Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

μα δεν έχει ακόμα ελληνικούς servers, οι servers με το καλύτερο ping που έχω βρίσκονται ιταλία και γαλλία, έτσι δίχνει τουλάχιστον με το flag δίπλα στο ping.

forthnet εγώ και πάιζω από 120 ping και πάνω.

εντωμεταξύ ενώ δεν πέφτω κάτω από 60fps το motion πάει πολύ frame by frame, κολάει δηλαδή και δεν νομίζω να φταίει το ping και σίγουρα ούτε ο υπολογιστής μου γιατί και 120 ping δεν είναι και τόσο χάλια, στο warfare2 έπαιζα και πάνω από 180 και πήγαινε πολύ ομαλά.

Και εγώ με hol εδώ, ξεκινάω στον browser κάπου στα 60.

Σε σχέση με οτε βλέπω οτι είναι αναλόγως τον server

π.χ μπορεί σε γερμανία να είμαι +10 καλύτερα και σε άλλο γερμανικό να είναι ο οτε +10 καλύτερα.

Μακάρι να έχουμε σύντομα ελληνικό server!!

post-14072-1416074695,0114_thumb.jpg

Και εγώ με hol εδώ, ξεκινάω στον browser κάπου στα 60.

Σε σχέση με οτε βλέπω οτι είναι αναλόγως τον server

π.χ μπορεί σε γερμανία να είμαι +10 καλύτερα και σε άλλο γερμανικό να είναι ο οτε +10 καλύτερα.

Μακάρι να έχουμε σύντομα ελληνικό server!!

Σε ποια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται;

60 με 130 είναι χαώδης διαφορά, κλειδώνω και στα 16mbps δεν τα λες και λίγα, θεωρώ ότι γενικά "πάει καλά" η γραμμή μου.

Σε ποια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται;

60 με 130 είναι χαώδης διαφορά, κλειδώνω και στα 16mbps δεν τα λες και λίγα, θεωρώ ότι γενικά "πάει καλά" η γραμμή μου.

Είμαι πανόρμου, με το fritz κλειδώνω και εγώ στα 16-17.

Ναι όντως είναι περίεργο να είσαι στο διπλάσιο. :hmm:

Καλά, είσαι δίπλα στην Hol όμως :hehe:

Θα δω και σήμερα και θα καλέσω στο τεχνικό τμήμα πάντωsch.

Ίσως να είναι και θέμα του game, μου κάνει εντύπωση που σε άλλα παιχνίδια παίζω πιο κάτω από 130.

120 ping με 130 χτυπαω και 150αρες γιατι ετσι μας αρεσει...για σου forthnet με το μεγαλειο σου...lag του θανατα μεσα ουτε ψοφιο ελεφαντα δεν μπορω να σκοτωσω,και frames πολυ χαμηλα απο 45 μεχρη 80 και ας εχω βαλει και ολες της εντολες στην κοσολα για 125..:hang3:

παιδια μου τρωει κολληματακια οταν ψιλο αρχιζει και γινετε χαμος απο κοσμο και πυροβολισμους ενω τρεχω αψογα metro 2k33 kai mohaa2k10 σε 1920χ1080 στο cod μου ψιλο κολλαει σε σημεια εντονου πανικου!

απενεργοποιω ΑΑ βαζω low quality τιποτα δεν βοη8αει μηπως να περιμενω καποιο πατσ η πρεπει να κοιτα3ω καποια αλλη ρυ8μιση?:wall:

Btw, ωραία η "βουτιά" όταν τρέχεις και πατήσεις το ctrl. Πρακτικά δεν το έχω συνηθίσει ακόμα για kills, αλλά είναι ευχάριστη αλλαγή :)

Επίσης:

INCREASE PERFORMANCE IN CALL OF DUTY BLACK OPS ( COMPUTER PERFORMANCE, FRAME RATE / LAG)

http://aceroc.site11.com/Blkopsperformance.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.