Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

το εβαλα το παιχνιδακι σημερα ειναι σχετικα καλο,αν και περιμενα κατι καλυτερο..εχω ενα προβλημα ομως..σε ασχετη στιγμη μου crashαρει και γραφει fatal error στην consol..τι φταιει παλι?και στο cod 6 μου εκανε τα ιδια..

H treyarch καταφερε και ξαναεμφανισε το cod5 με αλλες πιστες και αλλα οπλα, και ΠΟΛΥ LAG

τελοπαντων ,ελπιζω τα προβληματα να διωρθωθουν με τα patch

Παντως δεν εχω ευχαριστηθει οπως ειχα τα MW 1 k 2 ...α ρε infinity ward που εισαι !

@ steam name τωρα , : γνησια παραδοσιακη ρακη απο την κρητη ή αλλιως :

kritiki raki

μπηκα πριν λιγο...

τα patch βοηθησανε στο θεμα των frames αλλα εχω πολυ υψηλο ping

και στο ΒC2 που μπηκα μια απο τα ιδια οποτε μαλλον ειναι θεμα HOL :wall:

ελπίζω να μην παίζεις ακόμα μέσω wifi.... :p

Τα perks είναι πολύ πιο balanced, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις 3 overpowered μαζί.

Πχ, το Stopping Power και το Sleight of Hand είναι στο ίδιο slot και δεν μπορείς να τα έχεις μαζί.

Λίγο φτιάξιμο θέλει ο server browser που αργεί πολύ να γεμίσει.

Για να παραπονιούνται και οι λαμπίτες για performance...κατάλαβα-ούτε για αστείο σε σύστημα που δεν αγοράστηκε το τελευταίο 6 μηνο με κόστος άνω των 2000ευρώ...

Και όλα αυτά για μια βελτιωμένη cod4 μηχανή...:hang3:

Εγώ δεν παραπονιέμαι :)

Μπορώ να παραπονεθώ όμως για το ρημάδι το Steam, που κάνει 2 ώρες να φέρει τα stats μου, μου έβγαλε τον player level 1 και κάνει 3 χρόνια να μπει σε ένα server με ping 70ms....

Yup, γενικό είναι το θέμα. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1582990

Α ρε ρημάδι Steam, τη ζωή θα μας φας πάλι.

2 απογευματα μου πηρε να τερματισω το campaign...multi δεν με ενδιαφερει γιατι δεν παιζω.πολυ μικρο το single,τα γραφικα μετριοτατα και πολυ βαρυ μου φανηκε για αυτο που προσφερει.ο ηχος οντως εξαιρετικος,ενω η υποθεση μου φανηκε χαλια.fps ειναι οχι ταινια.δεν παρακολουθουσα καν τα ενδιαμεσα βιντεο γιατι τα βαρεθηκα απο ενα σημειο και μετα.απο τις πιστες μονο η τελευταια μου αρεσε...για μενα απογοητευση ειναι το 7 και τωρα που τις εταιρειες τις νοιαζουν μονο το μουλτι και οι κονσολες,δεν βλεπω να παιζουμε σοβαρο fps...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.