Jump to content

Help...Απο που ν'αρχίσω??

BellaDonna

Recommended Posts

500 νομιζο, αλλα το δουλευβα με σλι 8600 gtx Αν θες πάντος να σου φέρω το "καβάντζα" πες μου. όσο είσαι αθήνα ειναι οκ

έχω και ένα 360, το οπιό πρεπει να ειναι οκ για να δουμε αν λειτουργει. το PC μου λεει οτι καιει 310 βατ idle. για νορμαλ επεξεργαστη, 1 καρτα γραφικων και 1 σκληρο είναι πιστεύω ενταξει έως ότου πάρεις άλλο

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Στείλε μου ΠΜ αν το αποφασισεις

θα φέρω και μια έξτρα γραφικών για δοκιμή :p

Lakisss: Χαχαχαχαχαχαχ!!!!

Είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα!!!!! χαχαχααχα!!!!!!

Δικό σου project υποθέτω, ε?

Respect!!!!!:clap::clap::clap::clap:

Τώρα παρατήρησα, οτι με το που πατάω το start, δείχνει οτι παίρνει ρεύμα, δια ενα δευτερόλεπτο σβήνει και μετά δείνει ρεύμα κανονικα ....

:rip: τροφοδοτικό... Τα 'φτυσες καημένο!!!!

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα έπαιξε το τροφοδοτικό. Και η δική μου μητρική έτσι κάνει.

Αφου κλείνει και ξανανοιγεί, κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις στο bios.

Clear Cmos πάλι, βγάλε και το τροφοδοτικό από το ρεύμα, άστο για λίγο έτσι και βγάλε όλα τα περιττά...άσε μια ram, vga, cpu...μην βάλεις ανεμηστήρια και δίσκους...και δοκίμασε.

Αν εχεις μητρικη με intel chipset είναι λογικό να στο κανει οταν βγάζεις το ρευμα ή αλλάζεις κατι απο το bios.(δοκιμασε και αλλαγη μπαταριας μπας και...)

Σε καθε αλλη περίπτωση υπάρχει πρόβλημα :)

Όντως υπάρχει κάπου πρόβλημα... 2 νέες γραφικών (thanks Linos :T: για τη φιλική ...συμμετοχή!!), δεν παίξανε.... :confused::confused:

mech5107 ,το έκανα κι αυτό... τπτ....

Πριν αλλάξεις το τροφοδοτικό δοκίμασε να βγάλεις μερικές από τις μνήμες που έχεις επάνω.

Άστο με μία ή με δύο από αυτές και κάνε μερικές δοκιμές, μπορεί και από τις μνήμες να προκλήθηκε το πρόβλημα.

Επόμενο βήμα, πέρνεις το ΠιΣι και έρχεσαι εδώ :D Δοκιμάζουμε αλλη ΜΒ, Καρτες που δουλεύουν 100% και καλίτερο τροφοδοτικο από την βλακεία που σου έδωσα :rubik::jump1:

xaxaaxa, Linos, το τροφοδοτικό φταίει πιστευω, δεν θέλω να βάλω κακό στο νου μου για το board και κανένα dead slot ,λεφτά για μητρική δεν παίζουν!!

... Το πρώτο βήμα είναι να ...κατευοδώσω το τροφοδοτικό με ούριο άνεμο :triniti:!!!

Καλή η ιδέα σου, το κουβάλημα είναι το θέμα!!!

Εκεί που δεν ήθελα ν'ασχοληθώ, άντε πάλι απο την αρχή!!!

Cu 2day anyway και θα επανέλθω με νεότερα για το πισι ! :)

Όπως είχε πει και ο τύπος στην διαφήμιση, (δεν) έκω αυτοκίνητο καρντία μου. :flag::rofl::rofl::flag:

Μη το κάνουμε facebook please. Παραμείνετε στις πληροφορίες που αφορούν το pc και το πρόβλημα του.

Ευχαριστώ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.