Jump to content

23αρης ανεμηστήρας για cosmos s

NooDle

Recommended Posts

80..

κοπριτάκο ναι στους οροφής έχει πέσει ξύλωμα

Εχω βάλει τώρα 3 coolermaster 12αρηδες επάνω και τοποθέτησα και μια σίτα μπας και κρατήσει την σκόνη αλλα έχει μεγάλες τρύπες γμτ..

Σκέφτομαι για καλτσόν αλλα μετα δεν θα περνάει τίποτα...

Στα ανεμιστιρια τις οροφής έκανε τρύπες λόγο του ότι ίσος είχε υδρόψυξη που πραγματικά βοηθάει, όσο για τα 80 μια χαρά πες και 28 το panel μας κάνουν 108 και το κουτί είναι τέλειο. Tις τρύπες για τους ανεμιστήρες στην οροφή δεν τις βρίσκω κακές δεν νομίζω να πειράζουν και τόσο πολύ την σκόνη αφού είναι για να βγάζουν αέρα τα πάνω ανεμιστιρια όπως και τον πίσω. Μονο στο κάτω βάλε το φιλτρακι τις coolermaster άμα έχει τρυπα:triniti:

Στα ανεμιστιρια τις οροφής έκανε τρύπες λόγο του ότι ίσος είχε υδρόψυξη που πραγματικά βοηθάει, όσο για τα 80 μια χαρά πες και 28 το panel μας κάνουν 108 και το κουτί είναι τέλειο. Tις τρύπες για τους ανεμιστήρες στην οροφή δεν τις βρίσκω κακές δεν νομίζω να πειράζουν και τόσο πολύ την σκόνη αφού είναι για να βγάζουν αέρα τα πάνω ανεμιστιρια όπως και τον πίσω. Μονο στο κάτω βάλε το φιλτρακι τις coolermaster άμα έχει τρυπα:triniti:

τους γύρισα γιατι τους είχα να βάζουν αέρα στο κουτί

thnx

παίδες πήγα να παραγγείλω φαν μέσα απο την cm 28ευρω + 25 τα μεταφορικά...... δεν παίζει να τα σκάσω τόσα πολλά.

Αν έχει κάποιος πλα'ί'νο πανελ και δεν το χρειάζεται το αγοράζω..

thnx

παίδες πήγα να παραγγείλω φαν μέσα απο την cm 28ευρω + 25 τα μεταφορικά...... δεν παίζει να τα σκάσω τόσα πολλά.

σου δεινό με 20 ευρω το πλαϊνό με το πλέξει τις coolermaster για το cosmos s άμα θέλεις περαιτέρω πληροφορίες pm με πάντως είναι αχρησιμοποίητο και σφραγισμένο επίσης θα δεις και 2-3c κάτω σε όλα μέσα στο pc σε εμενα έτσι έγινε!

thnx

να ξέρεις επίσης ότι η ανεμιστήρες πρέπει να είναι τοποθετημένη έτσι: ο κάτω να βάζει οι 3 πάνω να βγάζουν ο πίσω να βγάζει και ο μπροστά να βάζει.

να ξέρεις επίσης ότι η ανεμιστήρες πρέπει να είναι τοποθετημένη έτσι: ο κάτω να βάζει οι 3 πάνω να βγάζουν ο πίσω να βγάζει και ο μπροστά να βάζει.

Ετσι το έχω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.