speedster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 Σβήστηκε από λάθος ένα partition που περιεχει όλα μου τα data 10 χρόνων. φωτογραφιες εγγραφα τα παντα. το έχω αφησει unallocated για να μη γραψει τιποτα πανω...πως μπορώ να τα ανακτήσω; κάποιο καλό πρόγραμμα; σας παρακαλώ βοηθήστε με, ειμαι απελπισμένος. υπάρχουν πολύ σημαντικά πραγματα εκει μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 filescavenger ,getdataback μερικα "δυνατα" προγραμματακια..Αν εχεις κανει quick φορματ ..λογικα θα τα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Νοέμβριος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 filescavenger και απο εμενα. εγγυημένο. αστο να κανει full scan, λογικα θα κανει καποιες ωρες αλλα θα στα βρει ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Νοέμβριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Ευτυχώς δεν έχεις κάνει allocate τον χώρο. Θα είχες πρόβλημα μετά με την ανάκτηση (παθών εδώ, έχασα από λάθος μου 500gb data). Όπως ειπώθηκε και παραπάνω δοκίμασε το Filescavenger πρώτα, είναι πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου σήμερα και βιάζεσαι, κατέβασε το Recuva, κάνει την ίδια δουλειά, και είναι δωρεάν.Το βασικότερο είναι να μην γράψεις τίποτα επάνω στο δίσκο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 +1 απο εμενα για filescavenger.με εχει σωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Νοέμβριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Active@file recoveryόταν τα άλλα αδυνατούν, αυτό συνεχίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEIR Νοέμβριος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 +1 απο εμενα για RECUVA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_P Νοέμβριος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Και εγώ έχω κάνει δουλειά με το Recuva και έχεις την συνείδησή σου καθαρή γιατί είναι δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Νοέμβριος 16, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ!!! με το Scavenger εκανα τελικα μια χαρά δουλεια! με βοηθήσατε πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.