Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι ως τρελός noobas;;;; :magic:

Αυτά τα αμαξάκια θα κυκλοφορούν μέσα στο game πολύ ή θα είναι ακριβά οπότε θα τα παίρνουν λίγοι και καλοί; Γιατί αυτό δεν είναι παιχνίδι πολέμου, αυτό είναι armagedon :hang3::wall:

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Πλεον που θα έχει dedicated το black ops θα είναι και αναλόγως τον σερβερ που θα μπαίνεις. (σαν το cod waw)

Πιστεύω πως σε πολλούς σερβερ θα κοψουν τα "ενοχλητικά μπιχλιμπίδια" (grenade launchers,claymore, g18 akimbo)

σε αντίθεση με το mw2 που ήταν λίγο χύμα στο κύμα η κατάσταση.

1200 θελει και δεν τα περνεις ετσι τα cod points..cod points περνεις οταν ανεβαινεις level ή παιζεις wager match κλπ οπου αν βγει μες στην τριαδα περνεις 12-20-30pts αν δεν κανω λαθος ή αμα κανεις καποια contracts σαν challanges

Κατάλαβα και τους 2 σας παρόλο που δεν το περίμενα! :T:

Έχει βάθος το παιχνίδι δηλαδή.. δεν είναι απλό counter strike με πιο καλά γραφικά!:triniti:

Φυσικό κι επόμενο θα μου πείτε αλλά κι αυτό με το αμαξάκι με τρόμαξε λίγο!

Κρατάω τα lvl, τα contracts και τα wager match!

εγω ποτε δεν το χρησιμοποιησα αυτο αρα δεν εχω προβλημα..το μονο πραγμα που με απασχολει ειναι οι cod points..μπορει να αποδειχτει καλο αυτο το συστημα ή fail αν πρεπει να παρεις 10lvl για να ξεκλειδωσεις κατι..ειδομεν,5 μερες μενουν:dance3:

Απόγευμα πως; Γιατί κι εγώ έβαλα στην αρχή να παραλάβω από Βουλής, στο Σύνταγμα γυρνώντας από δουλειά αλλά με πήραν και μου είπαν μόνο πρωί και μόνο με παράδοση σε σπίτι επειδή είναι πολλά και θα γίνουν όλα αποστολή!

Εγώ θα λιώσω πρώτα το single player και με το που νιώσω έτοιμος θα μπω στο πεδίο του αφανισμού :p

Game modes

http://www.youtube.com/watch?v=kg_8mPoloBo&feature=player_embedded#!

ρωτησα το νουμερο και μαλλον θα ειναι xl..αντε να υπαρχει και κανενα large..δεν με πηρανε τηλεφωνο απο το πλαισιο οποτε συμπαιρενω οτι αφου τους ειπα οτι θα το παραλαβω απο το καταστημα θα το παρω απο κει οποτε θελω

Πολυ μεγαλο μειον ειναι οτι και παλι δεν θα εχει lean left lean right τραγικο!!!

Δεν θα έχει ? .....μα στην αρχή είχαν πεί πως θα έχει....http://www.mapmodnews.com/article.php?story=Lean-Call-of-Duty-Black-Ops-

Αν δεν έχει θα είναι άλλο ένα ρηχό spray game pfff

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.