Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply
αν ειναι τρυπιο γιατι με πιασανε?επισης απο οτι διαβαζω σε ξενα φορουμς μια χαρα ειναι..

Γιατι προφανως πηρες απο το λαθος εμπορα.

Αν το Punkbuster ειναι 1 βημα παντα πισω απο τους hackers το VAC ειναι 3.

το μονο κακο με το vac ειναι οτι παει μαζι με το steam..και βλεπω μαζι με το steam να πανε χαρτες επι πληρωμη..

Ναι ειναι γνωστο καιρο τωρα οτι το ΒΟ ειναι steam bounded παιχνιδι.

Για τους χαρτες δεν με απασχολει.

Η Treyarch εχει δειξει τι μπορει να προσφερει , με το απειρο support για το World At War.

Αρκει μην τα χρεωνει και αυτη 15€.

Διαλέγεις 3 ρε, δεν είναι όλα μαζί :p

Το ξερω ρε συ.

Εσυ δεν τα θεωρεις και παλι overpowered/overkill ολα τουτα?

Ελπιζω μην βαλουν καμια εξυπναδα σαν το nuke του ΜW2.

Λες και σκοπος του παιχνιδιου ειναι να τελειωσει το round.

Για να κάνεις nuke ήθελες 25 kills ρε, μη λέμε ότι θέλουμε.

Άμα είμαι uberάς και κάνω 15άρι killstreak μαγκιά μου, ας καλέσω και τον superman.

3 φορές έχω δει nuke στο mw2, οι 2 ήταν από τσιτερά, η μία όμως ήταν απόλαυση :p

Για να κάνεις nuke ήθελες 25 kills ρε, μη λέμε ότι θέλουμε.

Άμα είμαι uberάς και κάνω 15άρι killstreak μαγκιά μου, ας καλέσω και τον superman.

3 φορές έχω δει nuke στο mw2, οι 2 ήταν από τσιτερά, η μία όμως ήταν απόλαυση :p

Σοβαρα?

Πρεπει να χω παιξει με τρελα ζωακια τοτε αφου εκανα ανετα killstreak 20+

Μονο Batman.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=a2K8_QXAKX0]YouTube - Call of Duty: Black Ops - Zombies Gameplay with JFK and Castro!!! *Download Link in the Description*[/ame]

Zombies with JFK and Castro?! Who woulda thunk it? I'm sorry I cannot post the actual gameplay on Youtube. It just gets taken down every time I post it and I get a copyright strike.

Enclosed below are 2 different zombies gameplay videos. The first zombies video is with JFK, Castro, Nixon, and McNamara. The second video features new nazi zombie gameplay from Black Ops.

I'm sorry but you have to take a quick survey (for security reasons) before you can download the video. Just BS the survey... it takes only about 20 seconds. Thank you for understanding and I hope you enjoy!!!

JFK Zombies Gameplay: Download Call of Duty Black Ops - Zombie Mission Gameplay [LEAK].mp4.

New Nazi Zombies Gameplay: Download Call of Duty Black Ops - Zombie Mission Gameplay 2 [LEAK].mp4.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.