Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 874
  • Created
  • Last Reply

Bγήκεεεεε!!!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=W_58N1z2bJM&playnext_from=TL&videos=OCwmKeX1cNo]YouTube - Gametrailers.com / Call of Duty: Black Ops - Exclusive Debut Tease Trailer HD[/ame]

Τα σπάει το teaserάκι :)

Αμ μη τι άλλο, θα έχει ένα υπέροχο κινηματογραφικό SP. Αν έχει και dedicated, θα δούμε και το MP.

Τα σπάει το teaderάκι :)

Αμ μη τι άλλο, θα έχει ένα υπέροχο κινηματογραφικό SP. Αν έχει και dedicated, θα δούμε και το MP.

Θα χει.

Το σίγουρο είναι ότι η treyarch δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με την διαλυμένη infinity ward

Καλα σιγουρο δεν ειναι.

Η Activision παραχωνεται στην αναπτυξη των παιχνιδιων.

Μην ξεχναμε οτι ετοιμαζονται αλλοι 2 Call Of Duty τιτλοι as we speak!

Καλα σιγουρο δεν ειναι.

Η Activision παραχωνεται στην αναπτυξη των παιχνιδιων.

Μην ξεχναμε οτι ετοιμαζονται αλλοι 2 Call Of Duty τιτλοι as we speak!

Διάβασα ότι η activision και η bungie θα συνεργάζονται για τα επόμενα 10 χρόνια...λες να φτιάξει και αυτή κανένα cod ?:yes2:

Διάβασα ότι η activision και η bungie θα συνεργάζονται για τα επόμενα 10 χρόνια...λες να φτιάξει και αυτή κανένα cod ?:yes2:

Eλπιζω πως οχι!

Τα Halo ειναι εκτρωματα -σορυ αλλα οσο fun και να χουν αναμασουν κοντα 10 χρονια το ιδιο πραγμα-

Ο κοσμος απλως "ξεχασε" τα PC based uber fun -arena-games (Quake-UT etc)

Ειναι επιβεβαιωμενα μεχρι στιγμης και τα Modern Warfare 3 -αγνωστο απο ποιους developers-

οπως επισης το "ανωνυμο" μεχρι στιγμης Call Of Duty απο την νεοσυστατη Sledgehammer-που οπως ειπαν θα ειναι πιο action based-

Μετά απο το destruction,το teamplay και το bullet drop πολύ θα μου κακοφανεί το νεο cod...αν συνεχίσει με την ίδια συνταγή

Μετά απο το destruction,το teamplay και το bullet drop πολύ θα μου κακοφανεί το νεο cod...αν συνεχίσει με την ίδια συνταγή

Θα προσαρμοστεις στις νεες συνθήκες σιγά σιγά :p

Ακουγεται οτι ενα απο τα 2 αλλα που ειναι σε αναπτυξη ειναι massive multi AKA σαν το MAG του PS3!!

To [ame=http://www.youtube.com/watch?v=l1pUiQxVjvU&feature=fvst]trailer[/ame] παντως ειναι πολυ αθλιο. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!

Mια χαρά θα είναι το game απο οτι φαίνεται. Αν και είναι κάπως νωρίς ακόμα, πρέπει να το πάρουμε στα χέρια μας να το δούμε αλλά εμπιστεύομαι την TREYARCH.

Στο τόμεα του multiplayer έχει βγάλει τα 2 καλύτερα cod γιατί να μην βγάλει ένα ακόμα και δεν είναι ΜW, μη τα μπερδεύουμε.

19333-facepalm-gloves-goggles-group-gun-helmet-humor-macro-tactical.jpg

"Ο δε σεβομαι τις αποψεις του αλλου" #mode on ?

Αν εσενα σου αρεσει,κανενα προβλημα.Εγω το βρισκω ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ teaser trailer!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.