antonisk7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2003 που όλα σου πάνε σκ@τ@......αφού το βλέπεις ότι η μέρα από το πρωϊ δεν πάει καλά, τι το ανοίγεις το ρημάδι ???Τεσπα ανοιγω το πισι, η μπλε μπάρα περα δώθε στο λόγκο των windows για κανα τεταρτο. Κάνω επανεκκίνησh bios , κόκκινο μηνυματακι , για το οβερκλοκ....βάζω όλα στα default... τπτ. Μπαινω με safe mode , restart me last known settings και μπαινει. Τα χρώματα λίγο ξεπλυμένα 4βιτ και γενικως σκ@τ@. Βάζω ξανα detonators , restart και από τότε μπαίνει windows με κανονικά χρώματα αλλα μόλις φορτώνει το tray κολλάει.... To περίεργο είναι ότι ο υπολογιστής δούλευε μια χαρά και δεν έχω αλλάξει κάτι τελευταίως........γκρρρ....δεν επεφτα για ύπνο καλύτερα...(αν εχετε καμια ιδέα πείτε καλό θα κάνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 23, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Βγαλτον απο την πριζα για κανα 5λεπτο τελειως και μετα ξαναβαλτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 23, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Και πάλι λόγκο windows και φορτώνει και φορτώνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 23, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Κατι με τον σκληρο/σκληρους πρεπει να ειναι, για δοκιμασε να αλλαξεις τα Molex θεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 23, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Φοβαμαι μητρικη κάθε φορα που μπαινω Bios μου βγαζει κοκκινο μηνυματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 23, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 και μένα τέτοια μέρα ήταν... πάπαλα η 9700. περαστικά μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 23, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 τωρα κολλάει και μολις μπει safe mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 23, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Αρχική απάντηση από Voudas και μένα τέτοια μέρα ήταν... πάπαλα η 9700. περαστικά μας... Εσυ βρηκες τι ηταν τουλαχιστον... εμένα όλα παίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 23, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2003 Για αλλαξε καμια επιλογη στο Raid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikonsgr Οκτώβριος 24, 2003 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Παππά φώναξες να στο διαβάσει μιας και ως γνωστόν τα μηχανήματα του διαβόλου είναι επιρεπή στο... διάβολο :devil: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν είχες o/c επι μονίμου βάσεως έτσι ξαφνικά τα παίζει το σύστημα. Εχει μάλιστα μία προτήμιση να το πάθαίνει στιην εκκίνηση και μάλιστ πρωι. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Πρωι με τη δροσούλα πάω ν'ανοιξώ πάει πάπαλα ενώ μεχρι πριν λίγες ώρες ήταν μια χαρά και είχε κλείσει κανονικότατα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 24, 2003 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν είχες o/c επι μονίμου βάσεως έτσι ξαφνικά τα παίζει το σύστημα. :confused: Σορρυ αλλα αυτο πρωτη φορα το ακουω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikonsgr Οκτώβριος 24, 2003 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Αρχική απάντηση από PGM [24-10-2003 και 09:15] :confused: Σορρυ αλλα αυτο πρωτη φορα το ακουω.... Για όλα υπάρχει πρωτη φόρα φίλε.. Εσένα σου έχει τύχει ποτέ? Δηλάδή πως νομίζεις ότι τα παίζει ένα Pc? Σου έβγαζει κανενα alert στα windows:"Κοιτα να δεις επειδή μ'εχεις αλλάξει τα ΄φωτα στο o/c αποφάσισα να κατέβω σε απεργία διαρκείας απο αύριο οπώτε, λάβε τα μετρα σου..." :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 24, 2003 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 δεν βλεπω λογο ή τουλαχιστον εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε στην πουσαρισμενη συχνοτητα (αφου πρωτα εχει τεσταριστει για μερες για σταθεροτητα ) να μου βγαλει προβλημα... Ειμαι εδω και καιρο στα 2500 απο 1533 με 1,875 βολτ και προβλημα δεν εχει εμφανισει το συστημα.. Το συπερασμα το ΔΙΚΟ μου ειναι οτι αν ειναι στη πουσαρισμενη συχνοτητα το συστημα ειναι rock stable , τοτε δεν εχεις τιποτα να φοβασαι ..Φιλικα PGM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 24, 2003 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Κάνε ένα clear cmos... παράξενο αλλα μου έχει συμβεί και έστρωσε....Όσο για σκληρούς αυτό είχα πάθει και εγώ και έκανα 5 φορμάτ σε μια μέρα.... ήταν ο ένας σκληρός απο τους 2 στο raid.... έτρεξα το πρόγραμμα της εταιρίας..... και τον βρήκε χαλασμένο... δες και αυτό το ενδεχόμενο antonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 24, 2003 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Δεν ξερω τι παιζει, κατι παίζει με οδηγούς καρτας γραφικών και τα windows με βλέπω για φορματ αλλα δεν εχω το CD, οπότε περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 24, 2003 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Λοιπόν καταφερα να μπω με την χιλιοστη σε safe mode χωρις να κολλησει καμια ιδέα τι να κάνω ? Οι drivers tis nvidia πουθενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 24, 2003 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 ...κανεις δεν απανταει (Παρασκευη απόγευμα όλοι την κανατε για καφε,,,,) Τεσπα εντομεταξυ δεν γ@αμιεται κανω ενα defragment (who knows?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefthy Οκτώβριος 24, 2003 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 γύρνα σε stock (αν δεν το έκανες ήδη)! το μακροχρόνιο overclock βλάπτει (την τσέπη σου). αν με stock παίξει ψάξε να βρεις τι πεθαίνει. αν το βρεις ξεκίνα οικονομία. αν όχι, συνέχισε την οικονομία , διαφορετικά... (μήπως κάνα νεκρό ανεμιστήρι ; ) εναλλακτικά το βγάζεις απ' την πρίζα και πας για καφέ (παρασκευή ντε!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Οκτώβριος 24, 2003 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Stock το βαλα αμεσως. Η ιστορια μαλλον εληξε καταφερα να μπω σε safe mode χωρις να κολλάει. Αυτο επιτευχθηκε βγαζοντας τα παντα από το πισι ακομα και τα cdroms και αφηνοντας μητρικη μνημη καρτα γραφικών (και επεξεργαστη εννοειται) εκανα ινσταλλ detonators και τωρα όλα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 24, 2003 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Ο καιρός, τα μαγνητικά πεδία... Μυστήριοι οι υπολογιστές ώρες ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.