Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Μπα δεν βλέπω φως. Απ' ότι βλέπω στα forums της Steam υπάρχει πολύ κόσμος με το ίδιο θέμα.

Δεν αρχίσαμε καλά..

κοίτα Nephilim δεν έχω χρόνο να τα δω όλα, αλλά από κάτω δεν μπορούσε να γράψει ένας μόνο ένας δύο τρια λινκ και να τελειώνει η υπόθεση (γιατί δεν έχω ιδέα απο online pay...)

πολλά ζητάω ?

κοίτα Nepilim δεν έχω χρόνο να τα δω όλα, αλλά από κάτω δεν μπορούσε να γράψει ένας μόνο ένας δύο τρια λινκ και να τελειώνει η υπόθεση (γιατί δεν έχω ιδέα απο online pay...)

πολλά ζητάω ?

Στην προηγουμενη σελιδα αναφερθηκαν τιμες κλπ για ονλαην καταστηματα.

Τα υπολοιπα τα βλεπεις στο Σκρουτζ.

45 εχει στο g2play.

44 το φτηνοτερο στο σκρουτζ.

WIN:

Έχει lean

Έχει ωραία maps, όσα είδα έστω

Έχει τρομερό feeling, δεν ξέρω, ο ήχος, η ατμόσφαιρα; Τα σπάει πάντως.

Η 6600GT καλά κρατεί, συνέχεια 50-60FPS, εκτός από μερικά σημεία που γίνεται της πόπης, μπορεί να πέσει στα 30.

Ο server browser πολύ καλός, όταν κλικάρεις δεύτερη φορά σε κάποιο server σου δείχνει αν γέμισε/άδειασε slot.

Έχεις δυνατότητα να πάρεις αμέσως όποιο attachment θέλεις για το όπλο σου χωρίς να περιμένεις να τα ξεκλειδώσεις όλα με τη σειρά.

Το alt-tab δεν κρασάρει το σύμπαν.

Έχει lean.

FAIL:

Πρέπει να βγεις από το game για να φτιάξεις class.

Το όλο θέμα με τα CoD points με κάνει να τσιγγουνεύομαι για κάποιο λόγο και να μην δοκιμάζω όπλα.

Έχω lag, 120-130ms το καλύτερο game που βρήκα. Θεωρώ ότι είναι νωρίς και θα βελτιωθεί όμως.

Διέκρινα ένα bug όπου πας σαν καρέ-καρέ

Αυτά από ένα μισάωρο, περισσότερα όταν το λιώσω κι άλλο.

Σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος.

αγορασα πριν λιγο το black ops σφραγισμενο. το βαζω στο drive και ειναι σαν να κολαει το συστιμα δεν ανοιγει καν και μετα απο λιγο μου το πεταει εξω... τι μπορει να φταιει? μα τοσο γκαντεμης σε χαλασμενο dvd? περιση με το mw2 ειχε λαθος cdkey οσο και αν σας φαινετε κουφο!!! πειρα το μαγαζι και μου εδωσε ενα τηλεφωνο του αντιπρωσοπου... τι μπορω να κανω εχετε καμια ιδεα?

44 το αγορασα btw απο κορυδαλλο

με βλεπω να το περνω απο θειο και απλα να βαζω cdkey απο το γνισιο! δεν κρατιεμε :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.