετα το patch για 2/4 cores χωρις ιχνος lag.

Για singleplayer μιλαω παντα.

Τωρα το τι περιμενε ο καθενας μονο αυτος το ξερει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.