Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply
Εσένα μέχρι Ε.Σ σε βλέπω :hehe:

Κοιτα οτι θα παιξει αγορα δεν το συζητω.

Απλως μαλλον με βλεπω να το κανω install σε "δευτερο" steam account μπας και το πουλησω αν δεν μου κανει (που οσο περνανε οι μερες μειωνεται το DOWANT boner)

Εγω βλεπω μια απο τα ιδια....Tο gameplay πολυ νευρικο οπως το modern warfare 2 η σφαιρες δεν ξερεις απο που σου ερχονται,κανενα δεν σου δινει την την ηρεμια και την αισθηση του 4!

Δεν νομίζω να είναι το ίδιο. Θα έχει servers. Που σημαίνει ότι ο κάθε server θα έχει το κοινό του.

Μπες στο Cod4 σε server με 40 άτομα να δεις ηρεμία.. πάντα έπαιζα μέχρι 20 άτομα, άλλο παιχνίδι εκεί. Επίσης, αν παίζεις TDM είναι έτσι πάντα, αν το γυρίσεις σε SnD αλλάζει πολύ το πράγμα.

Ναι servers θα υπαρχουν και αυτο ειναι το θετικο.Ισως δεν σου εδωσα να καταλαβεις τι εννοω ηρεμια οχι παντως τα ατομα 40 και 50 σε servers.Δεν μου βγαζουν την αισθηση του 4 αυτη την πραγματικοτητα το οπλο που κρατας το νιωθεις.πιο φιοσιολογικη κινηση..ισως ειμαι και καμμενος με το 4 :)

Αυτή η διαφορά σε αυτό που λες θα τολμήσω να πω ότι υπάρχει και στο 5waw όπως και σε αυτό από ότι βλέπω.

Είναι η εταιρεία που το βγάζει έτσι,απλά έχουν κολήσει στα γραφικά του 5 άλλα textures και όντως δε με πολύ συγκινεί.

Το 4 δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη κάποιο cod.

Και με την τακτική που έχουν ακολουθήσει θα δείξει αν θα τους θάψει το blackops ή θα τους ξελασπώσει ...

Κόλλησα ένα φιλαράκι σήμερα από το γραφείο που έχει να παίξει multiplayer από εποχές red alert II και quake.. συνειδητοποίησε όμως πως έχει pc λίγο χειρότερο από τα minimum requirements οπότε προχώρησε και σε αναβάθμιση :p

Του είπα άσε λίγο να το δω και σου λέω αν αξίζει αλλά δεν κρατιόταν..

Φταίω εγώ γιατρέ;;; :p:innocent:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.