dimitris2979 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να εμφανισω τα κρυφα αρχεια στα windows 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να εμφανισω τα κρυφα αρχεια στα windows 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris2979 Νοέμβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 ευχαριστω φιλε...μου ελυσες το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Να ρωτησω και γω κατι εχω xp και δεν φαινοντε τα κρυφα αρχεια (το ειχα και παλια αυτο το προβλημα επειδη κολισα io) υπαρχει ενα worm-ios που το κανει αυτο. τωρα ομως ειναι καπως διαφορετικο το προβλημα δεν μου βγαζει καν την επιλογη ξερει κανεισ κανα τροπο να το λυσω το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 @lordούτε στο Control Panel δε σου εμφανίζει το Folder Options ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Νοέμβριος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htmΤο 129 !!Και διαφορα κολπακια απο registry !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 H πιο δραστική λύση θα ήταν να επέμβεις στο Group Policy Editor.Δε ξέρω βέβαια γιατί σου εξαφανίστηκε η επιλογή από τον windows explorer και καλό θα ήταν να κάνεις μια ζουζουνοαναζήτηση.Eχω την εντύπωση ότι το παρακάτω δουλεύει μόνο σε XP Pro.Start/Run/gpedit.mscUser Configuration/Administrative Templates/Windows Components/Removes the Folder Options menu item from the Tools menuδεξί κλίκ επάνω στο τελευταίο, properties και κάντο disabled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 @lordούτε στο Control Panel δε σου εμφανίζει το Folder Options ;δυστυχως ουτε εκει ουτε πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 22, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 Να υποθέσω πως δοκίμασες και το gpedit.msc που σου λεω παραπάνω ;Ρίξε και μια ματιά στο :Start/Run/gpedit.mscUser Configuration/Administrative Templates/Control PanelTα :Hide specified Control Panel applets καιShow only specified Control Panel appletsπως σου τα εμφανίζει ; Not configured, enable ή disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 22, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 Not configuredκαι τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 22, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 Τότε δε ξέρω το λόγο για τον οποίο δε στα δείχνει.Μου μυρίζει ιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 22, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 και μενα το ιδιο και και ηρθε απο το φλασακι μαλιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.