Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Σφοδρές προειδοποιήσεις εξαπέλυσε ο David Vonderhaar (στέλεχος της Treyarch) προς τους παίκτες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν glitchesόλοι οι όροι » Glitch Τα βιντεοπαιχνίδια πολλές φορές αντιμετωπίζουν κάποια σοβαρά τεχνικά προβλήματα, που οι δοκιμές/ έλεγχοι πριν την κυκλοφορία τους, δεν τα εντόπισαν... περισσότερα » ή οποιοδήποτε cheat κατά τη διάρκεια ενός multiplayer αγώνα στο νέο Call of Duty: Black Ops. «Έλαβα δεκάδες παράπονα από χρήστες των οποίων η εμπειρία του multiplayer καταστρεφόταν εξαιτίας μερικών “έξυπνων” παικτών. Αυτοί οι παίκτες θέλουν να γίνουν διάσημοι μέσω του διαδικτύου φέρνοντας στα όριά τους άλλους χρήστες που παίζουν δίκαια, αλλά δεν πρόκειται να τους το επιστρέψω. Εάν μου δωθεί η ευκαιρία θα χτυπήσω με το “ban hammer” οποιονδήποτε νομίζει ότι είναι έξυπνος. Έχουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα ανθρώπων από πίσω, οπότε καλό είναι να προσέχετε τι κάνετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί δε ξέρετε ποιος μπορεί να παίζει μαζί σας».

link

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Αρκετα καλες οι πρωτες εντυπωσεις (TDM)

Επιτελους τα οπλα "κλωτσανε" παλι, οι πιστες ειναι ΠΟΛΥ καλοφτιαγμενες και εχουν αρκετη ποικιλια.(το συνολο τους δεν ξερω βεβαια)

Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο απο την Treyarch απο ενα αξιολογο COD.

Οι παιδικες ασθενειες λογικα θα εξαλειφθουν συντομα.

Μενει μονο να μαθουμε αν τα επερχομενα DLC θα κοστιζουν μια περιουσια οπως το Warfail2.

Ελπιζω να βρω χρονο -απο το καψιμο :p- για πληρες ρηβιουδακι.

μολις το εγκατεστησα και εγω

3-4 ματσακια on line για να δω τι γινεται

λοιπον αυτα που διαβαζα σε μενα ισχυουν

εντονο stutering σε 2 διαφορετικους servers που επαιξα

καλο φαινεται αλλα το πατσακι το χρειαζεται asap...

Εγω εχω ενα προβληματακι.Εγινε εγκατασταση κανονικα το game απο το cd μεσω steam,ξεκιναει το game κανονικα και μολις παει να ξεκινησει η πρωτη πιστα (cuba) μου πεταει ενα error μεσα στο παιχνιδι και λεει να τρεξω το fast file association cuba.κατι,σαν να λειπει δηλαδη ο χαρτης απο το παιχνιδι.Το εχει κανει σε κανεναν απο εσας η μηπως εχετε ακουσει κατι η καποια πιθανη λυση?

Fixed:Εκανε το steam auto update και εφτιαξε

Ωραίο launch για την pc version.

Κατάφεραν να κάνουν την μηχανή του cod4 που έπαιζε for fun σε όλα τα μηχανήματα με λίγες ρυθμίσεις, να είναι τελείως unplayable αν δεν έχεις από quad και πάνω.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, σε ένα "modern" game δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται η κάρτα γραφικών ρε παιδί μου. Ας τα φορτώσουμε όλα στην cpu.

Ωραία η μαγκιά πάλι του να αφήσεις σε μια εταιρία μόνο τα δικαιώματα του deticated hosting.

Λαγγάρουν όλοι online επειδή δεν μπορούνε να ρυθμίσουνε το sv_maxrate σε φυσιολογικά επίπεδα για τις ταχύτητες του 2010.

Το game εννοείται το δοκίμασα pirated. Δεν υπήρχε περίπτωση να την πατήσω πάλι μετά την ηλιθιότητα του MW2.

Ρεαλιστικά review: Review: Call of Duty: Black Ops- Destructoid

Call of Duty: Black Ops PC review: CPU bound, broken online play

Ας βγει κανά patch και βλέπουμε για την αγορά του.

Το θέμα είναι οτι οι εταιρίες ξέρουν πλέον οτι δεν έχει σημασία όσο σπασμένο release και να κάνεις αν είσαι μεγάλο franchise.

Τα review site πάλι praise θα σε κάνουν και οι καταναλωτές θα το αγοράσουν τυφλά έτσι κι αλλιώς.

Παίδες εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο...Ενώ στα βιντεάκια παίζει κανονικά, όταν ξεκινά η πρώτη πίστα ο ήχος χάνεται. Υποθέτω ότι φταίει το sound acceleration. Αλλά στα Windows 7 δεν υπάρχει πλέον η ρύθμιση για να το κάνω off.Εχει κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό??

14 map ολα κι ολα!

Πολυ καψιμο σημερα :p

Απο αργα το απογευμα "μια χαρα" πηγαινε σε συγκριση με πριν.

70-91 φρεημς, ελαχιστο stuttering.

Εντυπωση μου προκαλει το 16Χ σε AA....

Εθεαθησαν αρκετοι τσιτεραδες κιολας (λογικο θα μου πεις, μην πληρωνουν τα παιδια δευτερη φορα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.