Jump to content

Μικρό αλλά εκνευριστικό πρόβλημα με το pc...

vivaki

Recommended Posts

Γεια σας.

Καταρχάς, μιας και είναι το πρώτο μου Post, θα ήθελα να γνωρίζεται πως δεν είμαι και πολύ σχετική με τον Υπολογιστή καθώς έχω μόνο ένα E.C.D.L και τίποτα παραπάνω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Το Pc εδώ και κάτι ημέρες δεν "τσιμπάει και σέρνει" τα αρχεία. Επίσης όταν θέλω να μετακινήσω ή να αντιγράψω κάποιο αρχείο, αφού πατάω δεξί κλικ πάνω του και αντιγραφή/αποκοπή, στη συνέχεια μου έχει ανενεργή την επιλογή "επικόλληση". Τι φταίει;; Μήπως το ποντίκι, ή όχι; Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί έχει αρχίσει να καταντάει εκνευριστικό. :nothing:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Καλώς ήρθες, για αρχή κάνε Restart και κάνε boot σε Safe mode.

Για να το κάνεις, πριν μπεις στα Windows πάτα το πλήκτρο F8 και από το Menu που θα σου βγάλει επιλέγεις το Safe mode.

Αν δεν στο κάνει εκεί, πάμε παρακάτω, το πιθανότερο είναι να στο κάνει κάποιο πρόγραμμα απεικόνισης, widget, κάποια μπάρα ή κάτι τέτοιο.

Τι έγινε και μαζεύονται ξαφνικά κοπέλες στο forum?

Το πρώτο πράμα που μπορεί να φταίει είναι το mouse...για δοκίμασε κάνα άλλο, η δοκίμασε το σε άλλο PC.

Σε safe mode παίζει κανονικά?

Το πρώτο πράμα που μπορεί να φταίει είναι το mouse...για δοκίμασε κάνα άλλο, η δοκίμασε το σε άλλο PC.

Σε safe mode παίζει κανονικά?

Είναι δυνατόν το ποντίκι να «απενεργοποιεί» μόνο μία συγκεκριμένη εντολή ;;; (την επικόλληση)

Κοπελιά, για δώσε περισσότερα στοιχεία.

Ποιό λειτουργικό έχεις, (ΧΡ, vista) πόσο καιρό έχεις τον υπολογιστή, έβαλες κανένα antivirus ή κάποιο άλλο πρόγραμμα πρόσφατα ;;;

Γενικά πρόσεξες περίπου από πότε ξεκίνησε το πρόβλημα και αν συνέβει τίποτα ποιό πριν ;;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.